Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani!!! Daria scumpa cu ochi de vis! Sa ne traiesti, mezina colectiei!
Cami, sa-ti traiasca printesa! Scuze de intarziere, dar nu am avut acces la net pana azi.

Noi ne-am intors din Arizona, am stat o zi acasa, si apoi am plecat la munte 4 zile. Sunt rupta, nu mai stiu pe ce sa pun mana, si nici nu ma simt prea bine. Sper sa reusesc sa pun niste poze mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mihaela, superba relatare despre calatoria voastra! Chiar ca pare o poveste SF din viitor!

Cami, ffffff frumoase pozele. Cred ca poti sa confirmi si tu fetelor ca daca cineva doreste o intoarcere in timp la liniste, calm si naturalete, sa incerce o excursie in Bucovina. Mai ales iarna. EU am petrecut vreo 5 Revelioane acolo (cate o saptamana in fiecare an, de fapt) si m-as intoarce oricand.

Roxi, ce faceti, cum mai sunteti?

Noki, asteptam poze multe!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaela, in contul comun (nov_dec_2005@yahoo.com) am cautat si eu pozele, acum inca o data, si nu e nici un mail de la tine... L-a sters cineva cumva de-acolo sau chiar nu mai vad bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

maria_alexia: retrimit invitatia in contul comun. linkul merge de mai multe ori sau doar odata pe flickr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaela, multumesc . Invitatia ramane valabila atata timp cat mail-ul cu pricina mai exista in cont. Probabil cea anterioara a fost stearsa odata cu cea gresita, la mesajul anterior nu mai era niciuna. Acum e totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Subiect nou

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput