Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani Daria! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii bucuria parintilor tai!
Multa sanatate la bolnaviori!

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

anda, super Nichita pe skiuri! Sa o tina tot asa, iar mami sa aiba bani sa-l finanteze! Spor la gasit servici!

Feli, la gradi va interveni spiritul competitiv. Adik va vedea ca altii deseneaza, coloreaza bine si vor primi laude si buline. SI acolo cu siguranta va face ce i se va spune, fiindca ii va fi rusine sa nu asculte. In schimb reversul medaliei se va simti acasa Sa va treaca tusea repede

Noki, am taiat motul la singura noastra finutza mica, o galusca si jumatate. A fost f fain, o petrecere acasa cu vreo 12 adulti si 6 copii care s-au distrat de minune.

Maria, superbe poze!

George a fost cu Maria la ORL lunea trecuta si i s-a spus ca o ureche este binisor, cealalta hm, hm. adik nimik explicit, dar i-a dat tratament cu picaturi in nas si urechi si maine se duc iar la control, in principiu pt spalaturi si o audiograma. oricum, ni se pare ca a inceput sa auda ceva mai bine, da Doamne sa fie asa.

Felicitari celor care v-ati distrat la trecerea dintre ani in gasti mari. La noi au fost ai mei, eu am inchinat steagul pe la 1, copii au adormit la orele regulamentare.
Macar mi-am refacut stocul de somn si mancare in perioada asta. Nici noi nu am iesit pe-afara, din cauza frigului si mai mult a urechilor Mariei.

Corapino, succes de maine la job. Sa-ti fie readaptarea usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am uitat sa va relatez din serialul "noi si finii nostri de cununie". Nu ne-au dat niciun telefon de Craciun, au inviat undeva in jur de 29, cand nu le-am mai raspuns la telefon. eu, una, am declarat ca nu vreau sa mai am de-a face cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

helou

mihaela 80, foarte frumos peisajul nemtesc. tu ai o fatza calda. unde anume in germania erati? pare asa, o statiune...

nicio poza cami, nicio poza noki....

sunt plina de nervi, ref. la cardul special de plati online in usd, de la brd; v-am povestit mai demult ca a fost inutil pe site-ul victoria secret, in sensul ca cei de la brd nu au vrut sa-mi debiteze contul meu (!!!) deoarece victoria secret nu le-a furnizat codul de 3 cifre de pe spatele cardului. in situatia in care VS nu lucreaza cu acel cod! nu exista camp de completare in formularul de comanda! in fine, sa nu ma mai enervez...Azi am constatat ca nu merge nici pe amazon! mi-am luat inima in dinti sa platesc taxe de transport cat de mari, numai sa primesc 3 carti de astro. nu primeste visa de la brd! si cica cardul e special pt plati pe net. imi vine sa ma duc sa-i joc in picioare. am mai inchis un cont la brd. sapt viitoare il inchid si p-asta, nu se mai poate, e bataie de joc; uaaaa brd.

tin sa va spun ca azi e o zi mare! am facut prajitura eu! din faina fara gluten! si cacao organica! nu a crescut, este cat degetul (latimea degetului:)) deoarece nu am pus niciun agent de crestere, pt a fi complet sanatoasa praji. daca nu avea zahar era chiar fte sanatoasa:)), asaaaa....

ioana, chiar imi statea pe limba sa te intreb daca sunt aceiasi fini.

meems, ce mai faci? te-ai intors?

bic, la ce distanta e zapada de voi? ziceai de pus smaranda pe skiuri...

pumba, helep?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

La muuuulti ani!!!!!!!!!

Hopa, stiga mama schirului-sef dupa mine. Hi hi hi.

Noi am ajuns aseara in Bistrita inapoi, am recuperat azi bufnita de la mama si amu am dat o raita pe forum. Poze...mai devale. Poate maine, de pe drumul catre Bucuresti.

De Revelion ce sa va zic...Budapesta este un oras superb. Acum am uramatoarea problema: nu ma pot decide care-mi place mai mult: Budapesta sau Viena... Grea dilema.Cu asta cred ca v-am zis tot.

Bufnita la mama a fost mostra de cumintenie.

Voi sper sa fiti bine.

Cami, m-am gandit la voi pe 2. Urez acum "live" La muuulti ani plini de bucurie, veselie, impliniri, iubire si noroc mezinei ochioase, vesele si haioase!

Feli- ehehehe...rabdarea si tutun. Cu tusea zic. La noi a tinut de ne-am plicisit, saptamani in sir. Apoi trecea, Apoi ia aparea. Etc. Amu luam iar ceva sirop d epatplagina, la tratamentul mamei+ soacrei.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gataaaa ... am trimis invitatie la albumu' cu poze in contul comun
(am bagat si ceva comentarii pe ici pe colo)! Enjoy!

Anda, m-a dat pe spate Nichita schior!

Mihaela, pozele voastre le-am vazut pe sarite, ma voi uita mai pe-ndelete amu'...

Edit: va rog sa-mi recomandati si mie un aspirator bun! Al meu , cel nashparliu, a crapat, trebuie sa cumpar altul si nu stiu de care ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

anda, am fost la freiburg, orasul e minunat si e la 10 minute de condus de niste partii de schi, pozele de acolo sunt, in mare parte. felicitari schiorului nichita, a inceput la varsta potrivita. da imi pare rau de tine cand aud ca tre sa faci pe liftul, eu am brevetat pt astfel de cazuri o sanie de plastic lagata cu un fular, am pus si o poza :) el ce spune, mai vrea la schi? si cum il invata, cu plugul sau cu cristiane? pe mine m-a invatat cneva initial sa fac plugul, am scapat greu de tot de reflexul asta. de fapt, in ultimii ani cam slabuta activitatea mea la capitolul asta, asa ca probabil am regresat mult.

miri, noi am avut o olita cu o ratusca, iar ratusca se bucura atat de tare cand facea maya pipi, incat ii punea o bombonica acolo (cand clateam recipientul la chiuveta). a mers minunat. in general, cand vreau ceva de la ea, functioneaza mai bine prin intermediari -jucarii, lor le e somn, foame, se bucura sau plang in anumite situatii, etc.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Camelia, SUPERBE pozele voastre! Cateva sunt de documentar National geographic. Cred ca ati avut niste sarbatori deosebite, bravo, bravo. Mi-am dat seama ca sunteti undeva in nordul Bucovinei, dar - scuzati incultura - despre ce localitate e vorba? Vama si-atat? Pe unde e, mai exact?

CristinaN, m-a amuzat tare mult cuvantul "intorcatura", nu l-am mai auzit pana acum . Noi ii spunem "continuare" serii de 1, cand continuam petrecerea de Rev'

Anda, organic-organic, dar daca pui faina fara gluten, normal sa nu creasca bine, nici chiar daca puneai ceva praf. In cartea masinii mele de paine scrie ca la aluaturi fara gluten se pune maia (=drojdia preparata ca sa creasca, daca am priceput eu bine) - nici macar drojdia nu e ok ???

Unde sunt pozele Mihaelei despre care vorbiti voi, ca eu una nu le gasesc?

Noki, welcome back! Back to reality

Sa incepeti anul cu bine maine la serviciu, dupa atata vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

maria_alexia, am trimis 2 invitatii in contul comun. prima nu merge, ca mi-am trimis-o si mie, a doua da :)

anda, de ce faina fara gluten? in perioada cand credea mama ca are intoleranta la gluten ii cumparam de la un laborator langa metrou Stefan cel Mare faina de orez si inca ceva si ii facem, cu drojdie, niste turtite minunate, crusta e delicioasa. pt prajituri fara bicarbonat , fara drojdie imi plac cele tip brownie, care raman umede in interior -nu neaparat cu ciocolata. sunt insa singura din familie careia ii plac, asa ca nu fac prea des.

Voiam sa va povestesc, am fost foarte impresionata de Freburg, daca ar fi sa ma mut in Germania, acolo m-as muta. E un pras minunat, nici prea mic, nici prea mare, 300.000 de locuitori, dintre care 20.000 angajati ai universitatii locale iar 30.000 studenti ( frumos raport, nu?)
E inaintea marilor orase europene cu 20 de ani, iar inaintea Bucurestiului cu 50, probabil, si spun asta cu tristete. Apa de la robinet e limpede si proaspata, orasul e in mijlocul Padurii Negre (unde sunt si izvoarele Dunarii), strazile lucesc de curatenie, masinile au obligatoriu cele mai moderne filtre antipoluare, iar centrul e inchis autoturismelor si deschis numai pietonilor si bicilistilor.
La parterul fiecarui bloc exista o camaruta de parcat biciclete, cu exceptia mamelor cu copii mici, batranilor si lenseilor, probabil, toata lumea circula cu bicicleta la munca, la scoala.
Gunooiul se sorteaza in 10 categorii, locuitorii orasului sunt patrunsi de ecologism pana in maduva oaselor, unii desfac chiar si pliculetele de ceai in trei: gunoi, hartie, metal de la capsa metalica ce uneste firul de ata cu eticheta
In magazine oferta bio e de nedescris, mai diversa decat in orice alt oras european am vazut eu, produsele sunt de trei feluri: super bio, bio, obisnuite, dar si calitatea celor obisnuite e nemaipomenita, iar preturile ok.
Exista niste paraiase care traverseaza orasul, cred ca ar putea trai acolo pastravi fara nici o problema.
Iar oamenii...ce sa va mai spun, nivelul de educatie e foarte ridicat, majoritatea joburilor sunt in cercetare, inovatie (energie alternativa, brevete medicale).
Interesant e ca edilii orasului au hotarat spre sfarsitul secolului 19, in plina era industriala adica, sa nu permita constructia de fabrici in localitate sau in jur, dorind sa imprime trei directii de dezvoltare: educatie, turism, cercetare. Si au reusit.
Ma opresc, sper ca n-am plictisit pe nimeni, dar am avut asa o senzatie de calatorie in viitor :) si ma gandeam ca poate vi se pare interesant.
A, mai adaug si ca guvernarea e ecologista de multi ani, iar sondajele de opine au aratat ca in nici un alt loc din lume po****tia nu se identifica in asa mare masura cu politicile oficiale ca aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mihaela, superbe pozele voastre din Germania!Peisaje de vis! Voi sunteti foarte frumusei ... ce mai, o familie de ochi albastri!
Descriere Freiburgului e foarte frumoasa, as cam merge si eu pe-acolo!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput