Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am admirat si noi multe poze si filmulete:
Super Giulia danseaza si spune colind!
Razvi tot dansator si cu muuulte jucarii!
Si pe Mihai in rucsac, hihi si in apa OO
Pe Thea cu posiee!
Si pe Matei la care au venit multi Mosi cu multe jucarii!
Mai vrem, mai vrem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

revenim cu vesti:

deci DA este alergie ( deja cunosc ...ma fac doftoreasa!)suntep pe Peritol, Aerius, sirop de calciu si crema aceea alba mantolata si cu toate astea se scarpina de zici ca isi ia pielea de pe el..pana ne trec bubele tigam dupa el D-l Scarpinici!( niciodata nu s-a scarpinat asa tare ca si acum!) de la ce a facut??? NU VOM STII EVER! putea de la orice..ca el acu face de la ceva peste cateva luni face de la altceva deci nu ne stresam si o luam ca atare, ne tratam si vom trai si vom vedea.momentan suntem la regim.

scuze ca nu am avut timp sa citesc din urma poate voi gasi timp intr-o zi desi nu promit.
poze nu avem din motiv de camera stricata a facut de carciun ceva poze cumnata astept sa mi le dea si mie, de revelion am fost acasa doar noi 3, edy la ora 21.00 dormea dus, pe la 1.30 s-a dus si ta-su langa el si pe la 2.30 am aterizat si eu in pat am dormit 2 ore si s-a trezit edy din numai el stie ce motive, urland si matait si ne-am plimbat prin casa , am schimbat camerele si uite asa se cam intampla in fiecare noapte de atunci ...motiv pt care sunt putin si poate ca nici nu sunt prea coerenta deci va rog sa ma scuzati.

pe 1 ian am fost la tatal meu care a sarbatorit vb lui" jumatea lui 100" si fiind si Sf. Vasile si ziua lui de nastere a fost casa plinaaaa, pe 2 ianuarie am fost invitati la socrii iar pe 3 ianuarie am poposit tot la ai mei pt ca era ziua mamei mele...deci din chef in chef si maine la socrii la Sf. Ion.

carmen sa stii ca edy nu mai vb . nu mai zice poezii( nu stie "decat" 13 poezii si 7 cantecele si eu ma oftic la maxxxxim) nu mai canta nu mai face nimik. decat urla se da cu kuru de pamant, ne cearta si scoate perle dupa perle de nu stim ce sa facem sa radem sau sa ne face ca ploua.voi scrie intr-o zi un mesaj doar cu perlele lui edy dar trebuie sa am nervi si stare sa scriu si sa imi aduc aminte ...ori eu nu porea am chef de nimik.

toate "naravrile" astea rele le-a preluat de la cresa , gen:"lasa-ma pace", "a mea", "a meu" si trage de respectivul obiect chiar daca nu e al lui, datul cu kuru de pamant si tipatul pana la lacrimi , da peste maini si tipa daca nu il lasi sa faca ce vrea...etc...deci am un copil care copiaza "tot ce nu trebuie copiat"!!!!!

ma bucur ca am reusit sa va scriu si mai revin ...pt ca sigur am uitat ceva.

va pup pe toate.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Salutari si si de la noi.

Sunt singura cu amandoi piticii de ieri, de cand tati s-a reintors la munci, sunt obosita varza dar m-am distrat grozav cu Teo ieri care a inceput sa vorbeasca vrute si nevrute (postat pe blog ultimele aventuri).
Nu stiu daca v-am povestit voua sau la boboceii lui Radu, noi am scapat de suzeta usor, adica Teo a facut-o singur.
I-am schimbat suzeta lui veche si tocita cu una noua, si nu i-a mai placut de ea. A dormit cateva nopti cu ea in manuta, dar in gura nu a mai bagat-o. Poate l-a influentat si suzeta lui Radu, cine stie... adica de ce sa aiba ala mic aceeasi mutra ca el ?!(aveau suzetele la fel )
Nici nu mi-am propus sa il fortez cu ceva, sa-i ascund suzeta sau mai stiu eu ce metode. La cat o iubea ar fi urlat ore in sir. Acum are o foaie printata de tati cu sigla de la Minimax, si s-a cam rupt, plus ca e colorata cu creioane colorate si el o tot pupa. Asa ca tati a vrut sa o arunce, si a ascuns-o mai intai. N-a rezistat nici 10 minute la plansetele disperate "miaaa, minimaaaa, minima, miaaa"
(are mai nou o moda, scurteaza rau cuvintele pe care pana acum le pronunta cat de cat inteligibil, de nu mai ramane decat o consoane si o vocala din ele)...
Nici cu oala nu am incercat inca nimic. I-am dat-o in vara. Nici nu s-a uitat la ea. Acum o plimba prin casa, ii spune oala-oala si sta pe ea cand se uita la desene.

Si cam asa.

Am deschis un topic cu ce am patit eu cu sarcina cu Teo, cum era sa clacam din lipsa de informatii, si cum am mers mai departe. Daca mai sunt mamici care au trecut prin intamplari similare, le rog sa scrie, daca vor... poate vom ajuta alte mamici sa fie macar in cunostinta de cauza inainte de a lua o decizie.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131504

Va pupam.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

La Multi Ani! sa avem cu totii un an fericit si bun!
n am apucat sa ma agiornez cu ce ati mai scris, inca. daaaar, multumesc mult ptr urarile voastre,

de anul nou ne am distrat cum n am mai facut o de 3 ani. dans muult, am bagat 2 reprize, a doua de 2 ore juma' in care nu mi au stat piciorusele. a doua zi ma continuat in cerc intim, intr un club al uni prieten, pe deasupra si vasilica. iar dans. cu febra musculara si dureri de gat si ceafa de atata destrabalare. concluzia e pozitiva: mai vreau!
de craciun am fost en-famille, la verisoara mea care a chemat tot neamul musatinilor. si a cunoscut si nana varul, pe alex, care are un an juma'. s au jucat de au rupt si au fost fericiti. a primit cinspe' mii de jucarii de la toata lumea, dar si o sanie. si a nins un pic dupa craciun, am fost la sanius, am exersat toti 3 pe sania ei si ne am fericit.
acum, domnisoara pisoi, este un pic racita. ii curge nasul de ieri si stam cu batista pe ea. stie sa si sufle nasul!!
i am cumparat si un aspirator nazal electronic. ala care se monteaza la aspiratorul de camera e criminal, nu am mai rabdat. dar si asta electronic...mai bine i dau batista, ca nu trage mai nimic. asa ca sa nu luati teapa, ma intrebati pe mine.
bineinteles ca azi am inceput si munca si am o gramada pe cap, toate odata. incerc sa fac fata...
va pup, revin.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput