Puiuti de randunici 2008!! (171)
Raspunsuri - Pagina 15
clauclau spune:
Gata, daca nu mai intra nimeni peste mine, mai fac rost de o maslina ceva pentru masa de Craciun!![]()
Daca tot n-am ce face la ora asta, am mai descarcat un filmulet facut aseara aici.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
luny spune:
salut! am supravietuit zilei de ieri..va pove mai tarziu..daca trec si peste AZI, sunt happy...azi ne apucam si noi de mancaruri si curatenie si brad...sper sa ne ajunga timpul! acum fug si eu la cosmetica, pana acum tot nevopsita sunt, sper sa reusesc diseara s-o fac si p-asta!
va pupez si va citesc mai tarziu!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
neata!
Clau ![]()
![]()
ce cuminte e Rebecuta si cum urmareste ea mosul...
Mda...ma apuc de calcat rufele ramase de ieri
. Iulia iar e in greva foamei, doar lapte vrea (culmea!!), isi freaca gingiile si baleste la greu. Oare de data asta chiar o fi?...(Mihutza
...nu e vorba ca inca mai ies dintisori la unii...da' la altii n-a iesit inca niciunul!)
Vreau si eu site-ul lui Bubu, cred ca mi-a scapat!
Cris, felicitaaaaaari!

PO-ZE!PO-ZE!PO-ZE!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
'Neata!
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucatar-AS
Ce tare mi-a placut cum a zis Miha!!
Daca aveti timp puteti posta retete, puteti adauga poze si comentarii, mi-ar face deosebita placere! 
Gazulina mea cea mica a dormit bustean pana la 8 jumate, de aseara la 10
Ma oftic ca e iritat putin la gurita
cum facea el mai demult...dar e doar putin...
Wow, Cris, tu ai stat azi-noapte sa faci cozonaci!!! ia sa le faci o poza si s-o pui pe site, pls!! poate fac si eu la anu'
reteta a la Mimo 
Randunoiul e la piata cu o listuta mica si eu as vrea sa ma apuc de bucatarit, dar stau astia mici atarnati de mine...cand s-o intoarce el...planul e asa:
- ciorbita de perisoare
- salata beof(am fiert legumele, doar sa toc)
- maioneza
- salata de vinete
- ciuperci cu maioneza
- fripturica
- sarmalele sa le fierb(mi le-a facut mama
)
- caltabos
...pfiu...as vrea sa termin pana la 6-7, apoi sa facem bradul, si apoi sa-mi fac baie si sa-mi fac unghiile...ete planu' ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
proba, proba ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:

Si eu am stat aseara pana la 1 noaptea sa fac prajiturica si am uitat sa trec pe lista si tiramisu ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Mos Craciunule,
sa stii,
eu nu pot sa fiu cuminte,
dar si mama, cānd īti spune
ca am fost,
eu cred ca minte
si ma simt cam vinovat,
mosule,
asa ca-ti zic,
daca vii cu sacul plin,
ei sa nu-i aduci nimic
despre tata, ce sa-ti spun,
e zgārcit la jucarii,
de aceea-s bucuros
cānd te sfatuiesc
sa vii
o sa le arati tu maine
cine merita
de toate
si, īn plus, īnca ceva
semnez,
cu sinceritate,

Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
aliceionescu spune:
Se aude, bubu, se aude!![]()
'Neatza! Eu mai am un pic si termin curatenia. La capitolul bucatarie, mama si soacra sa traiasca! Bradul il impodobim si noi tot in seara asta, deci ma alatur celor care impodobesc bradul in ajun. Sa vadem cum o sa-i placa Theei. Mai pe seara sper sa pot reveni si eu cu poze si niste filmulete, pe care nu am timp deloc sa le descarc.
O zi buna tuturor!
clauclau spune:
Bubu, bun plan!

Alice, hai ca esti aproape gata!
Vreau pozele si filmuleteleeee!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
neliaCris spune:
neatza fete si de la mine,eu aseara am stat sa plamandesc un copil care nu avea nimik dar plangea la fiecare 2 ore,deci ?problema era ca mie imi era o greata si un rau si niste dureri de cap!!!Da,o sa veniti sa imi spuneti ca poate vine barza.nu.imi era o foame ca am stat cu aia sa repare centrala si cand au plecat am rjit niste ficat si am mancat .tot tot,si am lins si grasime de pe acolo ceea ce eu nu fac neam...vreo 4 felli mari.si am plecat cu sotul pana la cineva 1 ora dus o ora intors,doamne era ca pe vremurile cand eram gravida si vomitam din mers,nici nu mai vreau sa aud,si copilul era plictisit,mama,urmatorul copil poate cand asta va merge la scoala.e rau fetele.poate dau in ce stii ce boala cu ficatiul meu!!
Bubule,scuze dar ma grabeam si nu am retinut!!!leoiaca blanda cu 2 pui.
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze