Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vad ca eu termin ziua tot eu o incep
la noi e o zi urata,la figurat..pleaca mama mea..offf ca tare bine a fost..asta e,mergem inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Musso, multumesc, chiar asa facusem si eu, dar n-am gasit in subiectele alea povestea, o fi mai ascunsa...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Violeta,du-te la Nasterea unei stele....si gasesti acolo.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

E chiar pe prima pagina,"Nasterea iepirasului Bocanila....

Mergi la inceput

A,scuzati greseala,de la nesomn mai gresesc si eu.
Brazuca,multumesc de intrebare,acum sunt mai bine,suntem in a patra zi de antibiotic,cel mare a fost rau tare,a tusit mult pana varsa.Speram sa se faca bine,insa nu stiu ce sa fac cu gradinita.Oricum il mai tin o saptamana acasa dupa tratament.La Aaron pe langa,i-au dat doua masele,canini si incisivi,a plans mult,a stat de gatul meu ca o maimutza si a dormit numai pe burta mea,ceea ce a fost tare incomod pentru mine.
Dar stiu ca vor trce toate si abia astept sa vina primavara ca nu ma impac deloc cu frigul si toate virozele astea.

Dar nu vreau sa ma plang prea mult

Si mi-am adus aminte de Nikole,Lia si Lavinia..Simo,Paticut,Sunflower.Panda,Cafera...ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!
andrei e cu muci. azi aveam in plan o vizita, dar din cauza mucilor stam acasa. sau poate il las cu bunicasa si mergem in doi, cu toate ca gazda are o strumfitza de varsta lui andrei si era bine sa mai.....interactioneze si fiimiu cu copii. si cam asta..ma pregatesc de servici....

"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

La multi ani, 2009!
dragele mele colege, va doresc din toata inima sa avetiun an cu sanatate, lipsit de griji, sa aveti parte de dragoste multa si sa ramaneti pe DC ca sa ne sfatuim si sa ne sustinem in continuare una pe alta.
multumesc, oanaa ca ai intrebat de mine si le doresc puilor tai sanatate multa, sa se faca bine cat mai repede si sa va ocoleasca bolile de acum.
multa sanatate ii doresc si lui mihaita de mi-a si sper ca nu mai e nimeni bolnavior.
eu va multumesc pentru urarile de Sfantul Stefan pentru baiatul meu. a fost foarte frumos, am facut o mica petrecere in familie, la fratele meu unde de altfel am facut si Revelionul. am stat pana pe la 1.30-2, denis s-a culcat la 10.30 si a dormit pana la 8.30 dimineata, cu o singura trezire cand s-a speriat ca nu e la el acasa, dar s-a lnistit repede.
sarbatorile au fost foarte linistite, am avut parte de ninsoare si zapada ca-n povesti, am iesit cu saniuta (de fapt un ski jet - balansoar pe care noi l-am scos in zapada ca n-aveam altceva), am fost la parinti, ei la noi si tot asa...
de luni la servici...si apropo de asta o incurajare pt miky...va fi bine, ai sa vezi. daca andrei se intelege bine cu soacra totul va fi in regula si tu poti sta linistita ca e cu bunica lui care-l iubeste si-i poarta de grija. eu ma asteptam sa plang, sa mor de dorul lui, sa am emotii cat casa...am avut putine emotii ce-i drept dar la servici aveam multa treaba, chiar simteam nevoia sa ies din casa, sa fac si altceva si stiind ca denis e pe maini bune nu mi-am facut niciun fel de probleme...totul a fost ok. ai sa vezi ca la intoarcerea acasa o sa-l iubesti si mai mult, o sa ai resurse si mai mari pt el si treburile le vei face in limita timpului, dar nu vor ramane nefacute.
vreau sa mai spun ca am vazut niste poze tareee frumoase de Luna cu familia ei frumoasa si numeroasa si foarte mult m-a impresionat timi care e la fel de frumoasa si radioasa ca intotdeauna si are o fetita asemenea. imi plac la nebunie pozele cu voi doua...sunt niste amintiri extraordinare.
am sa pun si eu cateva poze facute zilele astea. va pup dulce!

http://picasaweb.google.com/sunflowerdenis/15AniSarbatorileDeIarna?authkey=I42lKBCrrQg#5287020409753463154

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

am vazut poze de baietel frumos,Denis...ce de zapada si cum sta el pe sanie..al meu isi ridica furios picioarele cand a nins,abia dupa cateva zile a realizat ce si cum.

michy,sanatate lui andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunflower, multumesc pt incurajari
musso,

"decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Iuuuuuuuhhhhuuuuuu! Cam pustiu astazi pe forum!

Noi suntem bine, lui M i-a revenit apetitul si e in forma maxima, nu mai are nici bubulitze. Mie mi-a revenit inima la loc, doar ca nu prea ma impac cu statul in casa. Azi am fugit la shoping(oare se scrie cu doi "p" ?). Au inceput reducerile si trebuie sa nu pierd nimic!

Musso, Timmi, multumim ca va ganditi la noi!

Sunflower, imi pare bine ca nu ne-ai uitat! Denis e un dragalas cu gropite si obrajori bucalati. Iti seamana f mult. Super sania- balansoar!

Bun venit noii colege, de-abia astept sa citesc si eu povestea nasterii iepurasului Bocanila!

Oaana, multa sanatate baietilor, te inteleg ca e greu cu ei bolnaviori si plangaciosi, eu doar cu unul bolnavior si aveam impresia ca nu mai pot, dar tu cu doi...

Mychy, sanatate lui Andrei, sa ne tii la curent. Sper sa nu fie dacat atat si sa nu inceapa si cu tuse sau alte alea.

De maine adio lancezeala pe forum, se intoarce CAFERA!!!!!!

Mihai si mami

Mergi la inceput