Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
elpower spune:
Mady, ce surpriza! Ce frumos ca ati reusit sa va intalniti cu Stefania! Mi-a placut la nebunie cum danseaza Razvi, musai in pat
.
Am vazut colindatoarea mica,frumoasa foc si dansatoare innascuta, chiar si cu ochisorul asa negru. Iar la faza cu Rolling Stones... ce sa mai zic, super! Si constat ca vorbesc mai mult copilasii care au contact cu alti copii, frati mai amri sau alti copii de varste apropiate. Thea nu repeta poezii, dar are cantecelul preferat "Pu, pu, pu" sa i-l cante mama toata ziua, daca e posibil.
Am citit si blog interesant de mamica fericita. Frumos si bravo tie ca poti sa scrii asa.
Vazut si burticuta sexy si frumoasa
. Sa aveti parte de bebe sanatos si mancacios, colicile asa cum vin, asa se duc, iar daca e sanatate si un dram de noroc, altceva se rezolva usor.
Iar Veve si Razvi.. ce expresii asemanatoare in pozici, scumpicii mici!
Oi mai fi vazut si altceva? Nu mai stiu acum, dar nu va suparati ca neuronul obosit judeca prea putin la ora asta din noapte sau dimineata, mai degraba.
Hee, si cu bebe mic in casa mi-am reamintit nesfarsitele patrulari cu Thea bebe in brate zile intregi si nopti intregi dormite pe burta mea. Ce vremuri, ce oboseala, ce frumos!
Va pupic si noapte buna.. ce-a mai ramas din ea.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
Poftiti la vizionat "posiee, posiee" cu Thea!
Aha, si maine, adica tot azi pun si filmulete de pe la noi cu conditia sa se incarce pana ma trezesc eu.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
ioanaradu spune:
buna dimineata!
inapoi pe metereze. am dus piciu la gradi, nu parea prea incantat, dar nici scandal prea mare n-a facut. oricum, l-am dus direct imbracat, in paturica, n-am mai stat sa-l schimbam. si mi-e sooomn. banuiesc ca si lui ii era saracutul, ca ne-am trezit in fiecare zi la 9-10. ![]()
memoria mea este asa cum ii sta bine unui elefant, da??
oricum, dupa atatea sarmale si praji si una si ailalta, aseara am sarbatorit cu o ciorba de burta si niste praji si de azi ... portocale.
biberon deocamdata nu renuntam la el, pt ca avem lapte seara si dimineata. nu renuntam nici la lapte, asa cum ma bat unii/unele la cap ca "ii strici dintii, da-i ceai". oricum, apa, mai rar ceai, uneori suc bea din cana cu tuturoi. se pare ca bea si din pai, dupa ce eu abandonasem ideea, aseara, f natural, a baut din cana cu pai a teodorei. 
olita face, daca-l pun. uneori, pisu, uneori si pisu si kk. il pun dimineata si seara. de cele mai multe ori doar dimineata. deocamdata nu ma stresez, nici doar in chiloti prin casa nu-l tin ca e frig. vom trai si vom vedea ... la vara.
giulia esti super tare!!! 
eu inca n-am incarcat poze ca n-am avut timp. poate in seara asta, desi mi-am propus sa ma culc odata cu matei. 
cam atat, revin si sper sa se mai animeze stupul.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
radcarmen spune:
Mai ce distractie
. Ma bucur sincer ca v-ati distrat si, asa cum am mai zis, ma bucur ca am trecut cu totii cu mic cu mare sanatosi in noul an. Sper sa fie un semn bun si sa ne ocoleasca bolile.
Mady, eu il vazusem pe micul dansator alaltaieri si ma stateam cu inima stransa sa nu se proiecteze din salt in tabla de lemn a patului, dar mi-a placut enorm energia pe care o degaja si fericirea
.
Kitty, m-am facut neagra de nervi ca unii spun colinde si altii nici sa vorbeasca nu stiu![]()
. E fenomenala Giulia si se vede si la ea fericirea si energia pe care o emana
. Bravo! Aaaaaaaaaaa...si vreau reteta aia de somon
.
Ela foarte bogat Mosu si tare fericita Thea...si tati
. Se vede ca o sorbeste din ochi pe cretulina mica.
Riloasa, e un frumos Mihaita
, iar poza asta e superba.
Salutari Stefanya si de la noi, Carl e un dulce. Mady, ma bucur ca v-ati intalnit cu Carl si Stefanya
.
Roziiiiiiiii, fain ca v-ati distrat ca-n vremurile bune. Dar ce mutrica avea veve saracuta!
Si daaaaaaa, chiar seamana Veve cu Razvi
.
Va doresc o zi faina tuturor!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
La biberon nu tare putem renunta inca pentru ca urla efectiv seara dupa "tapti".
Am uitat sa va spun caaaaaaaaaaaaaa...............AM SCAPAT DE SUZETAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gata, le-am aruncat la gunoi.
Eu trebuie sa ii fac sapt asta exudat nazo-faringian lui Vlad, dar nu stiu cum sa fac cu laptele de dimineata pe la 5-6
. Ca asta daca il duc flamand in oras imi face capul calendar o juma de ora o ora pana ajungem
. Ce ma fac oare??????
Ioana, zici ca Matei a fost cuminte si nu a plans tare la gradi? Bravo, is tare curioasa cum va face Vlad dupa o luna jumate de absenta. Sper sa nu o luam de la capat cu plansul
.
Vlad 1-2 ani
laura_oana spune:
buna dimi.
atat pot spune deocamdata...
edy e cu ce "alergie" de ieri si abia astept sa mergem dupamasa la Dr. nu pot sa imi dau seama de la ce ...ori de la sirop de muguri de brad ori de la pomelo!!!
fug dupa e; ca iar se scarpina...nu am dormit de la revelion...ce mai de anu trecut nu mai dorm bine ...si acu continuam la fel...deci io zombi copilu intr-o alergatura continua si se scrapina...revin deseara si tre sa citesc si cateva pagini din urma.
va pup si sanatate muuulta.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
radcarmen spune:
Trebuia sa uit ceva ca doar ii vai de creierul meu
.
Riloasa e un fenomen Mihaita sa nu mai vrea scutec la 8 luni
. Si aici ce face? Inoataaaaaaaaaaa?????????????
Nastere usoara si un bebe sanatos sa ai!
Vlad 1-2 ani
diana69 spune:
LA MULTI ANI si un an nou mai bun si cu mai multa sanatate.Va doresc tot binele din lume si multe bucurii din partea copilasilor si a familiei.
Am reusit sa intru si eu un pic ca zilele astea tot intr-o plimbare am tinut-o si n-am avut timp de net.
De azi am mers la servici si e cam naspa ca sunt cam obosita ca m-am trezit la ora 6.00 ca a trebuit sa dau mancare Cezarei si sa-l pregatesc si pe Razvan pentru scoala. Asta e. Ma obisnuiesc eu din nou.
rein spune:
Uraaa!!! raportam primul pipi la WC! asteptam un kk dar bun si asta. Copilul se mira cand vedea ce iese si de atata mirare a iesit si pe afara. A primit si un rafaello, aplauze, pupaturi.