LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 5
adinag spune:
Da Ellis, chiar de uleiul asta vorbeam azi cu o prietena... Aici nu se cheama ulei de peste, are o denumire speciala si asta contine vit A si D. Celalalt, care se cheama ulei de peste, nu contine "decat" omega 3 amnioacizi (asa se cheama pe rom?), vitaminele sunt extrase, din diferite motive si legi.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RGE ..vroiam sa zic ca a mancat cu coaja nu cu joaca ![]() ![]() ------------------------ ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)------------------------ "Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca. ... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima." "Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!" poze "EL este stanca puterii mele,locul meu de adapost,in Tine ma incred.." |
si Maria mananca fructele cu coaja,am prns-o si cu coaja de banana in gura
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
mihuta spune:
Am intrat sa-i urez si eu lui Floris "La multi ani !", sa fie :
1. sanatos
2. fericit
3. norocos
4. implinit
Sa petreceti bine si sa aiba Floris voie buna !
mami de Sophia
ellis spune:
| citat din mesajul lui adinag Da Ellis, chiar de uleiul asta vorbeam azi cu o prietena... Aici nu se cheama ulei de peste, are o denumire speciala si asta contine vit A si D. Celalalt, care se cheama ulei de peste, nu contine "decat" omega 3 amnioacizi (asa se cheama pe rom?), vitaminele sunt extrase, din diferite motive si legi. Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
de asta si eu am zis ca asta se da in lunile reci, adica cele cu R, iar cel de peste in rest; da, asta e ulei din ficat de cod;
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui cristi07 dintre mamicile care primesc indemnizatia pe card, este cineva care a primit-o luna aceasta? Cristina si Radu 3.12.2007 |
da...noi p'aci am primit-o...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 sotul s-a dus dupa brad, ca noi suntem intarziati... mai sunt care n-au afcut inca braduL? |
Da,eu!
Dar nu pentru ca sunt intarziata

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
creem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Da,eu! Dar nu pentru ca sunt intarziata ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Da de ce plangi, mami draga?

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui oana8188 Am invitati pe 25 socrii, sa vad cum ma descurc, ca soacra-mea a zis ca la mine acasa, citez, "mai greu cu mancarea" ![]() |
Mamaaaaaa ce ii ziceam vreo 2!!! Ce lipsa de tact din partea ei!! De fapt nu ii ziceam 2 ci numai asa, de a naibii, cu proxima ocazie cand ne vedeam faceam asa, ca din intamplare x feluri de mancare sa nu mai zica asa. Ce, da ca nu ai timp liber prea mult inseamna ca e "mai greu cu mancarea"....
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem Da de ce plangi, mami draga? ![]() |
Nu stiu...

Ma patrunde prea tare spiritul sarbatorilor.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)