Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Va multumesc fetelor, ca mi-ati fost alaturi zilele astea, a fost tare, tare greu! Abia ce incepem sa ne obsinuim cu gandul desi..uneori parca ne asteptam sa ne sune. Ironia fost ca inmormantarea sa fie de Sf Stefan cand...promisese sa vina la Stefan sa se joace cu trenurile (socrul meu lucrase ca director la CFR marfa). Foarte trist!

Greul incepe insa, sa vedem ce vom face cu soacra, care e singura, cu pensiunea, de care el se ocupa seara si noaptea etc.

Azi m-am mobilizat si am incarcat ceva poze:
de la ziua lui Stefan. Unele sunt si de la petrecerea lui Cristi, de a doua zi

de Craciun - fff putine, cat am apucat sa facem in Ajun. Mai asteptam ceva poze de la petrecerea de Mos, care a fost tot in 24, dar noi nu am fotografiat.

Un AN NOU fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

poze de la Craciun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Nu ma pot uita la filmuletele cu Ilinca pentru ca nu vreau sa-mi sara Nana in cap.
Dar voiam sa spun ca si Smaranda s-a speriat anul asta, desi nu a venit in persoana. Unde am fost noi era o gasca mare de copii. Cind a venit mosul, a batut foarte tare la usa, dupa care a fugit si a lasat sacii cu cadouri. Copiii au sarit pe saci si a fost mare balamuc. Drept care Nana mi-a spus peste vreo 10 minute, in ciuda multelor cadouri pe care le-a primit, ca "vreau sa mergem acasa pentru ca mi-e frica de mine. " Nici acum nu inteleg ce a vrut sa spuna de fapt. I-am sugerat mai multe cuvinte care semanau cu cu cuvintul "mine" si mi-a spus de fiecare "nu, mi-e frica de mine." si a aratat inspre ea.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Bine v-am regasit. Dupa o gramada de vreme petrecuta iar la mama.Mi-a trebuit ceva ca sa vad toate pozele si conchid ca am zamislit cei mai frumosi feti frumosi si cele mai cosanzene ilene de se exista. Nici nu pot sa fac vreo evidentiere ca i-as nedreptati pe cei ce-i voi uita din cauza de neuron bolnav. Aveti braduti deosebiti, ati avut norocul sa va calce pragul mosi craciuni suficient de rosii,familii (re)unite, mamici razand cu pofta, printesa cu bubite si reactiile copiilor au fost de milioane. Motiv pt care eu imi strig din nou supararea vis a vis de nespusele cuvinte ale lui T. Altii canta iar el nici propozitii simple nu construieste. Dar il iubesc ca pe ziua ce mi-e promisa in plus peste cele ce mi-s date sa le traiesc.

Taniei vreau sa-i transmit condoleante iar Andei sa-i tin pumnii sa fie alarma falsa cu serviciul.

Am reusit sa pun si eu niste poze. De ziua lui T, impodobind bradul,la gasitul cadouilor, la sanius si azi la birou.
http://www.dropshots.com/leea_cv#date/2008-12-14/22:16:46

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ok,,, deci am vazut filmuletele cu speriosu Ilinca. Impreuna cu Nana care zice:
"Unde este mama lui?" (adica a lui, a Ilincai).
"Ah... Este la hotel."
Dupa care ajungem la final, ne uitam la cel de-al doilea filmulet si Nana concluzioneaza: "vreau si eu sa vad pe Mosu'."

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor dragi, sunt cu bagajele facute, plodutya deportata la mama, deci imi suiera vant de liberatte in urechi.

Asa ca am intrat pe fuga sa va urez UN AN 2009 EXCELENT, PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII, SANAATE SI VESELIE!!!!!

LA MULTI ANI si sa ne reauzim cu bine!!!

Va pup cu drag!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , nu se vad pozele voastre

Mada , de unde ai luat botosii Mirunei cu care sta prin casa? par tare comozi si as vrea si eu pentru Bia la gradi.Foarte frumoase pozele voastre iar Miruna radiaza

Noki , drum bun, sa va distrati la maxim si sa va intoarceti sanatosi de acolo LA MULTI ANI!

Joy , mortala poza aia in care musca baiatii tai din pane!

Tania , foarte eleganta Anna ta de Craciun iar pozele de la ziua lui Stefan imi plac mult!

Ioana , ce frumoase sunt si pozele voastre! iar tu arati foarte bine parca esti o pustoaica!

CristinaN, ce de bubite pe biata Elise! toata admiratia din partea mea ca intelege si nu se scarpina! Va invidiez pentru zapada multa.
Vreau si eu reteta de fursecuri (alea pe care le faci tu in poza )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

de la noi nimic nou, am fost azi la control cu Bia la spital, e bine cu otita, acum sper sa nu mai ia vreun pui de ceva de la gradi in ianuarie. As vrea sa ii fac si eu prevenarul cat mai repede.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai, superbi copii avem. Vorba Leei sa nu omit pe nimeni nu nominalizez acum, dar am vazut TOATE pozele si-mi sunt la suflet copilasii nostri.

Catutza ce ati facut cu adminu'? L-ati gasit?

Bic si Vlad se sperie de copiii care vin si colinda. Dar tot el vrea sa le deschidem usa .

Tania socrul tau avea vreo boala de inima, ceva?

CristinaN dar cum arata un copil cu varsat de vant mai "greu"? Ca mie mi se par destul de multe bubite pe Elise.

Ma dau pe spate pozele cu zapada. Imi vine sa o iau razna si sa ma mut pe la Gura Humorului, in Bistrita...etc etc etc. Nu, nu!! nu vreau pe Valea Prahovei nicum.

Ma duc sa-l dau jos pe Cristi din pat ca-i cam puturos in dimineata asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
David si Simon, sa cresteti mari si sa fiti fericiti.Sa va aduca viata numai bucurii si dragoste multa.

De sarbatori am fost tot pe drumuri sau am avut musafiri asa ca nu am avut cand sa intru pe DC.Mai ales ca in clipele libere tati in sfatsit a pus pe DVD-uri multele poze arhivate in PC. Cele de acum nu le-a descarcat inca.

Tania, imi pare rau pentru pierderea suferita, mai ales ca s-a intamplat intr-o perioada ce trebuie sa aduca bucurii.Va doresc putere multa sa treceti peste durere.
Anda, sper sa iti gasesti un job bun cat mai curand sau poate totusi o fi doar o alarma falsa.
CristinaN, saracuta de copilita, cred ca e groaznic pentru ea. Totusi in tot raul e un bine, daca se intampla vara, cu caldurile alea? Si ea trebuia sa stea in casa?

Am vazut o parte din poze, nu toate, dar vreau sa va spun ca avem niste copii minunati. Chiar ma gandeam zilele trecute ca desi sunt o fricoasa si mi-e frica de cea mai mica intepatura...perioada mea cea mai fericita a fost cand eram insarcinata cu Kriszti si apoi cand am nascut. Ciudat, nu?

Mi-e dor de zapada..cand am vazut zapada in unele din poze...la noi acum e doar friiig.Dupa o perioada in care totul era fleasca, acum e doar frig, in jur de -10 grade.Zapada, ia=o de unde nu e.

In rest noi suntem cat de cat ok.Dupa nspe siropuri de tuse incercate, am primit de la cineva sirop de muguri de brad-home made- si in sfarsit lucrurile parca merg spre bine. Din pacate eu, de la raceala asta prelungita am facut otita. A doua oara anul asta.

Va las acum, ma duc sa bucataresc.Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mandy si eu le dau copiilor sirop de muguri de brad si ceai de ceapa cu nuca.
Siropul este luat de la plafar. Si ceaiul m-a batut Roxi la cap sa le fac si uite ca-si face efectul. Nu mai tusesc aproape deloc. Doar asa...o data de doua ori pe zi, dar asa tusesc si eu.

Mergi la inceput