Aspirante optimiste>20 ani (380)
Raspunsuri - Pagina 16
unboticutz spune:
neataaaa

monna, trimite si la noi, te rog, un pic de zapada!
bubu si rallu, ma bucur ca treceti pe la noi, imi inseninati ziua!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13
sa nu-i uitam!
anidaz spune:
Distractie placuta lala 
Si la mine e zapada 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
doula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 am de rapotrat ceva:::::::::: o temp in dimineata zilei de z11 tb=37.5 in viatza mea asa temp nu am avut.......................oare e normal? distractie placuta mersi anidaz de casea.........paaaaaaaaaa ![]() XMAS time........... Poze nostru....o fi pe drum? |
Beatrice nu e nici o problema
. O singura temp nu are nimic. Daca ai baut alcool ieri iti poate mari temperatura 
Fetelor vreau si eu zapada, nu am mai vazut zapada de 11 ani de zile
. Cine imi trimite si mie????Andreea

grafice TB
coras spune:
Craciun feicit!!!!va pup pe toate, chiar daca sunt noua pe forum deja am 2 favorite!!!
restul sa nu aruncati cu pietre!!o sa va iubesc si pe voi
deci favoritele mele sunt Rallu si Buburuza1979, pentru ca vor fi mamici si nu ne abandoneaza si pt ca au ramas gravi cand m-am inscris eu,,,,adica sunt un fel de nasica[bibe, am vesti nu prea gorzave despre mine...au venit rusii
in ziua 26 de cm si eu care ieri speram la o minune!!!
dar astept anul nou!!
Va pup pe toate
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!
monna3 spune:
fetelor va trimit eu zapada cata vreti...aici nu se mai opreste ninsoarea ![]()
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
Foto
happymum spune:
citat din mesajul lui lalala13 vreau zapada....azi plec la munte... pup ![]() my somebody.... ![]() luna asta |
drum bun si sa petreceti frumos.
te gandesti un pic si la noi? te rugaaaaaaaaaaaammm, atunci cand te duci pe partie.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!

viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
si la noi mai este un pic de zapada. a nins aznoapte si dim era asa frumos totul.bine ca e ger si nu se duce repede.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
happymum spune:
| citat din mesajul lui coras Craciun feicit!!!!va pup pe toate, chiar daca sunt noua pe forum deja am 2 favorite!!! restul sa nu aruncati cu pietre!!o sa va iubesc si pe voi deci favoritele mele sunt Rallu si Buburuza1979, pentru ca vor fi mamici si nu ne abandoneaza si pt ca au ramas gravi cand m-am inscris eu,,,,adica sunt un fel de nasica[bibe, am vesti nu prea gorzave despre mine...au venit rusii![]() in ziua 26 de cm si eu care ieri speram la o minune!!! dar astept anul nou!!Va pup pe toate ![]() in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica! |
coras bine ai venit.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare
, te
DDfinutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
cand sa vie...
? repede sa vie...
buburuza1979 spune:

fetele !!!!
Rallu si pe mine m-au intristat dar in acelasi timp fiind trecuta printr-o pierdere de sarcina deja acum iti dai seama ca citind atatea nenorociri incep sa ma ingrijorez si eu ... mai ales ca la controlul de sapt trecuta (la 8 sapt) dr mi-a facut si mie tuseu ...
acum nu m-am ales cu dureri dupa dar nah ...
observ ca varsta asta a sarcinii e de cumpana si abia astept 9 ianuarie sa vad samburica si sa stiu ca e bine !!!
deocamdata ma multumesc ca ma dor sanii si ma mai iau niste greturi din cand in cand semn ca e bine ...
vreau sa iau o pauza de postat la odiseea de zmeurici pana trece perioada grea pt ca ma doare sa citesc atatea probleme si imi face rau ca incep si eu sa imi fac o mie de griji si nu face bine la bebe .
coras fetele de aici sunt de milioane absolut toate fara exceptie si cu siguranta o sa le iubesti f curand !!!
uite-te la mine ca nu ma pot dezlipi de ele ![]()
va 

PS si eu vreau zapadaaaaaaaaaaaa
9+
zmeurica mea
www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze
happymum spune:
fetelor am mancat zilele astea cat pentru 10 persoane.
. ce am dat jos cat am tinut post, o sa pun acum DUBLU. dar e asa buuuuuuunnnn. si mai ales cand suntem toti la masa, asa ce ma incant.... offf. dar las' ca trec ele sarbatosrile, intru la regim serios ca nu se mai poate.
voi? tot asa, sau mai "zgarcite cu stamacelul"?
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
cand sa vie...
? repede sa vie...