Salajence la apel!!![72]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu va zic sa ascultati un plugusor

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Primiti capra ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, cu castraveti proaspeti mananca.
ioi, facea si mama o ciorba de visine , dementiala.
adriana, mai baga , mai baga.
ce faci ? te hodinesti?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

oti, da centrala sta in frig?
io zic ca-i de la presiunea gazului.du-te si inveleste teava de gaz.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
oti, da centrala sta in frig?io zic ca-i de la presiunea gazului.du-te si inveleste teava de gaz.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
sa mor daca nu m-am gandit Am vorbit cu Luci zice ca se poate sa fie de la presiunea gazului. Amu om vedea, cand o da caldura. Numa de ieri face asa, cel putin eu numa de ieri am auzit-o.Buei am facut un blat, sa moara dusmanii nu alta.Am primit anul trecut de la nasa din Tg Mures o tava in forma e bradut. Si ce zic eu? Moama ce tort misto brad o sa fac. Anul trecut am copt in ea un piscot dupa alta reteta. Amu facui un blat negresa si l-am copt. A iesit inalt, frumos, super super, pana la partea cu scosul din tava. Ce credeti? Ca nu am fost asa desteapta sa pun hatie de copt pe fundul tavii, ca mi-o fo lene sa o tai pe dimensiune. Asa ca l-am scos BUCATI!!! Ioi ce ma enervai. Da Andrei: no, amu ce vrei, sa iti iasa de fiecare data? Ma bufni rasul. Amu il las la racit si vad io cum il lipesc cu crema. Daca nu, tot vorba lui Andrei: avem PICATURA! Din ciclul: nu faceti ca mine.

Mergi la inceput

Adriana, multam de plugusor. Obiceiul cu Capra este super. A stat si Andrei gura casca si s-a uitat. Pacat ca pe aici nu se practica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:

sa mor daca nu m-am gandit

Am vorbit cu Luci zice ca se poate sa fie de la presiunea gazului. Amu om vedea, cand o da caldura. Numa de ieri face asa, cel putin eu numa de ieri am auzit-o.

Buei am facut un blat, sa moara dusmanii nu alta.Am primit anul trecut de la nasa din Tg Mures o tava in forma e bradut. Si ce zic eu? Moama ce tort misto brad o sa fac. Anul trecut am copt in ea un piscot dupa alta reteta. Amu facui un blat negresa si l-am copt. A iesit inalt, frumos, super super, pana la partea cu scosul din tava. Ce credeti? Ca nu am fost asa desteapta sa pun hatie de copt pe fundul tavii, ca mi-o fo lene sa o tai pe dimensiune. Asa ca l-am scos BUCATI!!! Ioi ce ma enervai. Da Andrei: no, amu ce vrei, sa iti iasa de fiecare data? Ma bufni rasul. Amu il las la racit si vad io cum il lipesc cu crema. Daca nu, tot vorba lui Andrei: avem PICATURA!
Din ciclul: nu faceti ca mine.

deci fatoooooooooooooooooooooo,clar nu esti cu tata tigla pe casa.

Picatura cand lipeste/nimic,nimic n-o dezlipeste!

peseu:oti,da puteai unge tava cu unt si scapai de lipit.da bag sama ca asa ai vrut tu sa faci.

Mergi la inceput

Eu am bagat la spalat vreo 4 ture de haine, am strans prin casa , am pus in fiecare camera si in bucatarie vasc la bec, am trimis colegu la cumparaturi, am tras un somn si amu merg sa pun la foc ciulamaua.
Apoi ma inspir sa vad ce tort sa prestez si yo maine. Am uitat sa va spun ca mi-am luat o tava teflonata de muffins , ca eu avbeam doar din alea separate cum erau pe vremuri si ma bate gandul sa prestez si ceva muffins. Crema de zahar inca nu am facut, ca vad ca nimeni nu e entuziasmat si parca vad ca o halesc eu pe toata si nu e chiar momentul amu....
Hai pun papitza la foc si mai trec pe la voi ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Citat:
oti, da centrala sta in frig?io zic ca-i de la presiunea gazului.du-te si inveleste teava de gaz.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
sa mor daca nu m-am gandit Am vorbit cu Luci zice ca se poate sa fie de la presiunea gazului. Amu om vedea, cand o da caldura. Numa de ieri face asa, cel putin eu numa de ieri am auzit-o.Buei am facut un blat, sa moara dusmanii nu alta.Am primit anul trecut de la nasa din Tg Mures o tava in forma e bradut. Si ce zic eu? Moama ce tort misto brad o sa fac. Anul trecut am copt in ea un piscot dupa alta reteta. Amu facui un blat negresa si l-am copt. A iesit inalt, frumos, super super, pana la partea cu scosul din tava. Ce credeti? Ca nu am fost asa desteapta sa pun hatie de copt pe fundul tavii, ca mi-o fo lene sa o tai pe dimensiune. Asa ca l-am scos BUCATI!!! Ioi ce ma enervai. Da Andrei: no, amu ce vrei, sa iti iasa de fiecare data? Ma bufni rasul. Amu il las la racit si vad io cum il lipesc cu crema. Daca nu, tot vorba lui Andrei: avem PICATURA! Din ciclul: nu faceti ca mine.
deci fatoooooooooooooooooooooo,clar nu esti cu tata tigla pe casa.Picatura cand lipeste/nimic,nimic n-o dezlipeste!peseu:oti,da puteai unge tava cu unt si scapai de lipit.da bag sama ca asa ai vrut tu sa faci.Bimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Mereu cand mi se intampla ceva zic ca asa a fost sa fie. stai sa vezi: scot untul din frigider, cu gandul sa ung tava, si mai iau cu treaba, intre timp, torn un gat de ulei in tava, ung bine, dau cu faina, si vad pachetul cu unt. Noa, amu asta e. De ce oare nu a vru Doamne, Doamne sa ung tava cu unt? Vlad ar zice ca eu sunt repezita, insa eu cred ca altele sunt motivele. Precis am ceva de facut cu el, si nu imi ajungea cat ramanea. Ca nu vad alt motiv. Oricum, am lipit blatul cu crema, e deja umplut, amu nu mai conteaza. Dupa ce il decorez chiar nu se va mai vedea, prin ce traume a trecut saracu'.Deci sa va spui ceva: de ziua mea, am primit de la o colega o ciucalata (asta am crezut initial ca e) moama asa de buna ca nu am mancat veci asa ceva. Apoi ma uit mai bine pe cutie sa vad ce scrie (ca era ceva cu cirese confiate si acooholice trase in ciocolata) si vad ca scrie turon. Moama si imi aduc aminte de un tort facut de Aliza anul trecut pe culi cu un asftel de turon, si ea zicea ca e un dulce traditional spaniol de Craciun ca si Panetonele italian. Si cat am cautat atunci sa cumpar si nu am gasit, si amu am vazut dupa ce haliram ca nesimtitii 300 g de dulce . Deci l-am pus pe berbant sa mearga la shoping in benzinarii, asta dupa ce am sunat-o pe colega sa o intreb de unde o lua. Amu intrebare intrebatoare, mancata-ti voi asa ceva? Nu o intreb pe Olimpia, care e in tara turoanelor, ci pe voi astealalte. Daca nu, mereti pana in benzinarie la Petrom si infulecati una, sa vedeti ce bune is. O zis colega ca nu erau decat cu cirese confiate, ca io i-am zis la Vlad sa ia si cu alune sau altceva. da sa vedem cand a veni acasa ce a aduce. Sper sa nu vina cu mana goala, ca il trimit in lume.

Mergi la inceput