Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani 2009, cu sanatate si bucurii cit cuprinde!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANI!!!

Timi,ce frumoasa esti si ce cool e Sophie.
La noi e Aaron plange de rupe ,i-au pocnit doua maselutze,un canin si un incisiv.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani !
Multa sanatate, bucurii si mult noroc sa va aduca noul an!
Si bebelusi sanatosi viitoarelor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Timi esti frumoasa foc.
oaana imi pare rau ca Aaron are probleme cu dintisorii. Sper sa se simta mai bine curand.
Noi va dorim tuturor un an nou minunat plin de impliniri, copilasi sanatosi la cei care is doresc copilasi, santate tuturor si fericire multa, multa.

Ingrid; www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

salutare, salutare......

timi, foarte frumoase pozele........
gata, am supravietuit vizitei la soacra........n-a fost asa naspa cum ma asteptam, dar sampanie tot am baut.....preventiv.
mia, bine ca sunteti ok. deci a facut pojar peste ROR. daca aveam dubii pana acum.....gata....nu i-l mai fac.....sanatate multa.

luni ma duc la servici........zici ca am examen de licenta. cred ca m-am salbaticit dupa un an jumate de stat acasa.......am neste emotiiiii.si mi se rupe sufletu ca-mi las strumfu acasa.....ma rog, o sa-mi treaca!va poop

"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani!

Timi, foarte frumoase pozele
Mi_a, sanatate multa
Oaana, pe Aaron, sa scape de durere

noi am petrecut Revelionul acasa, a venit si soacra-mea la noi, ca nu puteam sa o lasam singura ... am inceput "petrecerea" la ora 20, ca sa prinda si copiii ceva distractie
David a rezistat eroic pana la miezul noptii pentru ca voia sa vada artificiile ; a fost foarte incantat de spectacol si dupa ce a venit de afara a adormit in 2 minute ... Mara s-a trezit si ea, a auzit pocnitorile din fata blocului, asa ca a prins si ea sfarsitul spectacolului

astazi de dimineata am lenevit, am dormit si eu mai mult, sotul s-a ocupat de copii (oare va fi asa tot anul ?) ... spre seara am mers la niste prieteni, copiii s-au zbenguit

maine asteptam preotul, cu botezul

[b]Mychy{/b], succes la servici, acomodarea usoara ... daca tu zici ca te-ai salbaticit iti spun ca se poate si mai rau , eu voi merge la servici in luna iulie, dupa ce am stat acasa 4 ani jumate

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

La Multi Ani! Un An Nou fericit, cu multa sanatate, iubire, bani si sex !

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

La multi ani, sanatate si fericire in 2009

Noi suntem din ce in ce mai bine si multumim celor care ne-au urat sanatate.Oaana, Ioanaiub Imi pare rau sa aud ca Aaron sufera din cauza dintilor si ii doresc sa treaca fff repede perioada asta.

Am vazut pozele Lunei si ale lui Timi si am admirat fetitele si baiatul. Ce frumoase sunt domnisoarele si ce mult s-a maturizat Cos! Sau poate frizura sa fie de vina?

Mykhy, nici eu nu stiu ce sa mai cred despre vaccin Cat despre intorsul la serviciu, nu-ti fie teama, suntem langa tine!

Am pus si eu poze noi cu Mihai si bradul de Craciun:

http://www.picasaweb.google.com/emihaitza/1415LuniSarbatori#

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Georgiana25, citeste la " oare sunt insarcinata" . Putem sa continuam discutia acolo

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara si LA MULTI ANI!
Vrem si noi in lista... va rugam! Catinca Maria, 23 august 2007, ora 14.20, 3570 kg, 52 cm. Multumim!!!

Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput