Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 13
silvana_salajan spune:
Adriana, vezi ce faci sa nu patesti ca mine. pune maica hartie de copt in tava si scapi de o durere mare de cap. 
giulia71 spune:
hop si io
,
gata raciturile, legumele-s fierte pentru salata de beof, tortu-i in garaj si gata.
maine prestez o salata si ooo umplute si am gatat.
acu ma duc sa ma probez ce toale sa iau de revelion ca nu m-am decis.
ma duc sa ma falfai prin fata sotului...poate iasa ceva![]()
ah, uitai, mi-a adus mosu o lenjerie rosie
si cand s-o pui...hop venira rushii
azi m-am destrabalat, mi-am luat pantofi pentru revelion si o peeche de ghete, se agatara de picioarele mele .
da-s bestiale
Vin Sarbatorile!!!!
Bimilit spune:
sara buna!!!
oti,esti multumita de cumparaturile colegului
?nu zici nik,ai?daca omu o luat di tate ii bun
.ceapa ta de fomeie
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 hop si io ,gata raciturile, legumele-s fierte pentru salata de beof, tortu-i in garaj si gata. maine prestez o salata si ooo umplute si am gatat. acu ma duc sa ma probez ce toale sa iau de revelion ca nu m-am decis. ma duc sa ma falfai prin fata sotului...poate iasa ceva ah, uitai, mi-a adus mosu o lenjerie rosie si cand s-o pui...hop venira rushii![]() azi m-am destrabalat, mi-am luat pantofi pentru revelion si o peeche de ghete, se agatara de picioarele mele . da-s bestiale ![]() Vin Sarbatorile!!!! |
muica, da harnica esti.ce tort ai facut?
auzi , da friptura de vitel cum a fost? sa vaz merita au ba sa ma risc si eu cu o bucata
?bey,revelionoaselor
sa-ti fie de bine dezmatu de azi.
Bimilit spune:
Deci sa va spui ceva: de ziua mea, am primit de la o colega o ciucalata (asta am crezut initial ca e) moama asa de buna ca nu am mancat veci asa ceva. Apoi ma uit mai bine pe cutie sa vad ce scrie (ca era ceva cu cirese confiate si acooholice |
deci fato,pana am gatat de cetit mesaju am stat cu sufletu la gura ,dar am tesut scenarii.deja ma gandeam asa:io facut rau lui alex, o fi mancat prea mult si l-o agitat
.auzi da baga marca ciucalatei.ca noi mancaram cam multe turoane, era sa scriu touran[marca de masina]
ioi,mila mi de bietu vlad
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
.auzi da baga marca ciucalatei.ca noi mancaram cam multe turoane, era sa scriu touran[marca de masina] !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Si pentru ca stiu ca l-oi sfadi, zice: asta ti l-am luat de ziua ta, de Craciun se Anul Nou si de Sf. Valentin..........
Ca sa mai zic? Ma bufni rasul...Asa. Si la categoria peste lua somon. Amu bagati aci o reteta, sa iasa bun, ca io specie de asta de peste nu am mai facut. Ce l-o apucat? De fapt io i-am zis ca daca vrea sa ia, sa nu fie merlucius, si sa nu aiba oase
Ha va
merg si eu la somn, abia am culcat teroristul. Sper sa fiu maine apta de a presta mancare, ca de nu, ii trimit la cantina
Bimilit spune:
'neata!!!
oti,io nu ma bag la somoane si alte specii ca nu ma stiu
.
al meu lua pastrav proaspat si o sa-l fac pe pat di legume la cuptor, da maine sau poimaine.pestele meu fu viu si feciorii vrura sa-mi faca din vana acavariu,da nu-i lasai si-l varai pe peste in congelator.
fatooooooooo, nemultumitului i se ia daru.zi merci ca te cadorisi cu ciucalata de ciucalata.
sa aveti spor la treaba.
io mai am de tras un aspirat si de facut maioneza.si gata.bine da parca vad ca treaba asta imi ia cateva ore bune, ca doar am si ajutor de nadejde, matei, care ma "ajuta" de numa
.
va ztuc apasat si mai viu sa va urez.
spor la treburi .
Bimilit spune:
fetelor, bagati agitatele in miscare

am tars cu ochiu, la odiseea fetelor de ian-febr 2009 , si Andra, [dark] e la la spital .Doamne ajuta sa nasca usor .
| citat din mesajul lui DarkBendis Fetelor, pe aici se intampla lucruri interesante ![]() ... voi tineti-mi pumnii ![]() ![]() ![]() Dark Bendis 39+ cu "Huckleberry" Baby AMR 4 ZILE!!!!! ![]() "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
citat din mesajul lui bebelusi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am primit mesaj de la Dark ca naste azi!!!!Scoateti agitatele!!!! Hai Dark!!!O sa avem un licurici in 31, ce frumos!!! Mult curaj Dark, sa ai o nastere usoara 33+ Vlad Mihai AMR 7 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Andra nastere usoara si un bb papacios,somnoros si necolicos.

!
... voi tineti-mi pumnii
39+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 ZILE!!!!!
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani