Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Mai suntem si noi pe aici ... nu v-am uitat, dar timpul trece repede si sunt atatea de facut ...
Vinerea trecuta am avut serbare la gradi Larei, a iesit frumos, iar sambara dimineata am si plecat spre Viena.
Am avut o gramada de cumparat, rezolvat , n-am reusit deloc sa va citesc si sa va salut
Cu intarziere va doresc Craciun fericit alaturi de familie, de bebelusii iubiti si cei dragi voua, Cadouri care sa va bucure si liniste in suflet!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa
va invit la -utsa. Sper ca Moshu a fo darnic, fizic dar mai ales psihic, cu vorbe dragi si zambete senine, cu mamama si lalalal si aba si ada da si nishte scuipaturi si linsaturi din care ne dorim mereu.

ma duc sa fac maioneza. aseara am adormit la 21. Ca o mamaliga.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

CRACIUN FERICIT DRAGI PRIETENE MAMICI, SA VA DEA DUMNEZEU MULTA FERICIRE LANGA BEBEII MINUNATI PE CARE II AVETI SI ALATURI DE SOTII VOSTRI! SI MULTA SANATATE! VA PUPAM CU DRAG!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Craciun fericit, dragutelor! La toate mamicile si toti bebicii M&M

Alysh, super bogat si darnic Mosul lui Vlady. Ce inseamna sa fii copil cuminte

Adina m-ai impresionat tare mult cu ce ai scis tu acolo. Ar trebui sa pastezi postarea ca o scrisoare pentru copilul tau, sa citeasca atunci cand va putea intelege. Te imbratisez tate-tare si iti doresc un Craciun fericit cu steluta ta! Iti doresc ca tot raul sa fie spre bine!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Ho ho ho... ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, An nou de invidiat, sanatate, La multi ani( si o caruta cu bani)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Craciun fericit mamicutelor si mladitelor si mugurasilor!
Noi am avut o noapte buna, m-am trezit o data sa ii mai incalzesc sarea sa i-o pun pe piept Deliei si o data sa ii dau antibioticul....Deliuta scumpica nu s-a trezit....a dormit ca un ingeras pana la 8.30.Tuseste cateodata si mi-e asa mila de ea saracutza.....
Fetelor ......stiti cumva.....laptele praf anuleaza efectul antibioticului? Ca eu stiu de cand eram mica ca nu aveam voie sa beau lapte dulce cand iau antibiotic. Dr nu mi-a zis nimic, pe net am tot cautat si nu am gasit...
Cadina, impresionanta povestea ta......dar mai bine asa caci...unde dragoste nu e, nimic nu e...

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Craciun fericit mamicutelor si mladitelor si mugurasilor!
Noi am avut o noapte buna, m-am trezit o data sa ii mai incalzesc sarea sa i-o pun pe piept Deliei si o data sa ii dau antibioticul....Deliuta scumpica nu s-a trezit....a dormit ca un ingeras pana la 8.30.Tuseste cateodata si mi-e asa mila de ea saracutza.....
Fetelor ......stiti cumva.....laptele praf anuleaza efectul antibioticului? Ca eu stiu de cand eram mica ca nu aveam voie sa beau lapte dulce cand iau antibiotic. Dr nu mi-a zis nimic, pe net am tot cautat si nu am gasit...
Cadina, impresionanta povestea ta......dar mai bine asa caci...unde dragoste nu e, nimic nu e...

Deliutza Broscutza

Craciun Fericit si multa sanatate Deliei! Sa se faca bine repede!
Avand in vedere ca la varsta asta laptele e baza sunt sigura ca nu e nici o problema cu antibioticul.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Craciun senin si fericit !!! va uram si noi

Cadinuta, scumpa, ooof, multe imbratisari de la noi, i-am povestit si lui Cip despre voi. El nu crede ca-l va lasa inima pe Florin sa va lase asa. I-am spus ca nu stiu daca mai il primesti tu inapoi. Oricum ar fi sa nu regreti deloc, nimic, vorba lui Miss daca te merita se va intoarce, daca nu, nu ai ce regreta.
Alysh, foarte frumoase pozic, iar cadouri, foarte multe...si la noi la fel anul asta (ca au fost si cele care trebuiau sa vina d ela Cip de la firma...
Mi_bebelina, pupam scumpa Deliutza, sa se faca bine repejor. laptikul n-are nici o problema. Nu anuleaza efectul antibioticului.Si Mati e mucios iar, dar nu tuseste, nu altceva. Ii pun picaturi/apa de mare, scoatem des nasul si ii fac aerosoli cu ser fiziologic. Parca deja e mai bine.Iti trimit nite salata boeuf, ca ziceai ca nua veti nimic de papa. Eu am facut un castron si un lighenas mare..Sa vedeti cum pun eu la loc kilogramele...Sper sa nu totusi.
Ralu_t, imi pare rau de Tudorel...Mai de unde or fi luat rotavirusul, ca si al meu numai in casa statuse. Macar la noi putea fi David purtator, dar la voi???Sanatate multa!
Diseara sper sa va pun si eu pozici de la brad si de la mama(ne intilnim si cu Mirci acolo)
Pup pe toate fara exceptie

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

defapt nu e niciodata vro problema intrea antibiotice si lapte sunt "babisme"

fetilii sarbatori fericite voua si la bebei cadouri!!!!!

incep sa am greturi help pls cu nume de baieti nu am nici o idee

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vrei sa sune mai romaneste sau mai frantuzeste?

Uita-te pe prima pagina la numele baieteilor nostrii din lista.
Si incearca si aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=240

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput