Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 11
menuet spune:
In sfarsit acasa!
Cu intarziere urez toate cele bune, multa sanatate si implinirii lui Kitty, krissy, Loradin, !

Sa traiasca cu numele..Stefan(Ioanaradu), Stefania (mami lui Carl caruia ii multumim inca o data pt gstul frumos
), Stefania albinuta Mihaelei

Mady-iti doresc multa putere sa treceti si peste acest hop,,suntem cu gandul la voi
IOana-poate scapa si Matei de antibiotic!
Giuli-sper ca este mai bine cu ochisorul
Elyanne-super masutele educationale.Si Ana face crizeee la spalatul pe cap.
Anaalina-multumim pt cadoasul de la mosul ''recesionist''![]()
Noi suntem bine, a fost racita Veve dar am scapat fara antibiotic.
pup stup....Doamne se duce si anul asta!
rein spune:
Val, daca stai in zona Tei, poti duce hainutele la IOMC Alfred Rusescu. Au acolo o grupa de copilasi abandonati in spital.
Lumi_Nag spune:
Salut gagici!
Am intrat sa va urez si eu un an nou plin de bucurii, sanatate si dragoste.Sa va aduca anul nou tot ce a uitat anul trecut sa lase.La multi ani!
Noi, de Craciun, am fost cu colinda si am cules cadouri, fructe si bani...cum ii sta bine colindatorului, apoi acasa unde am desfacut cadourile.
A facut febra 4 nopti la rand fara nici un alt simtom, dupa care 2-3 zile nu a mancat nimic.Intr-un sfarsit i-a trecut si febra si a inceput sa si manance.Nici acum nu stiu de la ce a facut febra.Mai trebuiau sa iasa ultimele 4 maselute, dar nu da niciuna semn ca vrea sa iasa.
La capitolul ce mai face sau mai zice...e la fel nu face si nu zice nimic in plus.Ieri seara a descoperit in schimb umbra pe perete si ma punea cu mainile in sus sa animez peretele.Daca nu mai vreau sa fac teatru asta de papusi cu mainile ma trage de mana si mi-o lipeste de perete...
Asa a perceput el umbra pe perete 
Va las cu speranta ca gasesc copilasii mai bine si sper sa aveti sarbatori linistite.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Kitty spune:
Buna dimineata, ultima din an!
M-am trezit de dimineata, ceilalti dormeau, mi-am umplut sufletul de drag privindu-i si am inceput sa-mi fac bilantul.
A fost un an greu...daca iau in considerare faptele, doar stiti...aici mi-am varsat lacrimile pe umerele voastre virtuale.
Cu toate astea.... ma simt implinita, sufletul mi-e plin, zambesc tot mereu. Am o familie minunata.
Avand in vedere ca ziua mea a fost "suspendata" si de revelion stam doar noi patru acasa, aseara am iesit in oras. L-am pus pe tata dadaca la copii si am iesit la Irish pub, un loc care ne place. 2 ore, timpul nostru. Frumooos
. Si am vazut ca anul acesta au fost multi artisti faini sa cante in acest local si m-am smiorcait o tura la Calin: dar noi de ce nu am fost sa-i vedem?.... si el mi-a spus ca o sa avem timp suficient sa mergem peste tot dupa ce cresc copiii...si dupa ce iesim la pensie
Si eu....ce sa fac? Nu astept f tare asta, ca o sa-mi fie pustiu cand ei o sa prefere sa mearga fara noi....asa ca ma bucur acum cat pot de zambetul lor frumos!
Va doresc ca in noul an sa aveti sufletele si buzunarele pline, copiii sanatosi si veseli sa va insenineze orice clipa, cei dragi sa fie aproape!
Si nu in ultimul rand....sa bazaim cu drag in stup!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Pisikuta - pis-pis-pis...
La tine se potriveste aia cu "un sfarsit e un nou inceput" ca ai dubla sarbatoare. Uite o urare de la noi www.youtube.com/watch?v=qG76k4vClXI&feature=related" target="_blank">La multi ani!
Si sper ca la vara sa ne vedeeeem, nu mai ratez eu....ca-mi plac pisicile!![]()
Poze
slideshow
elyanne spune:
La muuuuuuuuulti ani, Pisikuta!
ioanaradu a primit Mica sirena... si Mariposa... pt. ca mosul ce uituc (doar e batran) si-a adus aminte pe traseu si nu s-a mai intors acasa... le-a lasat ba la matusica, ba la unchiuletul... ![]()
Au reusit astia sa vireze indemnizatia dupa Craciun... asa ca din cauza intarzierii lor am platit o rata cu aproape 1 mil. mai mult decat daca as fi platit-o pe 15-20 ale lunii (ca sa se inteleaga... e in euro)
Cum sa nu ma bucur 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
madybulancea spune:
Buna dimi...iar o noapte cu febra 39,6 dupa asta pe la 2 i0a trecut,la 4 era fleasca in rest a dormit...knd vad ca urca termometrul mi se urca sangele in cap....
kitty bravo voua pt iesire,frumos ai vb...
VREAU SA VA UREZ SI EU LA MULTI ANI,FIE CA ANUL CE VINE SA FIE PLIN DE SANATATE,DE BUCURII,IMPLINIRI SI MULTI BANII!!!DOMNUL SA FIE ALATURI DE VOI!VA IUBESC PE TOATE...IN SPECIAL PE CELE CARE MI-ATI FOST MEREU APROAPE!!!
PETRECERE PLACUTA,INDIFERENT UNDE V-O PETRECETI!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
laura_oana spune:
LA MULTI ANI PISIKUTA !!! SA AI DE PARTE SANATATE, FERICIRE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!
Edy de o saptamana e racit, tuseste, muci si ca BONUS iasa 2 masele jos( pe langa cele 4 masele care le are s-au gandit astea sa iasa taman acum sa fie "meniul' complet...deci matzaiala MAREEE, NERVI in pioneze, tuse, muci si mancare asa si asa... il tot caut in guritza sa nu cumva sa iasa si alea de sus ca ma impusc..lui tot asa i-au dat dintii si maselele grupate cate 2, cate 4 sau chiar cate 6!!!) de ieri vad ca e mai bine i-am facut sirop de ridiche neagra cu miere si e mult mai bine si pt muci apa de mare Nazomer, si dimi + seara Nurofen, si mai ii dau sirop de patalgina sau de ceapa.
vreau sa va urez UN AN NOU MAI BUN, FERICIT CU MULTAAAAA SANATATE, BUCURII SI TOT CE VA DORITI SA VA ADUCA NOUL AN.LA MULTI ANI!!!
SI IN SPECIAL VREAU SA UREZ LA MULTI ANI!!! PARINTILOR MEI!!! PE 1 e ziua tatalui meu care isi serbeaza si ziua de nume si de nastere, iar pe 3 e ziua mamei mele.MARE PETRECERE.

LA MULTI ANI ! SI Sa NE AUZIM CU BINE IN ANUL CARE VINE!
PETRECERE FRUMOASA TUTUROR.noi petrecem acasa in familie.
muuuuultaaaa sanatateeeee bolnaviorilor.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
Kitty spune:
Niste poze (n-am avut chef de multe poze pt ochiul Giuliei) si www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw" target="_blank">o urare.
Vad ca azi sunt in recuperari, din genul Kitty se intoarce (cu spatele)
.
Pupezeeeeeee
Poze
slideshow
roxanici spune:
La Multi Aaaaaaaaaaani, Pisikoooo!!!!
si voua, toate cele care m-ati bazait tot anul,
La Multi (b)Ani si voua si multe impliniri
(aveti grija ce faceti la anu ca astrologii zice ca e un an ciudat)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)