LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 7
Amy26 spune:
LA MULTI ANI SHERITRA !!!!!!
ITI DORESC SA FII SANATOASA,FERICITA SI IUBITA!!!TOTODATA ITI DORESC SA ITI IMPLINESTI VISUL SI SA DEVII PENTRU A DOUA OARA MAMICA!!!

AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
adinag spune:
Sheri, LA MULTI ANI!!! Multa sanatate, fericire, bucurii alaturi de minunea draga si sa va ajute Dumnezeu sa mai vina un bb la anu'! 
ram0nica spune:
Am si eu o intrebare: ce pot sa-i dau pt raguseala?
Sa va zic cum a facut de a ragusit: veneam catre casa cu cateva pungi voluminoase agatate de carut. Si a inceput la un moment dat sa urle, intinzand bratele sugestiv, sa-l iau din carucior. eu incerc sa-i explic baiatului ca nu pot ca am multe plasute. El mai rau a inceput sa urle. Eu l-am lasat un pic sa planga cu gandul ca se potoleste repejor vazand ca nu castiga. Da de unde?! A inceput si mai rau sa urle!!! Si atunci degeaba l-am luat in brate pt ca a urlat 10 min fara oprire.
Intr-un final s-a potolit. Dar "vorbeste" ragusit si a inceput sa tuseasca sec. Banuiesc ca de la atata urlat. Aaaa, rectific: cel mai bun termen e: racnit pt ca racnea ca un leu!
Sa-i dau ceva pt gat? Sa nu mai tuseasca asa pt ca ma gandesc ca din cauza ca il ustura in gat de la atata racnit...
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
SufletDInger spune:
Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile, lasand in schimb doar lumina si speranta. Craciun fericit si La multi ani!
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
adinag spune:
Va multumes inca o data din inima pentru toate urarile si gandurile de bine de ieri...
Si pentru ca nu stiu daca mai apuc sa intru:
Un Craciun fericit si un an nou plin de pace si dragoste!
eladea2005 spune:
fetele mele,
va uram si noi din sufletelul nostru mic si pur:
CRACIUN IMBELSUGAT, ATMOSFERA FEERICA SI PLINA DE BUCURIE SI SA VA ADUCA ANUL NOU TOT CE V-ATI DORIT SI N-ATI AVUT PANA ACUM!
Sarbatori fericite!
Iar Santa's Little Helper...sa va aleaga cadoul potrivit...si mult dorit...![]()
![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
dany26 spune:
Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire: cat poate mosul sa duca, bucurie: cat pot spiridusii sa care si multa dragoste: cat pot renii sa zboare!
sarbatori fericite tuturor mamicilor , bulgarasilor si globuletzelor!!!
LA MULTI ANI sheritra!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
cristi07 spune:
Sarbatori Fericite tuturor! Mos Craciun sa va aduca darurile pe care le doriti!
As vrea sa urez anticipat,
La multi ani,Bianca Maria!
La multi ani,Daria!
La multi ani,Paula!
...si nu in ultimul rand mezinului grupului...
La multi ani, Andrei!

Cristina si Radu 3.12.2007
cristi07 spune:
Alina m-a rugat sa va urez tuturor Sarbatori Fericite!
(e plecata din Bucuresti)
Cristina si Radu 3.12.2007
dany26 spune:
cris nici eu nu am primit cei 8 mil pe card luna asta

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007