Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Cafelutza e servita !
De azi sunt libera pana in data de 5 ianuarie 2009 ... ahhh ce bine ma simt cand stau acasa ...
Olim, eu am aparat ( nebulizator ) pentru aerosoli scala , modelul www.medishop.ro/product_info.php?products_id=53&osCsid=a0ccab8539b10dfa75c50acc27dadb13" target="_blank">acesta. In el trebuie pusa solutie de ventolin combinata cu ser fiziologic , iar dupa 10 minute ii bagi o nebula de flixotide si dupa 2 ture de aerosol nu mai are nimik copilul. Eu asa am scapat-o pe Paula cand a avut pneumonie. Multa sanatate va doresc !
Bia, buna ideea cu ciulamaua si mamaliga ... azi o prestez si yo ...
Oti, noi de Rev nu suntem acasa , in 1 ianuarie hoinarim la 2 Vasile , dar m-am gandit sa fac asa : miercuri bag la oala o ciorbitza de burta si voi face peste prajit in faina de malai si langa ceva legume la punga, vineri voi presta oau umplute si ceva aperitive . Azi m-a lovit pofta de o crema de zahar ars si imediat o bag la cuptor. Va astept la o portie pe care doriti si poftiti ...
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Dorintele trec, inceputurile raman
Viitorul este suma pasilor pe care-i faceti, inclusiv a celor mici, ignorati sau luati in ras. (Henri Coanda)
Vi s-a reprosat vreodata ca nu va puteti bucura cu fiecare por din fiinta voastra de lucrurile minunate care in sfarsit vi se intampla? Si le-ati asteptat de mult, mult timp, ati facut ca pietrele sa curga si apele sa stea pentru realizarea acestor visuri, ati calcat peste alte cadavre de visuri si v-ati impiedicat de resturi de speranta, ati inchis drumuri pe care nimeni vreodata nu le va mai putea deschide si ati dat drumul luminilor in cea mai adanca bezna?
Si totusi, in culmea incantarii, ati simtit ca ceva lipseste si poate tocmai cea mai importanta piesa din puzzle? Inseamna ca suferi de cel mai crud blestem al vietii: nu te poti bucura de ceea ce ai. Este ceea ce mi s-a spus o data, mi s-a amintit si a doua oara si am inteles eu a treia oara.
Ne aflam cu un picior in pragul unul nou inceput. O adunatura ciudata de zile, roiuri amalgamate de ore si ne vom izbi frontal de un nou inceput de an. De la anul insa, promit ca o sa ma bucur de tot ce-mi iese in cale. Si promit ca o sa ma tin de cuvant. Am avut un an al jumatatilor. Un an pe jumatate comedie (ciudat ca atunci nu mi se parea deloc amuzant), pe jumatate tragedie (cand am inteles cat este de amuzant totul, zambetele mi-au inghetat pe fata), o jumatate de an in care am trait, o jumatate de an in care am uitat sa mai traiesc, o jumatate de an in care cineva avea grija sa-mi aduca aminte, o jumatate de an in care daca nu-mi aminteam singura m-ar fi inghitit pamantul de sub picioare.
Intr-o jumatate de an am iubit total si pentru totdeauna, in cealalta am regretat ca nu am facut-o doar pe jumatate si pentru niciodata. M-am impiedicat pe jumatate. M-am ridicat pe de-a intregul. La un moment dat, mi s-a intamplat si invers. Ghinion. Se mai intampla! Am dat din umeri, am strans din ochi si am mers oriunde, insa mai departe nu.
M-au dezamagit oameni pentru care mi-as fi bagat nu doar o mana in foc, ci tot corpul. Mi-au intins nu doar o mana de ajutor, ci chiar doua oameni in care nu am crezut niciodata. Am vazut ca oamenii sunt mai buni decat cred si mai rai decat si-au imaginat vreodata. Am avut noroc de suferinta, am avut ghinion de sansa. Am invatat insa o lectie… O lectie de viata, o lectie de optimism. O lectie a unui inceput!
Iertati-ma caci vrand sa va vorbesc despre voi, am adus vorba prea multe despre mine. Iertati-ma daca ceea ce am spus pana acum nu seamana cu mesajele si urarile de fericire de pana acum. Caci asta vreau de fapt: vreau din tot sufletul ca voi sa va bucurati de ceea ce aveti. Vreau sa fiti odata pentru totdeauna fericite si sa nu fie doar pentru prima luna a noului an. Lasati in urma regretele caci nu faceti decat sa va dati jos aripile cu propriile maini.
Sa va alegeti dorinte multe si frumoase si sa fie cele mai potrivite pentru voi. Sa va pictati viitorul in culori de entuziasm, in falduri de fericire si iubire, cu vopsele de speranta si intr-o atitudine sora de sange cu increderea. Imi place sa cred ca voi credeti in viitor indiferent de ceea ce aduce... Sa aveti seninatate, sa va umpleti de sclipire, sa dea peste voi entuziasmul zilelor mari, sa nu permiteti sa va fie rau decat daca va aflati la umbra binelui. Sa iubiti mult. Sa nu fiti iubite putin. Sa asteptati iubirea care trebuie. Sa va schimbati viata in masura in care poate fi schimbata. Sa credeti in voi, in anul care vine si in puterea voastra de a-l schimba.
Un An Nou implinit pentru fiecare dintre voi!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
'neata. Olimpia, sper ca te-a lamurit Adriana. Si eu am facut a aerosoli cu Andrei de numa numa. Este o alternativa foarte buna la antibiootice, am inteles ca prin vest se foloseste intens, de aia te-am intrebat.Am o problema cu centrala. Mai haraie siscartaie de zici ca amu amu se dejdina. Oare ce bai are? Ati mai patit careva? Eu am mai patit o data da atunci nu stiam ce e cu presiunea si cat tre sa fie. Ma rog, dupa ce m-a invatat instalorul cat tre sa fie presiunea, si pe unde sa mai bag apa, nu am mai avut probleme. Acum presiunea e buna dar ea tot scartaie...Adriana, intreba-l pe Luci, e cazul sa ma panichez? Sau mai poate sta pana dupa Rev?Va
sunt in zona...
Bimilit spune:
'neata!
multam de cafei.
oti,io zic sa suni azi ceva instalator ca sa stai linistita.nu cred ca-i mare baiu, da mai bine sa fie verificata.cred ca si din cauza presiunii gazului face zgomot.imi dau si eu cu parerea
.
maoneza cu iaurt o fac asa: maioneza gata prestata in care adaug 3-4 linguri de iaurt, iese un sos demential
.
adriana, spor la bucatarit.ce-ti fac fetele?
olim, sanatate lui alex.si io zic sa bagi aerosolo, ca asa scapati rapid de multe neplaceri.faza e ca musai sa mergi la dr sa-ti spuna ce sa pui in aparatul de aerosoli.
fug sa-mi injectez portia de cafei si tutun.
revin.........
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Bia, gata pauza de cafei?am beut si io o gura, lungita cu suc de portocale
Am dat iama intr-un borcan de unt de arahide ieri, si amu nu ma mai pot opri. Sa vina cineva sa mi-l ia!
Ieri mi-am facut sandvch a la Elvis, cu unt de arahide si banane, doar ca nu mi l-am incalzit. Si Vlad s-o strambat si a spus ca e "cea mai ingrasatoare chestie"
da nu m-o interesat. Am infulecat ca o apucata. Pana si Andrei o facut mutre.
Ziceti voi, is normala? Intentionat nu am inceput borcanul pana acum, ca stiam ca asa va fi. Deci pana se termina, nu cred ca mananc altceva. Daca nu mi se face rau intre timp. Cine m-a pus sa il desfac???? 

Bimilit spune:
oti,cunoastem , cunoastem mancatorii de unt de arahide.am si io una bucata in dotare.il cheama TUDOR.am ajuns sa ascund borcanele de el ca facea prapad si mi-e sa nu-i fie rau.si are tot felu de combinatii.cu ceva jeleu, cu fructe si nu mai stiu ce.io nu-s mare fan.ioi si sa-l vezi cum mananca si el, de zici ca-i nemancat de un an
.
dianaiulie2009 spune:
Otilia, zice Luci sa verifici daca ai flacara normala la aragaz, daca ai presiune, daca este apa cat trebuie in instalatie. Instalator cica numai de la ei de la firma poti chema ca e in garantie si daca isi baga altul nasul pe acolo si se intampla ceva nu e mai buna garantia. Daca nu rezolvi mai scrie si sa vedem cum rezolvam problema.
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Bia, spune-i la Tudor sa isi puna felii de banana. E super! Mai buna ca si cu jeleu.
Si cu dulceta de afine e bestiala. Nici nu stiu ce imi place mai mult. Gustul combinat dulce-sarat sau negreala de pe dinti
Noa, amu io am probleme la mansarda, vorba Biancai, nu va luati dupa mine. Si de revelion o sa prestez pulpa de porc umpluta cu fructe uscate. Asta ca sa vedeti cat sunt de normala.![]()
fug sa resetez centrala si mai viu.
Bimilit spune:
oti, da zi ca fructele uscate is imbatate cu vin
.deci fato esti mortala rau.zici ca esti neam cu tudor
.sa-l vzi ce combinatii baga si el
.
a mancat unt de arahide cu dulceata ,da si cu castraveti
.
silvana_salajan spune:
Deci asta e nebuna rau. Mai inainte a scartait chiar dupa reset. De fapt in primele 10 minute nu. Numai dupa aia. Amu iar i-am dat drumul, iara nika. Cred ca e de la frig totusi. Eniuei, am si foc, asa ca baga pe foc Oti!
Bia, inca cu castraveti nu am incercat, nu cu murati ca nu ma incanta ideea da cu cruzi da
!De cand am stat in internat la Oradea si aveam niste bucatarese unguroaice, de atunci am prin gustul mancarurilor cu garnituri dulci. Moama ce sosuri faceau femeile alea! Sos de pere, prune, visine, cirese! Te lingeai pe degete!
Puteai manca numa sos cu paine asa de bune erau. Sora-mea si amu are ameteli cand se gandeste, nu le suporta!
Cand i-am zis ce friptana fac, o strambat din nas. Treaba ei, nu stie ce pierde!
Hai ca mai dau o tura prin casa, mai stang una alta si ma duc sa imi fac blatul pentru tort.Va
si mai vin.