Puiuti de randunici 2008!! (171)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Eu nu mai am timp de nimic...aseara Sam s-a culcat abia la 12,45!asa ca,am ramas cu treaba ....off!
va pupez
am facut si bradutu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Eu sunt inca la servici

Tuchi foarte nasol cu tipa. Daca politia din Vaslui nu doreste sa se implice nu ar putea contacta direct politia britanica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am ratat ce-a zis Tuchi...ce s-a intamplat?

Gudinde, hai incuie usa la servici si fugi acasa!! e Ajunul!!multumim pentru urari!

Aricel, ma bucur ca-ti place
Sa stii ca eu am luat Septilin vreo saptaman-doua si apoi m-am lasat pagubasa...uitam sa iau...

Mai am cateva si termin

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De ce britanica?
Nelia si noi tot la al 5-lea fel de lapte suntem! Am baut Prenan, Nan, Humana, Aptamil, Similac si acum iar Aptamil (ca sa nu mai socotesc si HN25 de 2 ori). La lapte de vaca nu ma gandesc pana la 1 an...dar oricum., sunt exeprta in lapte praf

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleu, acum am gasit unde a scris Tuchi...
Naty, pai fata lu'gagica era in Marea Britanie in excursie...ce nasol...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bubule,

Daca as putea pleca crezi ca n-as face-o?

Tuchi are copiii bolnaviori, dar patania cu politia se referea la fata "gagicii" tatalui, care a disparut.

Naty,

Pai daca Tuchi a zis ca tipa nu era in avionul care a venit din UK ar trebui cautata intai acolo unde statea - a checked out, a mai vazut-o cineva etc si astea le poate face un politist de acolo.

Edit: Pana sa postez eu vad a lamurit bubu problema

Edit 2: Ptiu, ptiu sa nu ma deochi! Am terminat toate cele 3 raportari (sa nu ma intrebati la ce ora am ajuns ieri acasa) si acum frec menta. Dar o frec la servici. Sper sa se indure astia de noi si sa ne dea si noua drumul mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Naty,ori cu o luna mai iute.ori mai tarziu e totuna...laptele e fr important,,cred ca de asta nu le-au iesit nici dintii ca au avut lipsa de calciu...sau mai au...cum vrei tu....deja stomacul lor nu mai e asa sensibil iti spun eu ca ii dau aproape manacarea care o mananc eu si nu are nimic...vitamine ii dai?eu am inceput acum 3 sapt,si merge mai bine cu mancatul,iar lapte,cel mult 1 litru si cel putin 800 ml.pup

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

a venit tata si l-as impusca.....dar Vine CrACIUNUL SI SUNT VESELA!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bradutul nostru
si
MOS BAROSANEL

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asaa...am terminat si calcatul...am avut inspiratia la pranz sa-i dau Iuliei borcanel, asta dupa 2 zile in care ma lupt pt fiecare lingurita de ORICE...si a mancat in 15 minute tot borcanul de 200 g de pui cu morcov, fara figuri, fara reprezentatie, fara sa se murdareasca, deschizand cioculetul inainte de a inacarca eu linguritaN-am mai vazut asa ceva. Cu adevarat descantate cred ca sunt borcanele astea...
Peste cateva ore plecam la ai mei si am hotarat ca ramanem acolo peste noapte ca sa ciocnim si noi cu totii, dupa care maine mergem la masa la soacra-mea, inclusiv parintii mei care sunt si ei invitati. Asa ca repejor ma apuc de impachetat cadourile, apoi de facut bagajelul Iuliei ca timpul zboara. Probabil pana poimaine nu mai intru asa ca:

Dragele mele, va doresc din tot sufletul voua, puilor vostri mici si mai mari si tuturor celor dragi un Craciun sfant, cu bucurii, sperante implinite, minunat si unic. Sa scape toata lumea de boli si nimic sa nu va umbreasca sarbatorile!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput