Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Radcarmen, a scapat de pampersi la 1 an si 8 luni. Acolo m-am grabit si nu am pus anul. Iar in poza aceea puiul meu cum inoata singur si scotea capul din apa. O sa pun un filmulet cand am sa reusesc. Roxana sper sa nu citeasca, ca de jumatate de an am tot zis ca pun filmulet si nu am reusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui riloasa

Radcarmen, a scapat de pampersi la 1 an si 8 luni. Acolo m-am grabit si nu am pus anul. Iar in poza aceea puiul meu cum inoata singur si scotea capul din apa. O sa pun un filmulet cand am sa reusesc. Roxana sper sa nu citeasca, ca de jumatate de an am tot zis ca pun filmulet si nu am reusit.

roxana citeste dar mai are rabdare si mai asteapta

Rein, felicitari pt primul pipi la wc!
Carmen, felicitari pt Bye Bye Suzi!

da' oare Magdutah ce mai face?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Roxana, esti tare draguta. Dar iti promit ca special pentru tine o sa ma straduiesc sa pun un filmulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

LA MULTI ANI! CU SANATATE!

Sa avem un An Nou mai bun,mai prosper,sa fim mai rabdatoare(asta e valabil pentru mine,in special ),sa fim sanatosi cu totii!!!

Am intrat sa pup pe Giulia,Kitty,Raul,Stefaniya,Carl,Roxana,Rares,Mady,Razvan,Crina,Maya,Marta,Victor,pe voi toate si pe puii vostri dragi!

Tot binele din lume va dorim,de aici,de departe...brrrrr,ce friguroasa tara am ales ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata! Incet incet revenim la "normal"..

Gabi, sper ca starea ta de rau sa dureze cat mai putin si de Sarbatorile de anul asta sa te bucuri de doua ori mai mult!

Riloasa frumoase poze si impresionant ca puiul tau inoata si ca a scapat de pampers. A scapat si noaptea deja?

Ela, am vazut frumusica ajutoare de Mos Craciun, din nou in centrul atentiei, mie mi se pare ca acolo la voi e disponibilitate pentru 2 copii (subiectul ultimelor zile). + casa noua cere ochi noi (asta de la Biky o stiu).

Va tot aud cu scapat de suzeta, scapat de sticluta....nu comentez, io-s slaba de inger la acest subiect, aseara al meu sot incerca sa o convinga pe Giulia sa adoarma fara lapticul din dotare (dotarea mea) si ea spunea trista "dataaa lapteee, naaat"(gata lapte , s-a terminat) si "pupic" venea sa pupe "laptele" si se baga in mine si se foia si dupa un minut iar cerea si iar am cedat. Sunt kkcioasa rau la subiectul asta.

Carmen, greu cu exudatul, dar eu asa stiu ca nu e voie nici macar apa sa bea inainte. Iti tin pumnii sa reusiti, cred ca solutia ar fi sa poti merge f devreme - pe la 7 dimineata. Sau intreaba doctorul la cat poti sa-i dai ultimul lapte inainte si eventual baga-l mai repede decat mananca el de obicei.

Rein felicitari pt reusita cu wc, si noi am "reusit" 2 pishu dar intamplator. Am de gand sa perseverez saptamana asta.

Lilidana, bine ai revenit si LA multi ani! Sper (ca intotdeauna) sa poti scrie mai des. Daca aveti zapada il trimit pe Raul ca ma dispera, ma cara cu sania pe orice portiune cu 2 cm de zapada.

Laura imi pare rau ca Edy a facut alergie si sper sa descoperiti de la ce face sa nu va mai chinuiti!

Mady, ce veselie la voi cand toata lumea s-a trezit si Bunaaa dimineataaaa DAR NUMAI IN PAT . Si mananca f frumos Razvanelu! Cand vad ce frumos si cu drag cresteti copilul si te aud cand te plangi ca nu esti mama buna, imi vine sa te bat!

Ama e bine si va pupa, e foarte ocupata, face niste cursuri nu are timp nici sa sufle.

Astept muuuuulte poze de la muuulta lume si mult bazait in stup. Va dati seama ca peste nici 2 luni avem primii aniversati de 2 ani?
Sper sa fie cat mai multi copii in albumul de 2 ani!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

cafea? ceai? capucino?

in bucuresti ninge timid ...

pt cine are chef avem poze de la craciun si revelion si cu teo. (sper sa nu se supere mami de teo, ca ea inca n-a apucat sa le vada).

pupici si o zi buna!!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ioanaaaa, ce de pozeeee! Pana si tu apari in vreo doua!!

Dar ce fac copiii astia aici? Teodora ii da de mancare sau il cauta de dinti (il evalueaza)?

Ma bucur cand vad albinutii impreuna, Carl si Razvanelu, Teodora si Matei, Rares si Raul...!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Neatza'!

Am rezolvat si cu exudatul. A fost mai mare spaima decat evenimentul. Am reusit sa nu ii dau nimic de mancat si de baut si a fost si cuminte pe masina. La laborator a stat cuminte sa il scotoceasca in nas si in gat, nu a zis nimic de se si minunau asistentele ca ele nu au mai vazut copil asa cuminte. Dupa ce i-au recoltat a fugit inapoi pe scaunul de recoltare.
Multumesc ca mi-ati tinut pumnii.
Sper sa fie ok rezultatul si sa il pot duce din 12 ianuarie la cresa (abia atunci se deschide). Siiiiiiii...mai sper sa nu faca iar scandal cand il las acolo.

Ioana, mare catarator e si Matei, numai sus, cat mai sus vrea si el. Ce frumos se intelege el cu Teo a lui Carmen.

Va doresc o zi buna!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza...ioana eu vreau cafea,cu toate ca azi ne-am trezit la 9...mmm ce bine e sa dormi

kitty multam ...ne straduim si noi!!!si chiar cred ca poti sa imi dai o mama de bataie,te astept!

laura ce mai face edy?cum fu la doctor?

rein felicitari ptr pishu!

carmen ai vazut ca nu e asa greu...

lilidana si ti un an bun si plin de bucurii!si te asteptam sa scrii cat mai des...

ioana,f multe poze si ff frumoase,chiar ca se intelege bine matei cu teo..

va pup!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ca de obicei trebuie sa uit ceva...

Gabi, Vlad ii multumeste lui Tudor pentru jucarie. Laurici multumim de felicitare.
Multumesc inca o data de surpriza pe care mi-ati facut-o, sunteti niste scumpe si nu stiu cum ma voi putea revansa.

Kitty, unde sunt Rares si Raul impreuna?????

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput