Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mihaela_80 , unde vad si eu pozele voastre ca in contul comun nu sunt decat 3 poze. Distractie placuta maine!

Noki , drum bun spre Budapesta si distractie placuta acolo. Aveti ceva rezervat din timp?

Felicia , superr tare Ilinca ! caut reteta si o sscriu in seara asta .

Delia , voi cum sunteti nu ne mai scrii chiar nimic de voi?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicia , uite reteta mai jos :

Biscuiti de sarbatori

170 gr de unt (nu margarina)
180 gr zahar brun
1 ou
2/3 cana miere
Se amesteca cele de mai sus pana se omogenizeaz, dupa care se adauga cele de mai jos impreuna amestecate:
370 – 400 gr de faina
1 lingurita de bicarbonat
1 lingurita de sare
2 lingurite de scortisoara
1 lingurita praf de ghimbir

Se face o coca care se da la frigider cel putin 1 ora. Se intinde aluatul. Se pudreaza cutitul de biscuiti cu faina sau zahar pudra sa nu se prinda coca de el cind taiati. Se taie in formele dorite. Biscuitii taiati se aseaza pe tava de copt la o distanta de 2 cm unul de altul. Se coc la temp. de 190°C circa 8-10 minute sau pana apasati cu degetul nu mai ramane urma.
se pot orna cu glazura din apa frecata cu zahar pudra si 3-4 picaturi de lamaie pana se face sticloasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara ai La multi ani si din partea noastra.
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor sa fiti sanatosi si norocosi.

Felicia....super reactia Ilincai. Tb sa marturisesc ca nu ma gandeam sa o ia la goana...

Stefan a fost destul de sfios cand a vazut bradul si cadourile, statea timid pe canapea....si il admira uimit. La indemnurile noastre a luat o jucarie de sub brad, a desfacut-o si a inceput sa se joace cu ea...apoi i-am zis ca toate sunt ale lui si ale lui Tudor....si parca a mai prins curaj sa se apropie si sa se uite atent. PAna la urma incantarea a fost mare, si cu oricine vb iintai spune ca i-a adus Mosu' brad...si apoi cadouri. Deci zic eu ca placerea cea mare a constituit-o bradul.

Sper sa reusesc si ceva poze....dar nu promit in seara asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La cererea expressa a lui Noki, m-am straduit sa pun si eu poze mai recente. De azi mai precis, ca a fost mai usor de triat (de tona de poze de la ziua lui Cristi si de sarbatori nici n-am curaj sa ma apuc)
Daca aveti pofta de poze cu ceva zapada si ceva mai multe (vreo 8!) grade in minus, am trimis invitatie in contul comun

Ma opresc aici azi, suntem cu totii rupti de oboseala.
Noapte buna! (unde-i Corapina cu poezioara??)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Intre timp ne-am luat cu altelea si abia acum citesc...
dordia, ce bine ca mai scrii si tu. Cum v-ati petrecut ieri? Asteptam poze.
catutza, am salvat si eu reteta.
mihaela_80, drum bun si distractie placuta! Sa aveti vreme frumu.
felicia, . Chiar ca s-a inaltat bine Ilinca. Si nu mai e asa pufosica cum era bb. Sanatate lui chiti.
Noki, s-au riscat pt ca ei-spre deosebire de altii-au facut bolile copilariei la timpul lor. Plus ca gemenii lor au luat varicela de la cresa (intai baiatul, apoi la o sapt si fata) acum vreo jumatate de an . Si la noi Craciunul si Pastele se petrec in familie.
Ioana, sanatate Mariei. La noi dimineata erau -17. Si eu am carat vreo 3 pungi cu jucarii in pod . O sa i le aduc prin rotatie.
soanso, vad ca se tin lant la tine . Sanatate tie si pupici Soranei. Am vazut pozele cu pomul impodobit, m-am indragostit de gropitele ei din obraji
bianca, foarte dragut bradutul vostru, Serban pare incantat de el iar voi pareti o familie foarte... calma. Un Grohi din ala mi-ar fi placut si mie. Noi il avem... in miniatura
Cami, mi-a sarit inima din piept, Campulund Mld e la 35 km de Humor si deja imi imaginam cum ar fi sa va cunosc. Apoi m-am potolit, ca mi-am adus aminte... Unde va petreceti (localitatea)? Distractie placuta, nu uitati saniuta acasa ca zapada este. S-ar putea ca si in zona aia sa fie oameni care fac plimbari cu sanii trase de cai.
proadelina, .
bb_alinush, noi am facut vaccinurile dupa schema de stat, nu imi amintesc sa fi facut printre alea si ceva pt varicela... O saptamana eruptia????? Azi nu i-au aparut alte bube noi, deci ar fi 3 zile de eruptie la noi.
Buluuuuuuuci, astea DA vesti bune! Ma bucur nespus.
maria, multumesc de sfaturi , ii voi pune in tema pe adulti
Noki, va invidieeeeez. Vreau si eu la sanius. Frumoase pozele, dupa cum bine ne-ai obisnuit.

Asa... si acum despre noi.
Azi a fost zi de puzzle in familie. Stefan a inceput unul de 500 piese, a mosmadit vreo 1 1/2 ore la el dupa care l-a acoperit cu niste carti, ca erau piesele un pic indoite. Greseala lui, ca a nimerit niste carti de-ale fetei. Asa ca, in timp ce noi ne uitam linistiti la un film, Elise si-a facut de treaba cu aranjamentul lui tat'su.
Cu bubitele si starea de spirit astazi a fost f bine. Aseara a dormit mai bine, astazi a mancat mai bine, nu se mai plange ca o doare (da, se plange ca o doare), intelege ca nu trebuie sa se scarpine "ca face bubita si ramane groapa ". Cateva bube s-au spart dar cu siguranta nu de la scarpinat ci de la frecatul hainelor.
Eu cred ca a facut o forma usoara, sa-mi notez in carnetel sa o pot avertiza cand va fi mai mare . Febra a avut doar in ajunul Craciunului, atunci cand i-au aparut primele bubite si atat. Pe fata i-au iesit putine (lucru care ma bucura enorm, bine ca i-au iesit multe in cap, acolo semnele vor fi mascate de par), mai are cateva pe la degete (maini+picioare) care o jeneaza, dar in rest e ok. A luat de la camin, inainte de a face si ea au facut 3-4 copii. Am vb cu una din educatoare si dupa serbare s-au mai imbolnavit inca alti 3.
Am mai pus si eu cateva poze intr-un album nou, sa nu ne mai "certe" Noki. Spre final sunt cu Elise cu bube, mamicele mai slabe de inger sa dea skip peste alea.

Poze de sfarsit de 2008.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Cristina N., sa stii ca si eu m-am gandit la ce te-ai gandit tu ! Vom merge la Vama, localitate care nu e foarte departe de Gura Humorului, dar nu promit nimic! Ai numarul in contul de Yahoo ? I sa vad ... il iau "just in case"!

Pentru ca nu cred ca voi mai avea timp sa intru, va urez tuturor LA MULTI ANI CU SANATATE SI SARBATORI FERICITE!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa..deci fara urecheala nu se poate si cu urecheala merge treaba ca unsa...Cu pozele, zic.Deci incurajam si pe viitor na-na-ul la fundul mamicilor pentru a pune poze.

Felicia- mama, ce Chit mare! Cand a crescut atata? Si cat poarta la piciorus? E taaare figura cu frica ei de mos. Si bufnitei ii e frica, dar doar cand e vorba sa mearga la oameni imbracati in mos, altfel nu.

Maria, superbe poze artistice ai facut Da' putine si mai ales putine cu actorii principali. Da' din alea putine tot am vazut ca galusca voastra mica nu mai e mica, ci devine domnisoara pe zi ce trece iar flacaul e un dragut si a cresct mult. Sarah care s-a uitat de langa mine la "Chiti" a trebui apoi musai sa revada pozele din turnul bisericii, de la clopote.

Negara- mama, cataactivitate. Imi mirosea a creier incins prin ecran. Sunteti tare draguti si Elise pare chiar cooperanta cu bubitele. Las' ca trec ele repede si aveti o boaa bifata.

Ioana- phiii, e familion mumos. Bradu' e demential, buna investite! Fii-tu e frumos de pica iar fii-ta e o cuminte si o finuta. Tu sexy, ca de obicei. Super atmosfera.

Alinus- asteptam si pozele voastre de la Disney. Saru' mana de PM, il voi aprofunda si o sa vorbesc cu Adila. O pajiste de pentru tine!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

maria alexia, imi place tehnica ta fotografica. ce pustietate prin parcul 'celaaa...

negara, vai vai saracuta cu bubitele alea ... si inca este intr-adevar o forma mai usoara, am vazut si cazuri mai disperate...

ioana77, sunteti o familie de lungani frumosi:) nu indraznesc sa intreb ce inaltime ai tu:) si imi place mult ca i=-ai imbracat frumos in rosu de Craciun.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Neata.

Pun si eu niste poze mai noi, adica de luna asta ca recunosc ca nu prea am mai facut.

Ne ducem sa luam copiii de la tara. O sa facem si noi acolo Revelionul si ne intoarcem pe 01 la pranz ca nu rezist acolo mult.
Noi speram sa facem si noi "linistiti" Revelionul, pe la prieteni si sa ne ducem pe 02 dupa ei, dar Vlad numai sta acolo, spune ca vrea numai acasa la mami si la tati, se incalta sa plece acasa...numai vb cu el la telefon, chiar si soacra-mea care zicea sa-i las ca trebuie sa se obisnuiasca acolo ca in vacante vor merge la tara a recunoscut ca numai poate sa-l tina si sa mergem sa-i luam.
Cred ca ea ar vrea sa i-l las pe Alex, dar nu-i despart, merg amandoi acasa si gata.
Asta ca si asa ma simteam aiurea ca nu sunt si ei cu noi de Anul Nou.

gata si pozele: http://s81.photobucket.com/albums/j210/joy04_photos/Sfarsit%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hop si noi, ne-am repatriat, acuma facem tot ce nu am facut un an de zile: io arunc tot ce e expirat iar musiu aranjeaza cablurile: asta dupa un an jumate de rugaminti si amenintari recente ca le tai si le arunc
Profitam ca doarme miss.
Deci impresii mai tarziu.
Acum doar reactii la Mos:

Reactia 1: http://www.dropshots.com/amalina1#date/2008-12-24/20:25:22
Reactia 2: http://www.dropshots.com/amalina1#date/2008-12-24/20:40:48

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput