LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Craciun fericit si voua. Pai vad luna viitoare daca mi-a adus ce mi-am dorit .

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

CRACIUN FERICIT!!!! sper ca v a adus moshu' tot ce va doreati!!!

multumesc mult fetelor care mi-au trimis mesaje!!!! va pup dulce!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

AL DOILEA CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

Citat:
citat din mesajul lui oana8188
Am invitati pe 25 socrii, sa vad cum ma descurc, ca soacra-mea a zis ca la mine acasa, citez, "mai greu cu mancarea"

Mamaaaaaa ce ii ziceam vreo 2!!! Ce lipsa de tact din partea ei!! De fapt nu ii ziceam 2 ci numai asa, de a naibii, cu proxima ocazie cand ne vedeam faceam asa, ca din intamplare x feluri de mancare sa nu mai zica asa. Ce, da ca nu ai timp liber prea mult inseamna ca e "mai greu cu mancarea"....

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

...pai si tu trebuia sa ii zici ca te gandesti la sanatatea ei...de la o varsta incolo sa manance mai putin

Aaaa, nu ma gandisem; e si mai inspirata ideea ta! Ca bine zici!

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Am facut 2 platouri de gustari (antreuri), salata boeuf, bors de pui, sarmalute (astea-s de contrabanda, de la mamaia mea), pulpe de pui la cuptor cu legume la cuptor, carnaciori de casa cu ciuperci la cuptor si tort.
Soacra-mea a capitulat dupa bors, a zis ca nu mai poate, iar socru-miu: "ai crescut in ochii mei"
Pai eu nu gateam mai, ca statea in garsoniera, cu o plita cu 2 ochiuri pe care nu incapeau 2 oale odata...so... cred ca s-au mai schimbat din pareri

Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Petreceti? Mancati? Beti? ...

Oana,bravo tie ca ai reusit sa o dai pe soacra. Pai ce credea ea?

BB,tu ce meniu ai pregatit pentru Craciun?

Eu ca de obicei la sarbatori,cand e frigiderul plin,nu am pofta de nimic. Pana la urma mi-am facut curaj si am dat iama. Pai la cat am muncit macar sa ma ghiftuiesc.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Craciun fericit si sa aveti parte numai de daruri minunate.
va salut dupa o lunga absenta ca sa spun ca nu v-am uitat si ca imi sunteti in suflet si la suflet.
Sarbatori fericite in continuare si sper sa revin cand o sa am un pic de timp liber.
vacu mare drag si va multumesc din suflet pentru urarile facute puiul meu de ziua lui.
transmit si eu tuturor puiutilor fara sa mai nominalizez, aceleasi ganduri bune si sa aiba parte de tot ce e mai frumos.
va multumesc inca o data ca existati si m-ati primit neconditionat printre voi.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

LA MULTI ANI BIANCA! Sa fii sanatoasa si multe bucurii!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CRISTINA!

LA MULTI ANI IUSTIN CRISTIAN pui de Amy!

LA MULTI ANI ANDREI CRISTIAN pui de Lala!

LA MULTI ANI PETRU CRISTIAN pui de Catus! ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, am facut papa traditioanala: supa de rata cu galuste, sarmale cu carne de vita in varza acra, piure si friptura de porc si carnati de casa si cu muraturi la butoi. la capitolul praji....sunt..."praf".........nu am facut nimic..., am cumparat!! aaaa si am o pofta de mancare.....ca as "rade" tot.... cred ca de la vinul fiert cu scortisoara....

roxxy, sa fie asa cum va doriti voi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!

_

Mergi la inceput

Citat:
cred ca de la vinul fiert cu scortisoara....

Eu m-am luptat azi,impreuna cu 2 prietene,cu o sticla de Sheridan's.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
cred ca de la vinul fiert cu scortisoara....

Eu m-am luptat azi,impreuna cu 2 prietene,cu o sticla de Sheridan's.

ho ho preferata mea...

miho, unde tie "spiritul sarbatorilor de iarna"....??? adica vinu' fiert cu scortisoara........aaaa sau ai ales varianta "moderna"...
nah, mie si frica sa intreb: cine a castigat lupta???

_

Mergi la inceput