Salajence la apel!!![72]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr toata gasca.

fusai ieri la o tura di shopping in cluj.moama dezmat curat.lume fuarte putina si marfa ioc.nu au apucat sa aprovizioneze.da io am gasit ce-am cautat.
oti, am vazut sutien de alaptat di bumbac 100% la doar 17 lei, am ramas uimita ce ieftin e , ca io dadui acu 4 ani o caruta di bani pe el.

mihaela, La multi ani !!! si voua.drum bun si distractie placuta.noul an sa va aduca fericire si impliniri.

olim, intrai in posesia canii.am textat-o e betoana, face o spuma din lapte di te inji pe dejete.au aparut si-n romanik , la mirificul pret di 339 de mii, da is cam scumpe si cam aiurea lucrate.merci, raman datoare pi viata.

giulia, cum iesi fripturica di vitel?mama cum e?

elviraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pauza de cafei.ce-ti face printesa ai mumoasa foc?mai ti-am zis ca e faina fata ta si ca seamana cu tine?

adriana, esti la job bag sama.da ce ati mai petrecut voi.fain ca sunteti famelie mare.io cu colegu provenim din familie fuarte mica , asa ca am stat doar acasuca.sper ca feciorii mei sa se infiltreze intr-un neam mareeeeeeeeee.

fug sa hranesc termitele si apoi musai sa scot nasul in frig sa-i mai iau una alta la TUDOR .pleaca in cantonament la Baile Tusnad, o saptamana, acolo e un frig de crapa pietrele si al meu cuptil nu are izmene .musai sa-l dotez.
pupici cu lipici.mai viu..........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am iesit si eu cu Andrei in oras ca avui dadaca azi. Moama afara nu am simtit frigul da amu de 15 minute stau si nu reusesc sa ma incalzesc. Mi-o intrat pana la os. In sfarsit e un frig de iarna afara nu unul de toamna ca pana acum. Mai mor bacteriile Daca ar fi si putina zapada ar fi bine, desi numai cat sta Vla dacasa. Ca dupa aia nu e bine Sa il auziti pe Alex cum gangureste. Mor si ma topesc cand il aud! Ma duc sa fac si eu ceva usor de mancare, habar nu am ce, pana la bucatarie sper sa imi vina vreo idee.

Mergi la inceput

oti, ce te invidiez.pupal-as tat pe micu ganguritor.
io facui o ciulamica cu piept de puiut si cu mamaliguta.
bagati meniul de rev sa ma inspir.

va tzuc.

Mergi la inceput

Azi facui mancarea aceea prezentata in reclama oalei americane. Daca nu puneam bulion poate ca era buna, asa mi se pare ca are gust de voma. oi nu suntem obisnuiti cu bulionul, eu cel putin nu gatesc decat sosul de rosii de la chiftele cu bulion. Si mai pun cate 100 ml la sarmale. Nici nu stu ce am crezut cand am pus atata la mancare. Noa, vad io daca mai pot sa o repar. De nu, mi-a multumi Rexi. De rev, numa o ciorba de adunare generala, friptura cu poame uscate si garnitura de orez, poate ton cu porumb si crenvusti. Si un tort. Atat. Ca ne-am indopat destul de Craciun, e vremea sa luam o pauza. Si fara maioneze. Haideti la o poveste. is pe zona.Bia, atata sunt si aici sutienele pt alaptat. Mi-am luat unul, si mi-am comandat si pe alte culori. Alea de la Q inca nu o venit. Nici nu le mai scot, ca m-o enervat.

Mergi la inceput

sara buna!!!

oti,nu da rau , da nu se punea bulion ci suc de rosii[care estem nitel mai dulce].eventual pune ceva condimente i o lingurita de zahar si ai dres mancarea.
hai, ma asa ieftine-s sutienele alea acum? parol ca nu stiam .
io ptr rev deocamdata am lista asta:

ciorba de burta
friptura
sarmale
conopida cu maioneza
salata de beoufe
salata de cascaval, oo fierte, sunca cruda afumata ,maioneza cu smantana[asezate in straturi]
peste

cremvusti ai mei nu papa, ca sacapam usor.
tudor cica se mai gandeste la aperitive.vrea inca ceva, da nu stie ce.
io vreauca in 1 si 2 sa nu fac nik, doar sa lenevesc.

Mergi la inceput

O venit berbantu acasa, cica da draga asta nu are gust de voma, e chiar buna Deci, m-am scos. Am un coleg de treaba. O fi vazut ca is suparata. Deci, miane tre sa fac de mancare da nu's ce. Sigur nu ceva cu bulion. Io nu fac de Rev nika cu maioneza ca ne pica tare greu. Si sarmale mai am inca intr-o oala, care tot la Rexi o sa ajunga. Deci pas si alea.

Mergi la inceput

oti,bine ca-i place papica lui Vlad.
la mine nu se termina maioneza din frigider.tudor e topit dupa salatele cu maioneza.acu e drept ca e fac maioneza din galbenus fiert si pun smantana sau iaurt in ea.ma stresez ce combinatii sa prestez .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
mai fetelor, mie nu imi mai ajunge timpul de nimic, si lucru doar juma de ziam ramas numai eu cu alex, colegu a plecat la barcelona ajunge miercuri dimineata acasa.
alex tot mucos si cu o tuse groaznica nu stiu ce sa ii mai dau, are niste muci saracu
vad ca deja va pregatiti de rev eu am facut sarmale de craciun asa ca de rev cred ca o ciorba de perisoare si ceva salata, ca am facut prea multe de craciun si nu prea am mancat.
ma duc la culcare ca dimineata o iau de la capat.va pup cu drag

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Olimpia, si de la mine. Ai grija de voi, si multa sanatate la Alex. Nu ti-a dat sa ii faci aerosol? Ar fi bine sa il duci la dr. tre sa se rupa flecma.Bia, baga reteta de maioneza cu iaurt. si noapte buuuuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cum aerosoli ca nu inteleg?
am umidificator si il las sa mearga toata noaptea, da vad ca tot degeaba sper sa isi revin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput