Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetelor am intrat sa va dau prima mea pe anul asta!

La multi ani fericiti!!!! Va multumim tuturor mamicilor si bebicilor pt un 2008 frumos si plin de forum. Va dorim un excelent 2009 cu multa fercire, multa sanatate, mult sex si orgasme explozive,o mie de nopti de placere, salarii mai mari si ore de munca mai putine,masini noi, case noi, sa dansati si sa cantati, sa castigati la loto, sa faceti strumfi la fel de frumosi si destepti ca cei pe care ii aveti, dar mai ales sa fiti mereu in viata noastra virtuala

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bine-ai venit, oanamada! Sa-ti traiasca fetita!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mia,ma bucur ca puiul e mai bine..am vazut un bradut haios si un baietel mumos.
oanamada..bine ai venit.

noi suntem bine,dupa ce fii-miu a avut ceva,nu stiu ce,oricum muci si tuse,am urmat eu si apoi bunica-mea...ma ustura gatu',azi noapte imi faceam ceaiuri si alte alea..dar nu conteaza,fii-miu e mai bine,niste muci mai densi dar albi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97
Va dorim un excelent 2009 cu multa fercire, multa sanatate, mult sex si orgasme explozive,o mie de nopti de placere

stefania, ai luv iu!!!!!!!!!!!!!!!!iu are za best!

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Multumim pt complimente.

Mi_a foarte frumos si bradul si baiatul.

Mychy readaptare usoara la serviciu.

Karligutza orice gand bun e binevenit. In ceea ce priveste parfumurile mi se pare normal sa le lasam sa exploreze atata timp cat sunt in siguranta, face parte din antrenarea simtului olfactiv (ca doar n-o sa fie familiare fetele noastre doar cu mirosul de mancare)pe de o parte iar pe de alta parte e normal sa ne imite. Soph ma imita cum ma machiez, sau vine si ma da cu crema pe piept cum o dadeam eu cand era racita. De pe la 9-10 luni am vazut ca e atrasa de parfumuri (chestii parfumate in general) asa ca i-am dat sa miroase gelurile de dush, sampoane, parfumuri plus ca in parfumerii tot timpul trebe sa-i dau un carton din ala parfumat.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

oanamada bine ai venit printre noi.Am citit povestea iepurasului Bocanila

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Stefania, esti mareata! Si pt tine intreit!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Timi esti o frumoasa si degeaba zici tu, ca mie nu mi se pare deloc ca te-ai ingrasat. Iar Sophie este super dulce!

Stefania multumim de urarile nonconformiste. Si tie iti dorim si noi la fel.

oanamada bine ai venit. Am citit si eu si m-am emotionat la povestea lui "Bocanila". Asteptam poze cu ea. M-ai facut sa imi amintesc ca pe toata perioada sarcinii i-am zis lui Deny "gogoshik"...am renuntat dupa ce am nascut-o ca numai a gogoshik nu arata. Mai degraba mi se potriveste mie porecla.

oaana cum se mai simt baietii?

mychy multumesc pentru sfat.

Nu stiu daca v-am povestit cum a fost cu Deny de revelion...A stat cu ai mei treaza toata noaptea adik pana pe la 5 dimineata. S-au jucat, au dansat, a facut instructie cu ei si a fost circul de pe lume. Nici sa manance nu i-a lasat ca ii striga sa se aseze langa ea si sa danseze. Si tata care a fost colonel a decretat ca gata si-a gasit generalul. Nu a vrut deloc sa doarma, dar pana la urma au pacalit-o cu mare greutate sa adoarma cu 10 minute inainte sa ajungem noi. Evident ca ne-a simtit si m-a atacat la tzitzi. O ora nu i-a dat drumul si se urcase pe mine si cu picioarele sa nu mai plec.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Brazuka, ce dulce denisa!!!!!!!!!!!
Unde ai citit despre bocanila? vreau si eu!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,la colega nou venita,te duci la viwe profil si apoi dai pe plus sa-i vezi ultimele mesaje postate si acolo e povestea nasterii fetitei ei...intr'adevar,e foarte bine povestita si interesanta..sa-ti traiasca minunea Catinca!

Mergi la inceput