Aspirante optimiste>20 ani (380)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

craciun fericit dragele, va spun si eu de departe

aici abia acum e dimineata si sun t curioasa daca a venit mosul

sper ca voi l-ati gasit deja si ca acum va bucurati de o zi frumoasa de sarbatoare alaturi de cei dragi

eu sun tputin nedumerita...am facut teste de ovulatie in fiecare zi si au iesit mereu cu liniuta de test foarte putin vizibila sau unexistenta ( pe prospect scrie ca trebuie sa fie aceeasi culoare sau chiar mai inchisa decit linia de control)...o singura data Z15, linia de test era vizila clar, dar tot mai deschisa la culoare decit cea de control

ce e ciudat este ca incepin cu excat Z15 au inceput sa creasca temp, acum fiind Z17, si fertilityfriend zice ca am ovulati in Z14

ati mai patit asa? sa fie testele negative si totusi sa ovulati? sau poate a crescut temp de la altceva?

tot dinZ15 iau amoxicillina 500 la 8 ore pt infectie urinara

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Uta eu am facut teste de ovulatie jumatate de an si nu mi-a iesit nici macar unul pozitiv asa cum trebuie. Si stiu sigur ca am ovulat, ca eu simt cand ovulez, graficul de la fertility si dr mi-au confirmat ovulatia. Eu nu am incredere in testele astea. Oricum hormonul LH este prezent in organism in valori maxime doar cateva ore (intre 4 pana la max 24 de ore)deci sunt sanse sa iti faci testul o cu o ora mai devreme ori cu o ora mai tarziu . In al doilea rand test pozitiv nu inseamna neaparat ca ai ovulat.
Eu vad ca le ai cu TB si mucus deci eu zic ca cel mai bine e sa continui cu astea....Cel putin pe mine tare ma stresa sa vad tot timpul teste negative.

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Si in rest fetelor??? Sper ca v-ati distrat de Craciun si v-ati bucurat de atmosfera.

Bubu si Rallu mie mi-ar face mare placere sa ramaneti la noi. Asa ne pastram si noi optimismul. Eu tot timpul intri la odisee sa vad ce mai povestiti nou.
Asa ca .... chiar ca am legat aici o prietenie deosebita.
Bubu e normal sa iti fie teama dar ai incredere in tine si in organismul tau ca e locul cel mai bun pt bebe si ca ii place acolo. Bucura-te de sarcina. Eu sfatuiesc pe clientutele mele gravidute sa aiba un jurnal de sarcina in care sa isi scrie ceea ce simt, ce le bucura ce le intristeaza de ce le este frica, intrebarile din miez de noapte pt dr . Si sa fotografieze burtica in fiecare saptamana in aceeasi pozitie ca sa isi aminteasca mai tarziu cum i-a crescut burtica

Andreea

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bubu ba mie imi face chiar placere sa va avem aici

eu sunt geloasa ca aveti zapada..pe aici nu e deloc..dar maine plec la munte asa ca abia astept

noi2 da-ne o veste ce e cu tine..

puup fetele

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

doula multumesc mult pt raspuns, am uitat ca LH surge e doar citeva ore

of,of, atunci nu-mi ramane decit temp ca mucus ioc...poate o zi doua ceva cremos, dar de albus de ou, nici vorba .....nu am observat asa ceva

fetelor, sper ca ati petrecut bine, noi acum am ajuns acasa...am fost in 2 vizite, si de maine inapoi la lucru (azi la voi, vineri)

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna dimineata,cafeluta este gata,

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.

Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Mergi la inceput

Bubu si Rallu,

Bubu am citit si eu odiseea voastra ,pacat ca se intampla toate astea,bineinteles ca am vrea sa faci odiseea aici ,cum doresti tu,

Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am de rapotrat ceva::::::::::

o temp in dimineata zilei de z11 tb=37.5
in viatza mea asa temp nu am avut.......................oare e normal?

distractie placuta
mersi anidaz de casea.........paaaaaaaaaa

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Bea ori esti la ovulatie ceea ce ar fi minunat ,ori ai racit.Ar putea fi si asta?Daca nu esti racita treci la actiuneeee

O noua incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

eu sunt in asteptarea msafirilor, afara ninge de ieri fara oprire, s-a asezat un strat destul de gros de zapada...e foarte frumos
TB de azi a fost 36.7, de aseara au inceput sa ma doara iar sanii si nu stiu de ce. pe mine ma dureau sanii numai in perioada ovulatiei si inainte de venirea rusilor
cam asa e pe la noi http://i264.photobucket.com/albums/ii179/moni3482/DSCN9900.jpg

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vreau zapada....

azi plec la munte...

pup

my somebody....
luna asta

Mergi la inceput