Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
La multi ani 2009 si tot ceea ce doriti sa se realizeze!
Eu am facut alaltaieri alta salata boeuf, ieri a facut sotul piftie si eu am stat cu gura pe el, azi am facut iar curatenie si am reusit sa ma epilez (am obosit de parca as fi fost la sapa). Acum este la cuptor pieptul de rata, curcan nu stiu daca mai fac, prajitura ramane pentru anul viitor, ca avem dulciuri destule. Tot pentru anul viitor ramane sa-mi pictez unghiile si sa-mi fac bucle, merge si asa deocamdata, am fost destul timp "perfecta"
. Aaa, si mi-am pregatit lenjeria rosie pentru diseara, sper sa nu
inainte sa o pun bine in valoare
.
Va pup si sa ne auzim cu bine anul viitor
.
Carla,
s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Bravo, carla!! ce harnicutza esti! ratza?? glm glm (adica inghit in sec ca chilly willy![]()
Petrecere frumoasa si la multi ani fericiti tuturor!
La multi ani frumosi si DC-ului, sa ne traiasca!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Da, Vio, o rata dintr-o ratza
, adica piept in sos de vin, ca ne-am saturat de porci. Pana si piftia e de pui cu urechi de porc, sarmale de vita in vitza mai am de la Craciun, ca am facut in disperare.
Fii-mea n-a vrut azi deloc sa doarma dupa-amiaza, nu stiu cum o sa o tin pana la miezul noptii, ca vreau sa vada si ea artificiile, de la noi se vad superb. Anul trecut a adormit la 23:40 si a dormit pana dimineata. Desi, daca nu-i dau sa suga, s-ar putea sa stea treaza si pana dimineata
.
Timi, v-am admirat si eu pozele, de unde zici ca ai burta mare, ca abia se vede?? Voiam demult sa te intreb daca mai tii minte cate saptamani aveai cand s-a intarcat Sophie.
Carla,
s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Multumim pt aprecieri. In pozele din holul blocului e drept ca nu se vede burta doar ca sunt mare per total
dar daca erau din lateral....nu incapeam. I-am aratat sotului ce apreciata a fost munca lui si mai urca niste poze.
musso gogosi?
eu nu ma incumet decat din alea simple (imitatie)cu iaurt. Bunica mea in schimb face niste gogosi gustoase si foarte aratoase. Cand mergem in ro nici nu mai trebe sa-i zic ce vrem.
Carla nu mai stiu exact cate saptamani aveam...cam intre 10 si 14.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
ntz,ntz...a facut maica-mea gogosi cu numele...ptiuuuu...arata a scovergi cu gust de paine..
...si abia asteptam...credeti-ma ca nu e nimic de poftit..doar fii-miu a bagat una bucata,da asta baga la greu orice
...in schimb i-a facut la robot o banana cu mar si kiwi apoi a turnat lapte si miere...tare bun si sanatos.
Timi07 spune:
ooo ce pacat de munca ei.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Luna1 spune:
La multi ani!
Eu mai am vreo 2 ore pana in 2009.
Cum arata, e bine?
Timi am admirat o Sophie frumoasa rau si o mamica pe masura. Imi place gecuta ei mult. Si imi plac pozele care razbat de iubirea dintre voi, dar si dintre tati si ea. 
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
karligutza spune:
La multi ani 2009!
Sa va fie de bine masa, petrecerea si somn usor la copilasii care fac nani! ![]()
Multumesc fetelor care ne-au scris de curand referitor la problema cu Adeluta.
Am mai tras o data in plus concluzia ca sanatatea e lucrul primordial in viata! ......
Timi esti o tipa deosebita din punctul meu de vedere. Nu stiu cat conteaza parerea mea, nu trebuie de fapt sa faca nici un fel de furori aceasta parere, dar sincer eu consider ca esti o femeie frumoasa si foarte hotarata. Asta imi exprima mie pozele pe care le-am vizionat. Ai o fetita frumoasa, un sot iubitor si tu radiezi cu burtica ta cu tot! Cate saptamani ai acum? Sophie vad ca are aceeasi pasiune ca Adeluta: parfumurile! cum imi spunea de curand medicul la care am fost condusa de Anya.... mai urmeaza sa manance sapun si sa bea parfum (cu alte cuvinte sa fim foarte atenti in calitate de parinti atunci cand copilasii nostri se ating de obiecte pt.oameni mari - lucru pe care oricum il stim cu toatele cred!
) sunt asa haioase cum iau ele parfumurile si le miros si apoi ne dau si noua sa le mirosim... 
va pupicesc... LA MULTI ANI inca o data! la noi revelionul e gata! noi 3 si-un pui de somn!
somn usor!
zzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei