LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Da Ellis, chiar de uleiul asta vorbeam azi cu o prietena... Aici nu se cheama ulei de peste, are o denumire speciala si asta contine vit A si D. Celalalt, care se cheama ulei de peste, nu contine "decat" omega 3 amnioacizi (asa se cheama pe rom?), vitaminele sunt extrase, din diferite motive si legi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui RGE

..vroiam sa zic ca a mancat cu coaja nu cu joaca..mi s-au imbarligat dejtele prin tastatura sau tastele s-au imbarligat printre dejte

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.."

si Maria mananca fructele cu coaja,am prns-o si cu coaja de banana in gura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am intrat sa-i urez si eu lui Floris "La multi ani !", sa fie :
1. sanatos
2. fericit
3. norocos
4. implinit

Sa petreceti bine si sa aiba Floris voie buna !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Da Ellis, chiar de uleiul asta vorbeam azi cu o prietena... Aici nu se cheama ulei de peste, are o denumire speciala si asta contine vit A si D. Celalalt, care se cheama ulei de peste, nu contine "decat" omega 3 amnioacizi (asa se cheama pe rom?), vitaminele sunt extrase, din diferite motive si legi.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

de asta si eu am zis ca asta se da in lunile reci, adica cele cu R, iar cel de peste in rest; da, asta e ulei din ficat de cod;

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

dintre mamicile care primesc indemnizatia pe card, este cineva care a primit-o luna aceasta?

Cristina si Radu 3.12.2007

da...noi p'aci am primit-o...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
sotul s-a dus dupa brad, ca noi suntem intarziati... mai sunt care n-au afcut inca braduL?

Da,eu!
Dar nu pentru ca sunt intarziata ci pentru ca asa e traditia la noi in familie.In Ajun ne pregatim sa intampinam Mosul,cantam colinde,impodobim bradul...Si eu bocesc de sare camasa de pe mine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
sotul s-a dus dupa brad, ca noi suntem intarziati... mai sunt care n-au afcut inca braduL?

Da,eu!
Dar nu pentru ca sunt intarziata ci pentru ca asa e traditia la noi in familie.In Ajun ne pregatim sa intampinam Mosul,cantam colinde,impodobim bradul...Si eu bocesc de sare camasa de pe mine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Da de ce plangi, mami draga?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana8188
Am invitati pe 25 socrii, sa vad cum ma descurc, ca soacra-mea a zis ca la mine acasa, citez, "mai greu cu mancarea"

Mamaaaaaa ce ii ziceam vreo 2!!! Ce lipsa de tact din partea ei!! De fapt nu ii ziceam 2 ci numai asa, de a naibii, cu proxima ocazie cand ne vedeam faceam asa, ca din intamplare x feluri de mancare sa nu mai zica asa. Ce, da ca nu ai timp liber prea mult inseamna ca e "mai greu cu mancarea"....

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem
Da de ce plangi, mami draga?

Nu stiu...
Ma patrunde prea tare spiritul sarbatorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

LA MULTI ANI lui FLORIS!!!
Sa fie sanatos si voios!!

Mergi la inceput