Aspirante optimiste>20 ani (380)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Cristi iti doresc nastere usoara,refacere rapida ,un copilas mancacios si sanatos,

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.

Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Cand m-am trezit am aruncat ochii pe fereastra ca mi se parea ca e prea puternica lumina...totul este aaaalb,a nins toata noaptea,uraaa,avem zapada de Craciun,

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.

Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna dimineata dragele mele! Va doresc un Craciun fericit tuturor, o iarna frumoasa! Sa ne ajute Doamne Doamne, ca anul viitor, sa ne putem tine puiutii in brate, sanatosi si bucurosi, si sa ne bucuram impreuna cu ei de magia Sarbatorilor! Va pupic!

http://tt.lilypie.com/UaTNp2.png

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Craciun linistit impreuna cu cei dragi!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

CRACIUN FERICIT IUBITELE MELE !!!! SA DEA DOAMNE-DOAMNE CA LA ANUL SA FACETI CRACIUNUL CU PUIUTII IN BRATE SAU IN BURTICA !!!!

Fetele despre mine nu am ce sa va povestesc ... vad ca greturile m-au cam lasat asa ca ma pot bucura si eu de sarmalute si de bunatati

Sper sa nu va suparati pe mine dar eu cam am de gand sa fac odiseea la voi ... La odiseea deschisa cu zmeurici sincer nu prea ma simt bine ... se intampla multe nenorociri pe acolo ... si fetele mi se par si unpicut cam irascibile ... o fi gravideala de vina ... dar eu una aici mi-am facut prietene dragi ...
Plus ca nenorocirile care s-au intamplat fix inainte de Craciun m-au facut sa ma gandesc numa la tampenii si acum stau cu morcovul pana pe 9 ian cand am urmatoarea eco ...

Mi-e mult mai bine intre voi ca sunteti niste fete de milioane

SARBATORI FERICITE VA DORESC DIN SUFLET SI ANUL CARE VINE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI MAI ALES BEBEUL MULT ASTEPTAT !!!

9+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

CRACIUN FERICIT !!!
Sa dea Domnul ca la anul pe vremea asta sa fim toate cu bebei grasunei in brate!

Bubu ai fost tare
Exact asta ii povesteam sotului aseara...cate nenorociri...numa ca nu m-a speriat ci mai degraba m-au intristat.
Eu zic sa stai si aici dar sa mai treci si pe acolo (cum fac si eu).
In definitiv toate fetele ne sunt prietene (chiar daca unele sunt mai artagoase de la hormonii din sarcina).

Inca o data pentru toata lumea.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica12+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

craciun fericit dragele, va spun si eu de departe

aici abia acum e dimineata si sun t curioasa daca a venit mosul

sper ca voi l-ati gasit deja si ca acum va bucurati de o zi frumoasa de sarbatoare alaturi de cei dragi

eu sun tputin nedumerita...am facut teste de ovulatie in fiecare zi si au iesit mereu cu liniuta de test foarte putin vizibila sau unexistenta ( pe prospect scrie ca trebuie sa fie aceeasi culoare sau chiar mai inchisa decit linia de control)...o singura data Z15, linia de test era vizila clar, dar tot mai deschisa la culoare decit cea de control

ce e ciudat este ca incepin cu excat Z15 au inceput sa creasca temp, acum fiind Z17, si fertilityfriend zice ca am ovulati in Z14

ati mai patit asa? sa fie testele negative si totusi sa ovulati? sau poate a crescut temp de la altceva?

tot dinZ15 iau amoxicillina 500 la 8 ore pt infectie urinara

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Craciun fericit! fetelor

acum am ajuns si eu acasa de la parinti (ei stau in alt oras) si pot sa zic ca drumul pe care in mod normal faceam 40 min am facut acum 1 ora si 30 min ...zapada si gheata pe sub zapada, material antiderapant ioc...am mers cu o spaima
multumesc lui DD ca am ajuns intregi acasa

fetelor care aveti planuri de plecare atentie mare la drum

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta
Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna searaaaaa

eu nu rea am nimic de raportat in afara ca azi toata ziua am umblat brambura si abia astept sa dormmm

bubu ralluu stati la noi ca numa asa mai invatam si noi ceva nu despre sarcinaaaaaaaaaa
noi ne bucuram ca oricum alte gravidutze nu ne viziteaza prea des. :(((((
si asa poate ne molipsim si noi de voi
incep alte probleme cand deja aveti ceva in burtica asa-i_

ok somn usor si sarb fericite in continuaree!!!!!!!!!1

ma duc pe 29 la 8 dimineata la foliculometrie.am zis la sotu sa nu streseze ovulul:)

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna seara dragalasele,
CRACIUN FERIsuperCIT!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a fost dor de voi. azi am avut trebsoara la greu si casa plina de musafiri. am avut si doi copii: finu -6ani si fina-5luni. m-am DISTRAAAAAAAT CU EI.
fetelor, ma uitam pe furis la cumatra mea cand isi privea fetita, si vedeam atat de multa dragoste. ma intrebam oare cum e sa iti vezi copilul? ma gandesc oare ce o fi in sufletul ei? cred ca e minunat, ceva inimaginabil pt noi.

offff.... fetelor, sa ne dea dumnezeu si noua sansa sa aflam cum e sa iti tii propriul copil in brate!

va pupik.
petrecere frumoasa si pt maine.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput