LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 6
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Nu stiu... ![]() Ma patrunde prea tare spiritul sarbatorilor. ![]() |
Io te inteleg ca si eu...
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
ellis spune:
LA MULTI ANI ADALIA SI CEZAR!
SA AVETI UN CRACIUN LINISTIT SI IMBELSUGAT ALATURI DE CEI DRAGI! ...SI MUUUULTE CADOURI!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ram0nica
Mamaaaaaa ce ii ziceam vreo 2!!! Ce lipsa de tact din partea ei!! De fapt nu ii ziceam 2 ci numai asa, de a naibii, cu proxima ocazie cand ne vedeam faceam asa, ca din intamplare x feluri de mancare sa nu mai zica asa. Ce, da ca nu ai timp liber prea mult inseamna ca e "mai greu cu mancarea".... Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07) |
...pai si tu trebuia sa ii zici ca te gandesti la sanatatea ei...de la o varsta incolo sa manance mai putin
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
vom avea cateva zile pline, cu gatit, vizite, taieri de motz, un botez...si alte cumetrii...asa ca mai rarut pe DC...va pupam!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 una rece, ala si mai rece... cica nu se va mai aplica le gea cu 85%, ca nu sunt bani,. normal.... ati auzit si voi? Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC LA 1 ANISOR... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
da

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis LAVI - eu ii dau vigantol, dar cred ca e apa de ploaie, oricum trebuie dat pana la 2 ani, apoi vigantolleten; mie nu mi-a rec doctora, o mamica pe cae o stiu mi-a zis ca ea ii da fetitei de vreo 2 luni la recomandarea unui medic bun(zic eu) si fetita nici macar muci nu a avut pana acum...pe mine asta m-a interesat in prima faza, apoi tot citind despre am considerat ca ar fi o idee buna...mai ramane sa mai caut opinii; eu am luat in timpu sarcinii pt imunitate, dar si pt sistemul nervos al bebeului, asa mi-a zis dr. atunci. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
si eu le dau Florvigantolette ... o pastila de 500 zilnic pana la 1,5 ani. fontanela nu-i inchisa, dar nici mare nu e.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
eu azi fac pomul...
Elena urineaza limpede de ieri dimineata, asa ca mi-a venit inima la loc.... si nu mai stau cu voi ca amadoua Tustele stau cu pantofeii in mana la usa .. sa plecam![]()

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Amy26 spune:

nush sigur dc voi mai avea timp sa intru pe DC zilele acestea si de aceea profit acum sa va
urez din suflet
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
CRACIUN FERICIT!!!
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Roxxy80 spune:
Salutare!
Noi am facut aseara bradutul. Matei se uita cu fascinatie la el, dar nu atinge decat un globulet care e pe o craca mai din fata.
Noua ne-a spus pediatra sa-i dam Vigantol pana la 2 ani, cate 3 picaturi. Fontanela lui Matei s-a inchis la 9 luni.
Vreau si eu sa va urez: UN MOS BOGAT, MULTA SANATATE, SA AVETI NISTE SARBATORI MINUNATE CU MULTA LINISTE SUFLETEASCA SI NUMAI ZAMBETE PE FATA.
Eu voi mai intra pe DC zilele astea pt ca plecam de abia pe 27 din Bucuresti.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
ram0nica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ellis
...pai si tu trebuia sa ii zici ca te gandesti la sanatatea ei...de la o varsta incolo sa manance mai putin |
Aaaa, nu ma gandisem; e si mai inspirata ideea ta! Ca bine zici!
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)