Puiuti de randunici 2008!! (171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Naty,cand aveam eu probleme cu al meu ca nu vroia lapte,am schimbatt vreo 5 feluri.a ta ce lapte bea?eu de can l-am trecut pe lapte intero de vaca bea cate 250 de ml...si inainte poate 160....

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata randunici (doua mari si doua mici ca restul se ascund p-aici )
Cris , ma bucur ca a crescut cozonacul si sper ca e si gustos...eu ti-am spus ca e mult lapte si ca nu-l pun niciodata pe tot, dar am uitat sa precizez cam cat de consistenta sa fie coca MEA CULPA si am uitat sa spun si ca nu se scoate din tava fierbinte ....dar eu sper ca ti-a iesit gustos, data viitoare nu se va mai rupe pt ca vei avea experienta Dar la ora aia?
Bubu, am vizitat site-ul Super ideea, incep testarea dupa sarbatori Super meniu aveti, spor la treaba
Clau multumim pt aprecieri si sa stii ca nici noi nu tradam "cauza" A fost doar o vizita scurta, sa nu se supere Rebe Am vazut cum il trozneste pe mos , la fel face si Vladutz
Naty poate vine zana maseluta impreuna cu mos craciun
Miha m-ai calmat cu vecinu'...deci nici la curte nu-i vreo afacere, nu scapi de ei
Ma apuc de cozonac, va pup

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am asa o stareeeee

Pupez Mimo si Clau!
Nelia, no problem, mami, glumeam si eu

Na ca il uitasem din meniu pe Stef am pus sa-i fac piure cu ou pt. azi si cu ficatel pt. inca 2 zile

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Intru repede ca nu stiu cand mai prind calculatorul zilele astea.

Va urez sa aveti un Craciun Fericit alturi de cei dragi si in primul rand de noile minuni pe care vi le-a dat Domnul anul acesta. Sa aveti copiii sanatosi si sa fiti fericiti alaturi de ei multi multi ani!!!
Va pe toate!!!!

si la sfarsit

PS: sa primiti multe si frumoase cadouri

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Auziti si voi promo pe Cartoon Network: "Cum e mai placut sa-ti petreci Ajunul Craciunului altfel decat alaturi de Scooby-Doo, monstri, vampiri, moroi si fantome?"

Si aud copiii, frate!!!!

Back in bussines....

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS

Mergi la inceput

Craciun Fericit si voua mamici si cat mai multa rabdare pe viitor.va pup pe toate si un gand bun si orugaciune pentru toti copii bolnavi cu adevaratpentru Sonia si parintii ei

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bubule tu chiar ti-ai pus in plan sa ma faci sa inund biroul??? . tare frumos ai "crosetat" tu la siteul ala!

naty, Doamne ajuta pe bietul pui....stiu de mult timp povestea asta nefericita....ufffff, bietul copil si bietii parinti :(
aseara am visat-o pe soniuta, ca alerga cu teo in parc. Doamne ajuta sa se realizeze cat de curand visul meu!

zoze

tuchi, tu sigur nu esti sor-mea??? si eu cu bolitorii in jur...acum s-a imbolnavit si tatal meu. ma tot minunez cum de m-a "ratat" pe mine viroza asta...sa fie oare efectul septilinului? ca am deja 3 luni de cand il inghit!

clau, eu sunt indragostita iremediabil de copiii tai!!!

si daca aveti curiozitatea sa vedeti cum m-am mai jucat eu in ultimul timp, dati un "bebearicel" cu cei trei w in fata si cu simbolul romaniei la sfrasit:))) vorbesc cifrat:))) proiectul e inca in stare de "bebemic"...dar crestem:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Ariel se vede ca lucrii nu te joci.eu sunt pe langa "ale calculatorului"dar daca mai stau cu voi un an pot sa dau la facultatea de calculatoare ca sunt as(e nici chiar asa dar pe acolo)
Explica-mi si mie e site sau blog,sau care e diferentza dintre ele...dar nu acum ca ma gandesc ca sunt sarbatorile si sunt prioritare.

Multu mamici pentru tot...voi sunteti o sursa nesfarsita de intelepciune si stiinta.

cris 8
lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Spor la treburi! Vine si la mine soacra!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Va urez Sarbatori fericite, multa sanatate, bucurii si implinirea celor mai dragi dorinte. Magia Craciunului sa va incalzeasca sufletele si sa devenim cu totii mai buni, mai atenti si mai umani.

Mergi la inceput