Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 20
ddanagh spune:
La multi ani !!! 2009 sa va aduca numai sanatate si fericire.
Va multumesc mult pentru urarile de Sf Stefan. Dariuca va pupa dulce pe guritza, ca asa pupa mai nou.
Noi am fost plecati la sora-mea, intr-o zona cam fara semnal, la relaxare.
Daria il adora pe verisorul Bogdan de 7 ani. In prima seara la pupat de l-a albit. Si, va ziceam, ca dAria pana atunci ne pupa doar mimand cu manutza la gura. De atunci ne pupa fata de ne topeste efectiv.
In ajunul Craciunului mai multi prieteni cu copii, am inchiriat un mos de la teatru. A fost fff frumos, numai ca a doua zi de Craciun, ne suna un prieten si ne zice ca fiica-sa de un 11 luni a fost diagnosticata cu pojar, sa ne asteptam si noi
Panica mai mare a fost la nasa-mea care are bebelusul de 6 luni. Noroc tot cu Anya, sa-i dea Dumnezeu sanatate ca ne-a mai linistit. Citeam si de Mihai a lui MI-a ca a avut pojar. Iti pot spune ca Alina mi-a zis ca ea tot nu crede ca a fost pojar, poate gripa cu eruptie, poate alergie la antibiotic...,poate reactie la vaccin, ca pojar pojar nu a mai vazut de 3 ani si ca se poate confunda f usor cu altceva .Nu stiu cum se poate proba exact daca a fost sau nu pojar???? Noi inca suntem in perioada de incubatie, care cica ar fi de 14 zile. Vad ca pana acum nu avem nimic.
Cristina 26 multumesc mult pentru felicitare.O dragutza. Am gasit-o astazi in posta, la intoarcerea acasa dupa o saptamana in care am colindat. Apropos de ramanii nostri, vreau sa zic ca plicul era desfacut si aruncat pe jos iar felicitarile puse in cutia postala.
Ingrid e superba, am pus-o in camera la Daria si ea se duce mereu si-mi arata cu un degetel 'ata, ata???'
oanamada spune:
Buna seara dragele mele si multumesc mult pentru primirea calduroasa! Sincera sa fiu mi-a dat foarte tarziu prin cap sa intru in comunitatea voastra...dar mai bine mai tarziu decat deloc
!
Povestea iepurasului meu Bocanila, este cred ca cel mai din suflet "articol" pe care l-am scris in viata mea...scriitura nu-mi este straina deloc, dar tareeee e bine cand o faci din suflet si din experienta proprie. Dintr-un motiv sau altul nu pot sa fac albumul ala sa se vada, dar zilele astea imi voi face un album cuprinzator...inclusiv cu pozele noastre de la Craciun. N-am intrat pe forum foarte mult zilele astea pentru ca maimutica mea Catinca a intrat intr-o faza cam nasoala de pe 23 incoace- nu vrea sa doarma...sau mai bine zis...un copil pe care-l puneam in pat si ii spuneam noapte buna, nani-nani s-a transformat brusc intr-un bebe razgaiat care nu adoarme mai devreme de 1 noaptea si numai in brate la tati! Mai mult, se trezeste noaptea si imi spune s-o duc la "NI" (luminitele din brad) si se culca. Dupa doua ora se trezeste iar si il vrea pe tati (dar tot pe mine ma striga) si trebuie s-o plimb prin casa sa-i arat ca tati este plecat (el se ascunde!!!
) ca daca il vede nu mai adoarme la loc...am vorbit cu pediatrul si mi-a zis ca este doar "o faza", nimic in neregula...dar ca probabil s-a dat putin peste cap cu atata agitatie, brazi, petreceri si colac peste pupaza cu tati 2 saptamani acasa dupa fundul ei....asa ca astept fara nerabdare (ca precis o sa am de tras cu ceva crizute) sa inceapa el serviciul ca sa-i reintroduc incet, incet regimul ei de viata de pana acum.....
Azi am fost la o noua "petrecere" si am avut noroc ca a adormit pe la 12 in drum spre casa, in masina...asa ca ma culc si eu si taica-su fara maraieli, dar tot la 2 noaptea ca de...m-am apucat de scris.
Va multumesc din nou pentru primire si de abia astept sa va cunosc, pe fiecare din voi,mai bine.
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
Albumul Catincai