Puiuti de randunici 2008!! (171)
Raspunsuri - Pagina 14
ccris_ccris spune:

Au iesit o splendoare cozonacii mei, dar unul mi s-a rupt cand l-am scos din tava 
, n-are nimic, il mancam noi.
Mimo, cred c-a iesit aluatul prea moale, ca m-am chinuit sa-l rulez si sa-l pun in tava. Si a crapat deasupra cam tare si cand l-am scos din tava i s-a rupt fundul
.
O sa le fac o poza sa vedeti.
Dar mai tarziu, acu fug la nani.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
cami33 spune:
Buna dimineata!

Ce faceti harnicutelor, albinutelor?
Eu mai am o multime de treaba azi si nu stiu cand/daca voi reusi s-o termin
Va pup pe toate 

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
pucca spune:
Raportez si eu, de la serviciu inca, din pacate
.....dar mi-am pus colinde ca sa treaca ziua mai usor. ![]()
Deci:
- cadourile cumparate toate, aseara. Doamne ce nebunie era in Unirea, ziceai ca toata lumea e la maraton. ![]()
- carnatii, caltabosul, sarmalele se faceau azi de dimineata. Cand am plecat eu socrii roboteau prin bucatarie.
- cozonacii miroseau dis de dimineata
- bebelina s-a trezit vesela si cu un big smile pe fata, de parca stie ea ca diseara vine mosul. De abia astept sa-i vad zambetul cand o sa vada bradul.
- randunoiul are misiune grea de dimineata, ia cu asalt Carrefour-ul, pentru ultimile cumparaturi. I-am lasat o lista....
- cand ajung acasa, dupa pranz, eu trebuie sa ma ocup de curatenie iun sufragerie si de impodobit bradul. ![]()
Deci HO-HO-HO eu sunt aici pana la pranz, ma voi ocupa cu pontajul pe crenguta. ![]()
Am uitat sa va spun ceva ..... IUBESC CRENGUTA NOASTRA CU CEI MAI FRUMOSI, CUMINTI SI PRECOCI PUISORI.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
tuchita spune:
'neata! Ccrsi si cami, multumesc de
!
Eu m-as plange dar nu vreau sa stric atmosfera.....Ili e bolnava, febra mare si cred ca i-a dat si lui Seb!
In rest nu mai zic nik, ca toate trec si poate diseara vine Mosul si la mine!
CCris, tie noaptea nu ti-e somn??? Cum sa faci mai cozonaci la 1 noaptea?!
oricum, inteleg ca reteta de cozonac de la Mimo e buna, dar vad ca nu vrea sa o dea public!
Eu mi-am propus sa fac la masina de paine aluatul si sa-l coc in cuptor! Cine stie daca voi si apuca!
hai sa va mai zic o faza nasoala...fata lu' gagica lu' tata a disparut!
Deci nu a trecut pe langa Ionel in aeroport ci nici macar n-a fost in avion, nimeni nu stie nimic de ea! Foarte nasol, maica=sa e disperata, autoritatile din Vaslui nu o ajuta cu nimic!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Neata in Ajun si din Titan. Am putin ragaz asa ca o sa beau cafeluta cu voi pe crenguta. Aseara m-am uitat la niste filme la tv si n-am mai intrat.
Cris, felicitari pentru cozonacii frumosi, dar la ora aia mami???
Tuchi, imi pare tare rau de puii bolnaviori, offff ce greu trebuie sa fie. Si ce nasol cu fata care a disparut..., poate o fi doar o alarma falsa si apare , Doamne ajuta! Ce varsta are?
Bubu, ia sa intru si eu pe site-ul tau sa vad ce minuni faci tu acolo.
Nicoleta, spor la treburi azi.
Miha, offf, ce neluat de seama si vecinul ala!
Cum a fost noaptea?
Stela, am vazut ca si Tea are diploma de cumintenie de la Mos!

Eu azi nu mai fac nimic, am cam terminat treburile, bine, asta pentru ca nu a trebuit sa gatesc ca altfel probabil eram inca afundata toata in bucatarie...Maine mergem la socrii.
In alta ordine de idei abia astept sa vina Mosu' diseara sa vad fetele copiilor si sa ma bucur cu ei.![]()
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
cami33 spune:
Cata, imi pare rau ca e bolnavioara Ilincuta
. Sper sa nu fie ceva grav.
Clau, nici eu nu m-am omorat cu bucatareala
. Maine mergem la ai mei, poimaine la socri
Pucca, si azi la munca???
Cris, bravo, harnicuta
. Si eu am facut tiramisu azi noapte pe la 2
![]()
Gata, am plecat la ultimile cumparaturi si sa adun cadourile copiilor de prin sat![]()

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
clauclau spune:
Cami, spor la treaba, faci si tu cat mai poti azi, lasa ca treburile nu se termina niciodata, sunt sigura ca e totul luna si mancarica gata.

Pucca, am vazut ca totul este in grafic la tine.
Naty, 

pentru Emma.
Mihutza, stai linistita ca o sa se dezvete Andra de suzi. La Razvan nu a fost greu deloc, dar era putin mai mare, avea anisorul implinit si-i spuneam cand o voia ca am uitat-o la mamaie si cand eram la ei ii ziceam ca am uitat-o acasa si tot asa.
A uitat relativ usor de ea, fara scandaluri oricum, parea ca intelege situatia si o accepta... Bine, el a fost un bebelus foarte, foarte cuminte, un ingeras era. Acum altfel stau treburile, este un nazdravan si jumatate.![]()
Sufletica
clauclau spune:
Hmm, nu v-ati trezit randunici??? Sau sunteti deja in focuri...deh, ultimele pregatiri inainte de venirea Mosului.
Luny, cum mai e Muffa? Ati dormit mai bine?
Cami, succes la ultimele cumparaturi. Azi nu ma mai aventurez pe nicaieri...
Mimo, vreau sa-l vad si eu pe Vladut!!! Cred ca am scapat niste poze cu el..., ma intorc sa caut ultima postare a ta sa vad ce gasesc...
Bubule, ce minunatii am vazut pe acolo, mi-a lasat gura apa! 

Sufletica
clauclau spune:
Mimo, am vazut Vladutu frumos foc!
Si ce cavaler este el, cum a lasat fetita in masinuta lui si am vazut ca-i facea si curte, o mangaia pe frunte!
Mai, este un crai deja, spune-i ca-l pupa Sufletica, sti ca ea are o mare simpatie pentru el.![]()
Noi am strans deja premergatorul, ea nu mai statea deloc in el, vrea numai in picioare prin casa sau de-a busilea, se descurca ea...L-am pus la cutie si-l dam la alt bebe.
Sufletica