Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

buna dimiiii!
fi-miu a facut Craciunul la PL fara noi, eu am fost la cumparaturi, m-am vazut cu prietenele, am vazut tzshpe filme,pe Sorin n-am reusit sa-l scot din casa decat pe 24.ne-am trezit la 11-12, ne-am culcat la 1-2, am fost ca la inceputul relatiei...miine mergem dupa zuz.

Tania condoleante,imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa incercare de Craciun.
Anda tinem pumnii ptr un job mai banos, dar asteapta, poate schimbarea e doar de ochii lumii.Poate e ca in Caragiale"primesc modificarea dar sa nu se schimbe nimic".cum era?

Am vazut Noki zambareata-cum alfel cu familion frumos, si Serban-ingeras.

La multi ani ptr Simon, ne bucuram ca o sa-l aiba si pe tati iarasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

a trecut Craciunul mult asteptat,repede ... pt mine cu o raceala zdravana(a patra pana acum) am bolit la greu abia azi pot spune ca mi-am mai revenit!
azi avem musafiri, tocmai am terninat de facut o salata(orez(prefiert ,sunca,porumb,masline,castraveti murati,ceapa,ardeu gras rosu ,sare,piper,si maioneza),mai am o friptura la cuptor, de maine trecem pe iaurt

Anda,am citit ce ai scris despre asemanarea ta cu Sorana,sincer eu sunt incantata pt ca tu esti frumoasa, mi-a placut mult poza cu tine si Nik langa bradul trendy.
sper sa fie doar alarma falsa cu jobul!

cristina,imi pare rau ca tocmai acum aveti varicela,cum mai e cu bubitele ???

tania,trist,condoleante,Dumnezeu sa-l odihneasca!
Sorana in ziua de Craciun si-a amintit de bunica lui Sory(a decedat acum vreo doua luni) ...zicea ca ii e dor de ia

mai am cateva poze
http://good-times.webshots.com/photo/2017093160101878452POmVzM...

a primit de la Mos un ursulet Alfie interactiv vtech
, de la fratemeu un laptop(de care nu prea e incantata)!papusele si un iepuras care danseaza .

La multi ani Simon,ce frumos ca ve-ti fi impreuna ,tatal tau ti-a facut un cadou special de ziua ta!
Buluci ,ma bucur mult pt reintregirea familiei tale.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La multi ANi pentru ieri sarbatoritilor de nume! Noi am tot tinut-o intro musafireala si nu am apucat sa deschid calculatorul.

Maine vreau sa ajung la un alt dr cu Maria, care in continuare nu ne aude. Sper sa fie acel dop din ureche, de existenta caruia ne-a spus dr care am vizitat-o cu otita. G a citit ieri pe net ca tocmai acestea cauzeaza otite in timpul racelilor.
Io-s intr-un stres permanent cu copiii, sa nu-mi raceasca. a nins afara si e asa de frumos( frig, ce-i drept, mercurul sta numai sub -5 grade) si mi-e frica sa-i scot sa nu raceasca, ca pe 30 avem taiere de mot si nu vreau sa avem vreo supriza. DUpa ii scot si-i bag zilnic cu nasul in zapada, sa ne scoatem parleala.
avem depozit de jucarii in casa. Deja ma gandesc pe care sa le ascund, ca-s prea multe.

Vazut poze frumoase de sarbatori.
Am trimis si eu link in contul comun. Apasati optiunea "revers order" - stanga jos, ca sa le vedeti cronologic.

Sanatate maxima la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Stefani si Stefanii!
Ieri nu am apucat sa intru sa fac uratura, cu 2 sarbatoriti in casa... am avut musafiri la masa, vecinii , adica fam., pe seara au venit niste prieteni, fosti colegi de facultate si ne-am petrecut ca-n vremurile bune din faculta, adica jucat remi pana noaptea tarziu, plus o tura dimineata, inainte de plecarea lor spre casa (P. Neamt).
Mai am de strans de prin casa-parca a fost razboi-si revin sa citesc.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Negara, hi hi hi, s-au riscat colegii? Io nu m-as risca sa vin la voi acum, ca nu am facut la vremea mea varsatul de vant.Si noi am jucat aseara remmy pana la 1 noaptea.

Ioana- tinem pumnii Mariei la doctor!Ce mot taiati?

Miri- Craciun fara Zuz? Io oricat de habauca ar fi fii-ea, tot nu as putea sa-mi fac Craciunul fara ea. Da' Revelionul da.Sper ca nu te puperi pe mine.

Cami- coool. O sa-ti scoti parleala sigur!

Ma reintorc la toceala.Doar nu credeati ca nu i-am adus ce invatat cu mine, a Bistrita.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki nici mie nu mi-a fost numai roz,am pus in balanta ce voiam noi cu faptul ca D voia sa mearga cu trenul si bunicii de la PL erau suparati ca nu il sarbatorisem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

salutare!
Cristina sunteti mai bine? ce face elise?

Din pacate si Ilinca a reusit sa se imbolnaveasca, a facut laringita, vorbeste ca Donald acum. Dar nu-i bai, nu are febra, nu muci, o sa treaca si asta. Doar ca ma oftic, ca aveam timp s-o plibam, voiam sa mergem in n locuri, asta e, s-au contramandat multe treburi.

fetelor, cat mai e un meniu de botez in Bucuresti? In medie, ca difera de la locatie la locatie.
Sunt invitata la unul si nu stiu cat sa dau.

Catutza sa-mi dai si mie reteta de fursecuri cu scortisoara si miere, pliz

Noki ati avut un Craciun tare vesel, se vede din poze ca v-ati distrat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hai sa pun si eu un filmulet, ca sa vedeti reactia fii-mii cand aude de Mosu'. V-am zis ca in seara de ajun a venit Mosul si ea a fost singura care s-a speriat, a zis ca e bau-bau. Ei de atunci sa nu mai auda de individ. Chiar glumeam cu Doru ca de acum daca nu ecuminte o amenint ca-l chem pe mister M.C.

Actiunea se petrece in dimineata zilei de 25, cand Mosul i-a mai adus Ilincai niste cadouri si i le-a lasat sub brad. La inceput Ilinca nu intelegea de ce trebuie sa verifice bradul, se uita la el ca cica asa voiam eu, iar cand a dat cu ochii de jucarii a reactionat cam asa:
www.dropshots.com/tombingo15#date/2008-12-25/09:49:18" target="_blank">filmuletul 1
www.dropshots.com/tombingo15#date/2008-12-25/09:51:20" target="_blank">filmuletul 2

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Felicia, ma doare burta de atata ras Asa da entuziasm :)Dupa tipatul de la finalul primului filmulet ma asteptam sa sara pe cadouri, cand colo ea a sters-o in camera Apropo de prima parte a primului filmulet, vreau sa-ti spun ca exact asa face si Maya cand sta jos, se fataie tot timpul, n-ar sta linistita, doamne fereste. Foarte fumoasa Ilinca, si inalta tare e, nu? Cel putin asa pare, lungana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

La multi ani cu un pic de intarziere tuturor Stafanilor si Stefaniilor!

Noki, ce frumosi si veseli sunteti, imi place tare mult cum razi tuMultumesc de complimente, prind bine mai ales ca am fost la tuns inainte sa plecam si cred ca nu m-am potrivit la gusturi cu madam coafeza, ca am facut poza de familie cu caciula pe cap. Insistasem in prealabil sa iasa toata lumea in curte, i-am convins ca e mai mult loc si perspectiva si lumina si granulatia mai bune

soanso, am fost impresionata de pozele Soranei, mai, dar fetita asta pare sa stie foarte bine ce vrea, e sigura pe ea si cred ca te pune putin la incercare dpdv educativ. Ce par des si frumos si stralucitor are!

Lavi, sa fiu sincera asta e cea mai buna parte a prezentei mele in mijlocul plodimii dezlantuite : ca nu sunt toti ai mei Chiar ii spuneam acu ceva timp sora.mii ca e amuzant cum cele mai mari bucurii din viata de parinte sunt legate de progresele copilului spre independenta, (si ale parintilor spre recastigarea linistii si pacii) culminand cu marea fericire: plecatul la facultate

Noi plecam maine dimineata inspre sud, in jurul orasaului freiburg, vrem sa ajungem si la un parc mare de distractii au program special de iarna, sper ca nu fie foarte foarte frig pt ca multe atractii sunt totusi afara.

Daca nu mai intru va spun de pe acum La multi ani, un an nou fericit cu multa liniste, copii sanatosi si multe surprize placute!

Mergi la inceput