Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Georgiana, activeaza-ti PM-ul si da-mi mai multe amanunte acolo, ca nu inteleg ce anume vrei sa stii. Aici la strumfi suntem off topic si nu e frumos!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Brazuca, multumim mult!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana25 spune:

mi_a nu ma pricep mai deloc. abia am reusit sa postez ce ti-am spus mai devreme. nu stiu cum se activeaza acel PM . nu cred ca se supara cineva daca imi vei scrie cateva cuvinte referitor la ceea ce te-am intrebt, aici. Iti multumesc oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua
mia,acelasi lucru m-am intrebat si eu cand finutul meu sub ror a facut rubeola,probabil ca fac o forma mai usoara,la unii prinde si nu fac nici una din boli,iar la altii fac dar se manifesta mai usor..noi n-am facut ror-ul,dar in ianuarie vorbesc cu dr pentru AR,sa vedem daca se mai fabrica separat,daca nu...habar nu am.

eu astept sa mi se culce baietu' si sa ies la caine.
o zi superba sa aveti..desi incerc sa-mi impun sa fiu vesela nu prea pot cu toate ca ii am pe mama si pe mihnea langa mine...dar fac eu cumva sa trec in noul an vesela...biau si iara biau..glumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Una calda-Mihai de mi_a e mai binesi alta rece baietii Oanei sunt bolnaviori, pupici la toti sa se faca bine cat mai iute.

Luna aici inca n-am auzit sa dea faliment magazinele dar probabil vor fi disponibilizari probabil la companii americane si pe urma om vedea ce-o mai fi. Bafta sa faceti fata la toate si sa scapati neafectati de crize si alte rele.

Violetan multumesc de incurajare dar la mine deja dureaza de vreo 2-3 luni durerile...eh o sa treaca dupa ce ma dezgravidesc ...sper.

azi a reusit sotul sa mai urce cateva poze noi si in ultima saptamana sunt si eu cu fata.(de atunci am mai adaugat vreo 2 kile...of dulciurile astea)

Pupici si sanatate la toata lumea!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Gata sarmalele si salata de beuf?

Mia din cate stiu ROR-ul nu asigura o protectie de 100% deci e posibil cum zici tu sa nu fi "prins". Aici de aia se si face rapelul la intrarea oficiala in colectivitate adica la 5 ani cand incept scoala. Practic e acelasi vaccin pentru a se asigura ca macar o data prinde. Cel putin asa mi-a explicat mie asistenta in cazul lui Cosmin care a fact doar AR in Romania si acum a trebuit sa faca ROR-ul de 2 ori la diferenta de 2 luni. (Bine nu acum, ci cand avea 5 ani).

Brazuca multumim de complimente, distractie placuta diseara, am citit pe alt subiect ca pleci de acasa, nu sta cu inima stransa, sunt convinsa ca se va descurca mama ta.

Eu am terminat salata, Lis doarme se pregateste pentru diseara cand probabil va sta treaza pana la 12 ca vor fi artificii.

Oanaa sanatate multa baietilor.

Inca o data La multi ani si un an nou plin de realizari.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

La Multi Ani! tuturor, un An Nou fericit si plin de bucurii.
Tot ceea ce va doriti sa se implineasca si ....la ora 24,00 sa nu uitati sa aveti bani in buzunar si de lenjerie intima rosie.
Sa incepeti Anul Nou cum se cuvine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

timi,ai a fetita grozava,haioasa foc,iar tu esti pe masura,ai niste ochi si o privire..in poze arati bine,abia se observa burtica.

noi acasa,mama trebuie sa se apuce de gogosi,unii cu salata si sarmale noi cu ...gogosi,ce sa facem ca ne-am saturat de carni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

LA MULTI ANI!!!!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Timiiiiiiiiiiiiiiii, ce frumoasa esti!!!! Ptiu, ptiu, ptiu sa nu te deochi virtual de strumfitza nu mai zic, ca n-are rost, dar ce moderna e, draga!!!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput