Puiuti de randunici 2008!! (171)
Raspunsuri - Pagina 13
ccris_ccris spune:
Zozelina, 

. Am vorbit cu fina, s-a mai linistit, cea mica tot nu vrea san, se mulge si-i da din bibe, i-am tot spus sa nu renunte la alaptat, dar spune ca s-a chinuit si pediatra cu ea si scoate sanul din gurita. O sa-ncerce cand o ajunge acasa, ca e mai comod. De nascut, a nascut la nr. 2, nu la urgenta.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mihatp spune:
nelia si clau, merci. tot uitam sa intreb despre ce pot sa fac cu punctele si cum pot sa-mi colorez ID-ul![]()
acu o sa am o "fata noua", de sarbatoare![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Fetelor, pt cine nu a vazut as reaminti acest apel extraordinar si va rog sa ne alaturam maine cu toatele: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131094&whichpage=1

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihatp spune:
asa, in spiritul Craciunului, vecinul a inceput sa-si ciopleasca bradul la ora 10
. cand si asa incepeam sa ma crizez ca nu mai adoarme singur
. abia il linistisem, sa nu se ridice in fund si alea-alea, stiti tiparul, si era cu ochii inchisi, aproape adormit, cand, cu toate geamurile termopan, auzim boc-boc (fara nici o aluzie politica
, ca sunt oricum contra). adica vecinul... la ora asta s-a gasit sa ciopleasca bradul, si sa-l indese in suport...IN CURTE!
m-am enervat, am luat copilul ce facuse intre timp ochi mari si urechile ciulite si am iesit la randunoi sa-l ia ca eu ies la vecin. m-a calmat un pic randunoiul, si l-a luat el pe Luca la adormit. cand l-am vazut ca-l tine in brate, si si asa eu cu nervi ca nu mai adoarme singur, vecinul nu mai termina de batut...
of... am iesit in tricou (abia refacuta dupa pneumonie) la vecin si cu tot calmul de care m-am putut folosi i-am zis: " vecine, nu te supara pe mine, dar Luca nu stie ca e Craciunul!". ghiciti cine a fost ofensat!!!

m-am racorit pe moment (de la temperatura de afara) dar acum m-am turat iar, ca nu trebuia sa fiu asa o duamna ca n-am avut cu cine. ofensat tot vecinul, care a mai batut de cateva ori, asa vreo 5 minute, ca probabil nu voia sa lase treaba neterminata

.
in conditiile in care au si ei 2 fete, e drept ca de scoala acum, dar oricum stiu ce inseamna un copil mic!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
naty, am vrut sa descarc intai toate gandurile de zi cu zi, ca sa-ti multumesc de link.
o sa trimit si eu cata putere/energie/rugaciune pot maine catre ele.
mi-e sufletul sfasiat de durerea lor.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
mstela spune:
Miha,ce naspa,mai!

Naty,Doamne ajuta Emmei!Ne vom ruga!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Nicoleta spune:
Harnicutelor! Eu nu ma pot lauda, sper sa ajunga soacra la mine maine, cum ziceau azi... Daca nu, anul asta mai minimalist cu ale gurii... cumparam, dar gatim cat putem
.
Maine nu uitati de Emma, eu o stiu de la subiectul copiilor din 2002, o minune de copil, sper din suflet ca in Ajun sa faca Doamne-Doamne o minune cu ea.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mihutza11 spune:
mai ce iz de Craciun adie pe crengutza! 

vad ca:
- dintzosi inca ies pe crengutza- sa treaca durerile repede!
- muciosi inca mai sunt-Sanatate la pui!
- sarmale, cozonaci si alte ale sunt gata la voi;
- cantecele se canta 
- bradutz si noi o sa impodobim maine;
- aveti socrele ajutatoare
- aveti diplome de copii cuminti!
am vazut si casele de la Adriana.. am si eu pe aici dar uite ca nu mi-a trasnit ideea sa fac si eu cateva poze
..
ma duc sa ma "binoclez" si eu pe site-ul bubulinei..
p.s. hai ca m-am luat cu forumul si am ars un pic legumele Andrei
.. nu am mai facut de mult asta..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
am uitat sa zic de Andra ca si ea cam e prietena cu suzi (la nani nu se poate fara).. asa ca Olgutz te urmaresc cand o divortezi pe Meme de ea sa vad cum faci ![]()
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ccris_ccris spune:
'Neata randunici! Iaca a sosit vremea sa ofer si eu 

la toata lumea, cu zahar sau fara, cu lapte sau fara, dupa preferinte.
Ce credeti ca fac eu la aceasta ora matinala? Exact! Astept sa-mi creasca cozonacii
. Sa vedem ce iese
! M-am apucat de ei la ora 1
, fiindca am fost la Metro, unde am stat la o coada infernala, la 11,30 am ajuns acasa si pana am adormit maimutica s-a facut ceasul 1. Cand o sa plece randunoiul la serviciu, o sa miroasa a cozonac la noi!
Naty, ne vom ruga toate pentru micuta Emma!
Tare greu tre' sa le fie parintilor, nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul lor
.
Ma duc la treaba,
.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!