Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
oti, cu castraveti proaspeti mananca.
ioi, facea si mama o ciorba de visine , dementiala
.
adriana, mai baga , mai baga.
ce faci ? te hodinesti?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti, da centrala sta in frig?
io zic ca-i de la presiunea gazului.du-te si inveleste teava de gaz
.
Bimilit spune:
oti, da centrala sta in frig?
io zic ca-i de la presiunea gazului.du-te si inveleste teava de gaz
.
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit oti, da centrala sta in frig?io zic ca-i de la presiunea gazului.du-te si inveleste teava de gaz !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Ma bufni rasul. Amu il las la racit si vad io cum il lipesc cu crema. Daca nu, tot vorba lui Andrei: avem PICATURA!
Din ciclul: nu faceti ca mine.
silvana_salajan spune:
Adriana, multam de plugusor. Obiceiul cu Capra este super. A stat si Andrei gura casca si s-a uitat. Pacat ca pe aici nu se practica.
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
sa mor daca nu m-am gandit Am vorbit cu Luci zice ca se poate sa fie de la presiunea gazului. Amu om vedea, cand o da caldura. Buei am facut un blat, sa moara dusmanii nu alta.Am primit anul trecut de la nasa din Tg Mures o tava in forma e bradut. Si ce zic eu? Moama ce tort misto brad o sa fac. Anul trecut am copt in ea un piscot dupa alta reteta. Amu facui un blat negresa si l-am copt. A iesit inalt, frumos, super super, pana la partea cu scosul din tava. Ce credeti? Ca nu am fost asa desteapta sa pun hatie de copt pe fundul tavii, ca mi-o fo lene sa o tai pe dimensiune. Asa ca l-am scos BUCATI!!! Ioi ce ma enervai. Da Andrei: no, amu ce vrei, sa iti iasa de fiecare data? Ma bufni rasul. Amu il las la racit si vad io cum il lipesc cu crema. Daca nu, tot vorba lui Andrei: avem PICATURA! ![]() Din ciclul: nu faceti ca mine. ![]() |
deci fatoooooooooooooooooooooo,clar nu esti cu tata tigla pe casa
Picatura cand lipeste/nimic,nimic n-o dezlipeste!
peseu:oti,da puteai unge tava cu unt si scapai de lipit
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
dianaiulie2009 spune:
Eu am bagat la spalat vreo 4 ture de haine, am strans prin casa , am pus in fiecare camera si in bucatarie vasc la bec, am trimis colegu la cumparaturi, am tras un somn si amu merg sa pun la foc ciulamaua.
Apoi ma inspir sa vad ce tort sa prestez si yo maine. Am uitat sa va spun ca mi-am luat o tava teflonata de muffins , ca eu avbeam doar din alea separate cum erau pe vremuri si ma bate gandul sa prestez si ceva muffins. Crema de zahar inca nu am facut, ca vad ca nimeni nu e entuziasmat si parca vad ca o halesc eu pe toata si nu e chiar momentul amu....
Hai pun papitza la foc si mai trec pe la voi ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Bimilit
.Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |

!