Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dariuca, cu ochi frumosi , la implinirea a trei anisori, iti dorim sa fii fericita, sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa.Si sa fii cumintica.Te pupam cu tot dragul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!
LA MULTI ANI TUTUROR si sa aveti un an cu canatate maxima si multe bucurii!
Multumim mult pentru urarile frumoase care ne-au emotionat !

Ne-am intors si noi aseara! A fost super la zapada, am vazut obiceiuri frumoase, am fost cu sorcova pe 1 ianuarie si am adunat banuti, ne-am dat cu sania, ne-am odihnit, am mancat, am dormit ... si tot asa! Mi-a placut mult zona aceea a Bucovinei ! Imi pare foarte rau ca nu am reusit sa ma intalnesc cu Cristina N si printesa ei cu ochi albastrii, dar poate mai ajungem in vara odata sa mai si vizitam vreo manastire ceva ... si ne luam revansa!

O sa pun si poze mai tarzior...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ptiu, ca incepusem dis-de-dimineata un mesaj si cineva mi-=a inchis fereastra...

Scrisesem mai intii pentru Dariunca noastra cea vorbareata si desteapta.

Apoi o laudam pe Anda ca l-a pus pe Nichita pe schiuri. Si noi planuim acelasi lucru cu Smaranda. Sper sa-i placa.
Cit despre monitor, mie mi se pare ca e foarte bun ca-l invata cu balans, nu cu plug. Eu am invatat la .... 23 de ani cu plug si nimeni vreodata nu cred ca ma va mai putea corecta.

Altfel, o sa pun niste poze, ca sa vedeti ce faceam eu la ora 1 a.m. pe 1 ianuarie. (adica imediat dupa trecerea intre ani.). Stay tuned.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

V-am trimis un mesaj pe contul comun :D

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am imbarcat copilul spre bunici, gata, mergem la Cora, mama, ce terorista s-a facut! Daca nu o bagam in seama fuge la calculator si umbla aiurea, deschide 200 de firefoxuri, muta iconitele, sterge tot ce gaseste etc. Iar daca e inchis, no problem, a invatat cum sa rezolve problema[:d] Sper sa reuseasca Doru sa-l paroleze, ca nu se mai poate. E adevarat ca si noi am fost mai indulgenti, ca o inteleg, saraca, sta te atata timp in casa (cu mici escapade la bunici), dar cu siguranta ar rea sa mai faca si altceva. Insa ne-a ajuns si noua, chiar se termina rabdarea.
Azi am incercat iar s-o invat sa coloreze un desen printat si iar a refuzat. Nu ca nu stie, il mazgaleste intentionat. Nu o oblig, doar o intreb inainte daca vrea sa-l deseneze pe Mickey sau cine o mai fi pe hartie, ea cica da, apoi trage n linii peste el si-mi zambeste malitios. Iar daca il desenez eu, mi-l mazgaleste. E clar semn de rebeliune, dar nu stiu ce de ce, nu o bat la cap, incerc sa nu ma enervez, dar se vede clar ca refuza sa coopereze.
Iar daca ii dau o foaie alba sa deseneze, trage iar 2 linii, face 2 puncte si vrea alta noua, "libera" cum zice ea. Ce-o face la gradi nu stiu, sper s-o dea pe brazda ca noi nu reusim.

Roxi o sa incerc si ceaiul de nuci si ceapa, sa vedem cum o fi.
Alinus de asta mi-e frica si mie, daca mai dureaza sigur ne da antibiotic, dar asta e, daca va fi nevoie ii dam.
Joy te rog sa-mi trimiti si mie un PM cu nr de telefon ale dr P si S ca am o prietena ce va naste in curand si vreau sa le aiba in caz de nevoie.

Ia sa vad ce mesaj a pus Bic

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ha ha ha intrati in contul comun s-o vedeti pe Sma bucatareasa, e tare haioasa. Si face niste prajituri...

Catutza frumoasa petrecere ati facut, sunteti toti rude sau prieteni? Iar Bianca s-a distrat de minune, e super in poza in care bea sampanie.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello si de la mine! va servesc cu un vin fiert cu scortisoara

Felicia , la noi a fost invers cu Bia la gradi adica acum e mai rebela, face nunai ce nu are voie...sau cel putin incearca. Cat am stat cu ea acasa era ok, nu aveam probleme acum a devenit terorista mica si santajista (merg la gradi dar cand vii sa ma iei vreau suc tedi si ou kinder si normal ca zic da ca e jale daca nu zic iar daca nu ii duc cand ma duc dupa ea iar e jale.Voi cand o dati la gradi?
La nasi am facut revelionul si au fost parinti nasei, fratele nasului cu sotia, sora cumnatei cu sotul, un coleg de armata al nasului cu sotia, noi si nasii, deci 12 adulti.

Camy , fai cu pozele ca te astept unde a-ti fost voi cazati , ai un link ceva de acolo?

Joy , cu administratorul nostru nu stiu ce sa spun...a aparut acasa, dar nu scoate banii inca suntem datori vanduti acum sa vedem luna asta cat mai platim la intretinere in plus sa acoperim datoriile lui.

Anda , super tare Nichita pe schiuri!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bic, deci ai produs sorcova frumoasa?! bravo! PS: imi place blatul de la bucataria ta. plus suportul de ghiveci.

le-am admirat si pe catutza+bianca, buluci+simon, roxi +2, de elise ce sa mai zic...juri ca e din corpul de balet Antena1...
cami, astept poze. vezi sa-ti schimbi si semnatura:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani, Daria!

Am revenit si noi de la zapada, suntem inca in Germania, plecam spre casa miercuri. Am trimis o invitatie de vizionat poze in contul comun, eu am facut trei albume si le-am ordonat frumos, dar cred ca linkul va va duce spre pozele amestecate.

Nu am avut timp sa le numesc pe toate, va faceti voi o idee.

N-am citit nimic din urma inca, acum ma apuc si dupa aia va si povestesc cum am petrecut :)

Va pupam, bun venit in noul an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LA MULTI ANI, DARIUCA cea ochioasa si cunoscatoare de poezii!

LA MULTI ANI, SIMON, de Bulucel, poliglotul (de sex masculin) al colectiei!

Camelia si Bulucel, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

La multi ani, colectiei!
Noi am intrat in noul an, facand Revelionul cu soacra, care a stat la noi...mai multe nu cred ca are rost sa spun

A trecut prea repede vacanta, nimic din ce ne propusesem sa facem cu copiii nu am facut, s-au ivit tot altele, chestii aiurea si nasoale, care ne-au mancat timpul, l-au tinut pe tati departe, iar mie mi-a fost tare greu cu amandoi, de una singura. Am mai respirat dupa Rev, cand l-au tinut ai mei pe Stef 2 zile, si abia azi am reusit sa iesim in oras, in Piata Mare, toti 4, desi erau -7 grade la un moment dat. Mai e o zi si, gata ...s-a dus vacanta noastra! Asta e, sanatate sa avem.

ANDA toata stima pentru efortul cu schiatul si multe aplauze pentru NIC!

MIRI, mai in gluma, mai in serios, eu stiu de un cvasi-experiement de invatat baieteii cu pipi la wc. Se folosesc cereale Cheerios, se arunca una-doua in wc si Dumnealui trebuie sa tinteasca in ele, sa le nimereasca. Poate merge, cine stie? Multa bafta!

FELI, am ras de descrierea Ilincai! auzi, 200 de firefoxuri! mi-o si imaginez... cu mazgaleala, parca ar fi sora cu Che.

CATUTZA, super nasoala treaba cu administratorul! Sa stii ca legea e taaare permisiva, din pacate, ins sensul asta. Cand stateam la bloc, o aveam pe una administratoare, care mai fusese acuza, in urma cu ceva ani, de o alta asociatie de locatari, ca fugise cu banii. A fost proces, tam-tam prin ziare...ei, cum naiba a reusit sa se angajeze, din nou?! tot administrator de bloc? nu se cere cazier?

CristinaN, se vede din poze ca v-ati distrat de minune. Sa va fie de bine!

MANDY, cum mai e Kriszti? V-ati tratat complet dupa mega-diagnosticul ala halucinant?

Acum ma duc si eu sa vizionez mesaj de Bic.

Mergi la inceput