MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, in legatura cu mancarea nu te pot sfatui ca suntem in aceeasi oala. Adelina mananca mai prost ca de obicei si tot asa foarte putin cantitativ. Carne nu vrea, cand o vede zice "nu veau cane". Ea a inceput sa bea mai mult lapte, adica 2 biberoane pe zi (tare ma bucur pentru asta), mai suge tzatza inca cand se culca si uneori mai cere si ziua, dar nu-i dau decat daca-i f somnoroasa si maraita. Habar n-am cand o intarc, nu mai sunt stresata deloc din cauza asta.
In legatura cu constipatia....Bogdi bea mult lapte de vaca? Ar putea fi o cauza, dar nu obligatoriu.
Mananca fructe, cereale cu lapte, supe...?
Ai putea incerca sa-i dai o perioada Debridat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, si Bogdi bea mult lapte, i-am dat din comert de ceva vreme, bea cam aproape 1 litru in 24 de ore. Acum am trecut iar pe Milupa sa vedem.
Supe, cereale, fructe mananca si nu prea, cand cum. Supe ii plac doar cea de pui, de perisoare, de varza cu bulion, de bulion si cartofi cateodata. Fructe mananca mere si portocale (plus suc proaspat de portocale cand si cand) si uneori pomelo. Cereale cu lapte nu vrea, le mananca goale, dar la fel cand si cand.
Problema e asta, ca ma enerveaza ca macar alea cateva care le mananca sa le manance bine.
O sa vad si cu Debridatul, acum am inceput cu Lactulose de vreo 4-5 zile sa vad ce rezolvam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Sa fie laptele de vaca problema oare? Dragos a baut cam 1,5 lapte pe zi si nu avea nimic, dar unii copii se constipa de la laptele de vaca. E bun si Lactulose.
Adelina nu vrea sa bea Milumil (1-3 ani), ii dau Milli sau Zuzu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Multumesc de urari.
Eu nu am deloc chef de scris,ca mi-e incontinuu greata.Daca mananc imi trece pe moment.Asa ca tot mananc si iar mananc.De maine incep si lucrul,mi-e o groaza ca am atat ca n-o sa stiu cu ce sa incep

MONI 9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani Ghita de Moni!
Flavia probabil ca asa e metabolismul lui.Incearca sa-i dai para,are efect laxativ.Supele si ciorbele daca sunt mai unse ar trebuie sa-l ajute.Sa sti ca e important faptul ca acum iarna nu face asa de multa miscare.Am observat si eu la Mela.Pune-i un supozitor cu glicerina cand seintampla asa.Tot timpul ati avut problema asta?
Acum mi-am adus aminte ca mi-ai mai povestit de Cheta.Tinem pumnii sa fie nepotel!
Sunt superbe pozele voastre.Peisajul si voi 3.Tu arati bine,desi zici ca esti tot cu gandul altundeva .

Cu riscul de a va plictisi,v-am mai pus niste poze pt ca nu m-am putut abtine :aici

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani Ovi!
La multi ani Ghita!
Carmen, Moni sa va traiasca si sa va bucurati de copilasi!
Am vazut pozele cu M si S. Sunt totali...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme.

Intru si eu repede de la lucru sa dau un semn de viata. A fost o saptamana destul de grea ca abia am reusit sa-mi aduc casa la linia de plutire cu bagajele de la Arieseni, desfacutul pomului si treburile curente care s-au aglomerat rau de tot. Basca ca-i ies caninii lui Victoras si am avut nopti nedormite. Seara nu mai am chef sa intru ca citesc o carte tare de tot si abia astept sa termin treburile sa ma vad cu ea in mana.

Carmen sunt superbe pozele. Ce scump e Serban cum casca gurita dupa mar. Si Victoras e tare pofticios pe ce mananca pruncii si mai nou se enerveaza daca nu-i dau, plus ca deja stie daca-i dau altceva.
Mie mi se pare tare mare Serban. Cate kg are? Victor tare sclifosit e la mancare, nu a mai pus pe el nimic de 2 luni cred.

Flavia pentru constipatie incearca cu fruct ( marul face tare bine) dimineata pe stomacul gol. Mancarea sa vina abia peste 1 ora daca se poate. Despre cum sa-l faci sa manance habar n-am ca n-am avut asa probleme pana acum cu Vic.

Alina nu stii ca ti-am zis eu de Activit imuno asta toamna cand mi-a dat homeopatila schema de imunizare? Cand il mai lasi pe Dragos la noi? ca m-a inebunit Alex.

Na tre sa inchid ca sunt solicitata. Uffff si suna telefoanele intr-una.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Multumim de aprecieri .Mi-e si mie tare drag de poze si de puiuti cum au iesit.
Miha ti se pare ca e mare Serban,eventual lung,dar in limitele varstei.Are 70cm,cat despre kg am uitat sa-l cantaresc ieri iar luna trecuta avea 7 .Nu a putut sa puna mai mult de 500g de atunci.Cat despre pofticios acum a fost prima data cand s-a intins la mancare si cred ca motivul e Mela.La ea oricum reactioneaza altfel si daca rade si daca plange si daca vorbeste ,parca-l farmeca.Si mananca numai cereale deocamdata.Ieri daca am vazut ca se da la mar si a si rontait ceva repede i-am facut cu cerealedar...yack nu i-a placut.Mai incercam.
Voi stiti cum e cu 855 din salar acum?iar tre' sa mergem sa depunem dosar si toata tevatura ca eu ma impusc!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Carmen, ce mortale-s pozele!

Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Multumesc de raspunsuri. O sa incerc si cu mar pe stomacul gol, cu para nu prea pot ca nu o vrea. Supele cand si cand, poate ca si lipsa de miscare isi spune cuvantul, nu stiu.

Carmen multumim de aprecieri. Cat despre ce se vede pe mn e una, ce e in sufletul meu a altceva. Din pacate am cam invatat sa ma ascund. Plus ca din grupul cu care am fost nimeni nu stia nimic si ce ma deranjat a fost ca nici macar Sorin nu si-a adus aminte .

Mergi la inceput