Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani cu santate si la anul care vine sa ne fie si mai bine!!!

La multi ani Pisikuta! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de micuta balaurita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI,PISIKUTOOO!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna mamici,
multumim pt urari, dar noi nu am mai putut intra ca am avut musafiri in fiecare zi.
am intrat acum pe fuga sa va spun "LA MULTI ANI", va doresc tot binele din lume, sa aveti in noul an parte de toate realizarile dorite, sa va aduca ingerasii numai bucurii iar voi sa fiti sanatoase si fericite.
va pup si ne auzim anul viitor.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Pisicoaso!
Sa fii sanatoasa si la punga groasa!
(PS Vezi unde pui punga anul asta.)

La multi ani la tot stupul si un mare si o pentru ca imi sunteti tare dragi!
Sa dea Bunul Dumnezeu sa fim sanatoase cu toti ai nostri, sa fuga relele din calea noastra si avem parte de intelegere in familie si pace in lume! Sa dea Dumnezeu ca lumea asta sa devina mai buna, mai curata pentru ca sa aiba si copilasii nostri o viata frumoasa si linistita!

Va multumesc inca odata pentru surpriza facuta de Craciun, au sosit si felicitarile din tura a doua de la Kitty, Dianajors, Ioanaradu, Carmenfr si Roxana (cu semnatura originala a lui Rares). Va doresc ceea ce imi doresc si mie si familiei mele.

Sanatate lui Razvan si Matei sa se faca repede bine.
Mady draga sa nu te mai gandesti ca nu faci tot ce trebuie ptr Razvan de se tot imbolnaveste, el este pur si simplu mai sensibil. Vei vedea ca peste cativa ani se va imuniza bine si veti scapa de baiuri. Iti doresc putere sa treci cu bine peste tot.

Sper ca si anul viitor sa ne mai scriem pe aici pentru ca ajungem la scadenta in primavara. Ce repede s-au dus doi ani.

Roxana, astrologii "spune" ca anul urmator va fi nu numai ciudat ci chiar mai dezastruos decat cel pe care il incheiem. Ce a fi a fi! Sanatosi sa fim.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

PISIKUTA

ELYANNE mersi de raspuns la noi inca este in constructie magazinul,asa ca ramane sa comand de pe net.

Si acum o urare pt. noul an:LA MULTI ANI CU VESELIE,SANATATE PE VECIE,CASA PLINA DE BUCATE,DRAGOSTE PE SATURATE,BANI LA GREU,NOROC CU CARUL,CE DORITI SI SUS PAHARUL!

Distractie placuta tuturor si sa aveti parte de un an plin de bucurii si multa,multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La miezul noptii inchinam un pahar virtual? Evident dupa cel inchinat cu familia.
Io-s pe baricade!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kitty

La miezul noptii inchinam un pahar virtual? Evident dupa cel inchinat cu familia.
Io-s pe baricade!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
daca nu ma adoarme fiica-mea apar si eu

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Noiembrie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

pe toate nu am mai intrat ca am fost la petrosani...si ioc net...da am luat modem si acuma va salut...si inchin un paharel cu voi.

Va doresc ce-mi doresc si mie.....ca in 2009 sa va ocoleasca criza sa aveti parte de sanatate si multe impliniri alaturi e ce dragi.
Va si cel mai important

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Noiembrie 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna seara si de la noi...!

La multi ani Pisikuta !!!

Iete ca trecu' aproape si 2008...Hai ca bag repede o uratura, ca mi-e ca va gaseste 2009 neurate(din partea mea)

Va doresc un an mai bun, mai sanatos si mai frumos ca asta ce se duce, si orice ar fi, sa nu va pierdeti speranta!

PS: cand am zis un an mai sanatos m-am gandit in primul rand la copiii nostri, ca poate de la anu' n-or mai fi asa muciosi si tusitori, nu mai zic de alte bolesnite si mai rele!

Mady sper sa va gaseasca noul an sanatosi!

Mergi la inceput