LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah, mie si frica sa intreb: cine a castigat lupta??? |
M-am straduit eu intr-o parere,dar n-am dovedit-o.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu m-am luptat ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Craciun fericit si de la noi 
La multi ani cu intarziere pentru Floris de Adinaq 
Si pentru toti sarbatoritii de azi 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ank83
![]() |
Nu pofti ca o imbeti pe Cecilia!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu pofti ca o imbeti pe Cecilia! |
stiuuu

.... Mamaaaaaa de la cate a trebuit sa ma abtin Craciunul astaaaaaa 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
las ank ca recuperezi la anu'...... acu' bag eu ca spartu'...![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Lala_D spune:
La multi ani dragelor !
A trecut si primul Craciun al lui Andrei .
A fost frumos, cu multi copii, agitatie , bradut, cadouri si bonus o taiere de motz :)
Petrecerea s-a desfasurat in casa nasilor unde asistat de prietenii nostri si rude apropiate Andrei a ales cu mult aplomb de pe tava oferita : bani, CD-ul cu Microsoft si un memory stick :))
Deci sa nu avem nici-un dubiu ca el se face om de IT :)
Adevarul este ca si acum cea mai vanata jucarie din casa este calculatorul meu si ca in fata lui a stat de cand era in burtica asa ca sanse sa se adevereasca "profetia" ar exista :)
Apoi deoarece erau prea multi piticuti prin preajma nu ne-am indurat sa nu punem si o lumanarica in tortul pregatit pentru ei si sa ii uram in avans cu 2 zile lui Andrei "la multi ani !"
Tort din care a gustat si Andrei fara sa se "strambe " la gustul de ciocolata :)
Gata, am facut-o si p'asta .
Poze , cateva in albumul de la semnatura .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
oana8188 spune:
SARBATORI FERICITE!!
Pisica mea nu a fost deloc bolnavioara iarna asta si chiar ma gandeam ce frumos ar fi nici sa nu se imbolnaveasca, daaar... azi dimineata avea 38,4 grade; muci ioc, tuse ioc... I-am pus un supozitor novocalmin, dar nu stiu cu ce se mai alterneaza nurofenul, in caza ca nu ii scade febra, sa ii dau mai tarziu. Precizez ca nu are nici un dintisor care trebuie sa iasa.
Un sfat?
Nu-i lasati steluta sa cada de Craciun!
pussi spune:
salutari si de la noi
noi am petrec super, casa plina de copii... de Mmosi si Craciunite... Tustele au primit multe cadouri(azi trebuie sa aranjez jucariile ca e prea plina casa de ele si sa mai fac rocade)
La multi ani celor ce si-au serbat ziua ieri.
oana si eu am patit-o cu Ana in vara, febra fara muci si tusa, a durat 2 zile! Am pus si paracetamul supozitor pe langa novocalmin si nurofen.SAnatate!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
LA MULTI ANI, BIANCA, DARIA, PAULA! SA CRESTETI FRUMOASE SI SANATOASE!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR