Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
YLARI spune:
CRACIUN FERICIT!!!
La multi ani Cristinelor si Cristianilor! Sa fim fericiti ![]()
Alysh, moooaaama, ce de jucarii a primit Vladi, trebuie sa fi fost tare tare cumintzel!!!! Ce frumos sta el la Moshul in bratze!
Cadina, si eu am plans la povestea ta. Imi pare rau. Esti o femeie minunata si un suflet deosebit. Sa iti ajute Dumnezeu.
anisiap, sorry din pacate nu te pot ajuta, eu cand am fost gravi imi veneau in minte numai nume de fetitze
Si daca bebe 2 va fii baiat, Iuby va alege numele ca mie nu imi trece prin cap nici macar un glontz ![]()
Fug sa desfac shampaniaaaa!!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Noi am dormit rezonabil, pana la 0:45, apoi pana la 4 si apoi pana la 6. La 6 l-am luat pe piept la mami, a venit si tati sa ne filmeze, ca stateam asa frumos amandoi, Daviducul cu capsorul pe umarul lui mami si cu manuta pe gatul ei, respira asa linistit ca nu-mi mai venea sa ma dezlipesc de el... Doamne, ce fericire!! Filmarea insa n-a iesit cine stie ce, ca era f. intuneric in camera...
Salata de boeuf mi-a iesit criminala, ca de obicei 
Acum ma duc sa pregatesc totul pentru ciupercile umplute, le finisez si le bag la cuptor dupa ce-i dam lui David morcoveii de pranz... Sa speram ca va dormi 2 ore ca de obicei.
Fetelor, am vazut ieri un film care m-a terminat: The Kite Runner. Care puteti, nu-l ratati, pentru mine a fost cel mai bun film vazut anul asta. E vorba de doi baietei afghani, dar e vorba de mult mai mult de atat: de prietenie, afectiune, onoare, incredere, curaj, coloana vertebrala, caracter, am plans de ne-am uscat si eu si Bogdan... Un film extraordinar
Mi-am comandat cartea.
socrate, fazele cu arcuitul de fund in sus si cu gemetele le are si David, plange si el putin cand il punem in sacul de dormit, dar restul nu le are si nu le vrem, iti dai seama
Dar ai toata compasiunea mea. Poate e un puseu...
Alysh, ce frumos ii sta lui Vladut in brate la Mosu si ce de cadouri a mai primit 
cadina, am plans minute in sir citind mesajul tau, l-am citit de vreo 4 ori
Of, draga mea, si eu cred ca semanam la sufletel... Toata lumea imi spune ca ma pricep la oameni (ca intotdeauna stiu ce sa spun intr-o anumita situatie ca sa alin suferinta cuiva), ca am multa empatie si inteligenta emotionala, dar sa stii ca in ce ma priveste pe mine insami de multe ori sunt ori oarba, ori total neajutorata... parca e un blestem... ma pricep la dat sfaturi, dar cand sunt eu intr-o situatie asemanatoare sunt adesea pe punctul de a ma prabusi si imi e tare greu sa ma ridic... Noroc cu terapia, acolo mai invat sa „stay with my feelings“... tocmai de aceea ti-am recomandat si tie sa nu bagatelizezi, sa nu fugi de durere, s-o traiesti acum cand e proaspata si activa, sa n-o lasi sa faca ravagii in sufletul, psihicul si poate si corpul tau, ceea ce s-ar intampla daca ai reprima-o... Of, cat de greu trebuie ca ti-a fost, si in sarcina, si cu Cosminelul cu colici, iar pe deasupra sa mai stai si cu frica in oase ca se supara sotul... Si noi am avut momente din astea, la inceput, cand Bogdan ajunsese si el la capatul rabdarii din cauza plansetelor lui David si imi spunea noaptea „Te rog du-te cu el de aici, ca trebuie sa dorm“ si ma duceam in baie si stateam pe WC cu bebe mic in brate ca sa doarma sau il puneam pe comoda de infasat si il alaptam acolo, stand cocosata pana nu-mi mai simteam coloana... Stiu acum ca toate cuplurile trec prin asa ceva, dar majoritatea isi revin, se adapteaza la noua situatie, asta cand ai de-a face cu persoane mature. Exista si altfel de barbati, am un coleg (avocat), care uite ca e mai mult decat un mutant in costum si cravata. La serbarea de Craciun a firmei ne-am intretinut vreo jumatate de ora, mi-a povestit ca baietelul lui urla din cauza de colici in primele 3 luni cate 3-4 ore in fiecare seara inainte de culcare
El venea la 7-8 acasa, sotia i-l punea in brate, apoi el statea 3 ore cu bebe urland in brate... Sotia il lauda: „Hai, ca la tine se calmeaza dupa 2 ore si jumatate“... Si tipul asta n-a dat bir cu fugitii, desi iti dai seama ca venea rupt de oboseala de la firma, unde avea negocieri si contracte de sute de milioane si trebuia sa functioneze perfect, caci pe clienti nu-i interesa de bebele lui cu colici...
Si Bogdan si-a revenit, dar el e un om f. empatic (mai empatic ca mine!), el a cautat intentionat sa aiba si el momente fericite si frumoase, de apropiere, cu David ca sa le poata apoi suporta si pe cele mai grele, fiindca trebuie sa admitem ca pentru tatici e mult mai greu, ei nu au legatura aia speciala pe care o au mamicile cu bebeii, nu? Ei, Bogdan l-a tinut de cateva ori in brate cand bebe dormea linistit si - dupa o astfel de repriza de somn de 2 ore in bratele lui cand David avea o luna si ceva - mi-a zis ca abia de atunci simte ca l-a putut lua in inima lui definitiv pe David...
Dupa aia au venit clipele cand ii dadea el bibe, atunci s-a simtit si el important (mamicile care alapteaza nu realizeaza ca e ceva care-i exclude pe tatici si ii frustreaza cu timpul) si uite-asa mergem inainte... Timp de noi inca nu avem cum trebuie, cum ne-am dori, dar macar am inceput sa vedem cate un film cand doarme David dupa-amiaza, tot e un progres, inainte nici astea 2 ore nu le aveam impreuna... Mai urmeaza recuperarile la
la care mie inca mi-e frica de dureri si de aia inca ezit, dar sa vedem, poate se da liber de Revelion ![]()
Revenind, cred ca sotul tau e imatur si iresponsabil. Stii ce te rog? Nu-ti face reprosuri ca nu ai vazut dinainte la el aceste trasaturi de caracter, soarta si destinul au vrut sa ti se indeplineasca dorinta si sa ai un bebe scump si frumos, asa a venit Cosminel pe lume, el se va bucura de iubirea nelimitata a mamicutei lui si eu zic ca e mare lucru. Scumpa mea, eu am avut doi parinti langa mine si zau ca imi doresc uneori sa ma fi crescut o gorila decat sa fi avut parte de constelatia in care am crescut... Pe mine nici unul din ei nu a putut sa ma iubeasca, erau atat de vatamati sufleteste incat nu stiu sa iubeasca, asa ca scumpisorul de Cosmin este intr-o situatie mult mai frumoasa!! Si mai are si un bunic iubitor si cu caracter, care cu siguranta ii va servi de model in viata... Iti trimit o imbratisare calda de Craciun, iti doresc multa putere, curaj, speranta pentru un an nou mai frumos si mai norocos!! Ai incredere in steluta ta, in steluta voastra! 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
iulia83 spune:
hello! sau mai bine zis, ho-ho-ho!
la noi, o zi ca oricare alta. fata doarme de la 2, sotul sforaie,eu...stau. aseara a fost frumos, au venit cumnata si viitosul ei sot si am mancat toti, am desfacut cadourile pt fata, s-au jucat cu ea pana la 10 seara cand a picat lata
ma ingrijoreaza ca imi refuza iar biberonul cu laptic. ieri era nemancata de la ora 14 cand i-am dat legumele si pana la 21.30 nu a vrut lapte deloc. am aruncat o gramada de lapte ca ii faceam cate 210 ml si nu-l bea si-l aruncam in 30 min si tot asa de la ora 17 m-am tot chinuit cu ea, pana i-am pus ultimul laptic facut intr-un castronel, am varsat cereale peste si asa a papat tot cu lingurita. iar azi de dimi la 6 iar chin cu bibe.strangea buzele parca era apucata..am reusit intr-un final sa-i dau din fundulet, altfel n-a vrut. si nici nu sta bine, se clatina si o tineam cu o mana, cu alta incercam sa-i tin bibe cat mai bine in gurita..azi sper sa-i fi trecut toana...mi-am amintit cat ma chinuiam asa, la 6 dimi de miss si de tricoul racusorului ei cu "all mommy wants 4 christmas is a silent night" si mi-am dat seama, cu o lacrima in coltul ochiului, ca nu voi avea parte de asa ceva deocamdata ![]()
craciunul fara ninsoare, ca nunta fara lautari...
va pup inca odata pe toate, ho-ho-ho si Merry Christmas!!!
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

gabitzam spune:
Tricoutul ala este al lui Robert de Lorich
Imi pare rau, Iulia, ca aveti probleme cu mancatul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
Vezi, Iulia ne confunda pe mine si pe Lorich, fiindca amandoua suntem chinuite cu somnul!! Culmea este ca prietena mea cea mai buna mi-a adus ieri de Craciun printre alte cadouri si un set pentru David: un strampler rosu, cu body si bavetica pe care scrie acelasi text: "All mom wants for Christmas is a silent night". Le-am spalat si maine il imbrac pe David cu ele pentru poze
Poate pana atunci ii mai trece si zgarietura pe care si-a facut-o pe nas. Of...
Fetelor, v-am pupat, ma retrag pe ziua de azi si va doresc la toate cat mai multe silent nights 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
anisiap spune:
romaneste vreau sa sune consult lista....de obicei mi am ales numele copiilor pana acum uitandu ma la poze de bebei frumosi si cum ii chemau asa am pus numele ....Tudor era un buzat in revista mami frumos cu spume...si Alessia o carliontata nu mai stiu de unde ca de mult am numele asta pastrat
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
mihaser spune:
Buna fetele!
bebelusilor sarbatoriti in ultimele zile!
mi_bebelina multa sanatate Deliutzei! Stiu cat e de nasol ptr ca si baietelul meu a avut pneumonie si foarte greu am scapat de ea...cu mers la medic si tratament. Avea numai 39, nu manca nimic...insa intr-o saptamana si-a revenit si el.
Va dorim tuturor un Cracun fericit si multa intelegere in noul an!
Noi am fost mai bolnaviori...Cristi a tot vomitat, tuseste...Azi a fost mai ok!
Cleo te 
De fapt pe toate va pup si va imbratisez si va multumesc ptr toate mesajele din anul asta! Sunteti prietenele mele dragi!
Vianne spune:
Fetelor, nu mai tin minte de cand nu am mai intrat! Sunt in urma tare tare...
Sper ca ati avut un Ajun minunat, plin de veselie!
Sa aveti Sarbatori minunate in continuare, pline de bucurie, iubire si nopti linistite:-)
Miss, am vazut ca scriai de Kite runner. E foarte faina dar a doua carte "A thousand splendid suns" e si mai faina.
Va pup pe toti, mami si bebelushi si va trimitem ganduri bune!
gabitzam spune:
Vine acum capitol nou.
Va invit la Capitolul 58 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla