Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (224)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
La muuulti ani sarbatoritilor zilei: Satfani si Stefanii, copilasi sau parinti! Sa traiti 100 de nai cu impliniri si bucurii!
2 pupici speciali pentru Che si pentru Elise, sarbatoritii-popandai ai zilei!![]()
Bulucel- good news!
Alinus, baga-mi si mie un PM cu detalii, please.
Catuta- mai avem de stat departe de Bucuresti, ca pe 30 decembrie noi plecam la Budapesta pentru Revelion si Sarah ramane cu mama la Bistrita. Asa ca intoarcerea abia pe 6 ianuarie.
Apoi direct in sesiune intru.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:

Poze de Craciun cu sanius si cadouri
Dati cu sagetutele in stanga, ca-s in sens cronlogic invers.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
anda77 spune:
La multi ani Simon!
noki, frumoasa familia voastra de sarbatori. mentiune: draga, nu incapeti 3 pe saniuta minuscula, ati strivit bietul copil intre voi:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
proadelina spune:
La multi ani! pentru toti cei cu numele Stefan/Stefania!
La multi ani! pentru Simon!

Cristina N - multa sanatate Elisei!
Anda77 - sa dea Domnul sa-ti gasesti o slujba mai buna!
Tania - condoleante! 
Adelina si
Albert
joy04 spune:
Da, frumoase pozele ce le-am vazut. Recunosc ca-s LESINATA dupa zapada, imi vine sa fac matanii cum faceam cand eram mica sa ninga.
Anda sper sa gasesti cat mai repede un alt job si cu mult mai bun.
Lavi bafta lui Virgil la locul nou de munca.
Noki_Lara spune:
Andache,
sania e muult mai mare decat pare. Parol.
Daca vreti, va invitam si pe voi!
Am dat iama in contul comun...
Cami, super pozele de Craciun. Tare fain familion aveti. Iar de oboseala sa nu te mai aud veci ca te vaiti, ca vad ca Daria face tot in casa: prajituri, curatenie...
Mihaela- m-ai dat pe spate. Sunteti tare frumosi. O colectie de oameni cu ochi precum marea. Sora-ta, pardon, fii-ta
e o finuta si o scumpa!
Monet- ai 2 fete minunate!
Sunt suparata ca e slaba productia de poze de sarbatori la noi in colectie.
Alooooo, trezirea din betie/indigesii si motivati-va sa puneti poze noi!

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
Noki, multumim mult pentru aprecieri! 
Mi-au placut mult pozele voastre de la zapada!
Suuuper ! Sarah e o dulce si voi aveti un amilion foarte frumos, se vede din poze ca e o atmosfera super!
Cred ca plecam si noi de luni la zapada ... in Moldova langa Campulung Moldovenesc. Abia astept!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Am aproape 3 ani ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
mara95 spune:
salut!
noki, va invidiez pentru zapada si distractie!poate plecam si noi la anul la munte, ca aici nu sunt prea mari sanse sa ninga.Azi a nins , dar putin, s-a asternut de vreo 3 cm si a scos-o tati cu saniuta.A venit de afara cu nasul rosu si extrem de incantata.
meems spune:
Simon, LA MULTI ANI !!! si multa fericire, sa cresti mare si bucuros si implinit si linistit
Pupici speciali de la Rianna, nu te-a uitat 
Buluci, LA MULTI ANI! si tie, stiu ca te-ai sarbatorit in ziua de Craciun. Sunt bucuroasa sa citesc vesti bune, sa dea Dumnezeu sa aveti un An Nou mai bun decat cel ce se sfarseste.
Tania, condoleante!
Doamne, ce neasteptat... Multe ganduri bune pentru Cosmin si soacra ta, de fapt pentru intreaga familie.
Anda, ce frumos e bradul mov!!
Dar sa pui poze mai multe, sa-l vedem mai bine.
Monet, fetele tale ma dau gata de fiecare data, parca-s rupte dintr-o revista de moda.
Noki, superbe poze!!! Si eu vreau asa zapada, asa iarna, asa saniush!!!
Cami, frumoasa poza de familie.
Noi suntem tot in Arizona, am sarbatorit cu familia mea si a fost frumos. Destul de linistit, destul de relaxant. Pozele nu pot sa le descarc decat dupa ce ajungem inapoi in California.
bianca_mo spune:
buna dimineata!
ceva poze noi am pus la semnatura si eu .
am admirat copiii frumosi si eu, adevarul e ca e cea mai frumoasa sarbatoare!
multa sanatate tuturor, sper ca Elise e mai bine!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban