MAMICI DIN ARAD (112)
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzica spune:
Carmen ce mortal e Serban cu marul. Si Ioana il adora pe Tudor.Imi amintesc si eu cum hohotea la cel mai gest al lui. Acum face orice zice... e sluga lui.
Flavia... nu stiu ce sfaturi sa iti dau ca eu nu am avut probleme din astea. Cat despre povestea trista de anul trecut, mai bine nu te gandesti ca numai rau iti faci.Asta e ! Viata merge mai departe.
Somleac spune:
Am reusit si eu sa pun ceva poze.
De aici poze cu cadourile de craciun http://family.webshots.com/photo/2980675130099785815ABuUni
Iar aici poze de la Arieseni
http://good-times.webshots.com/album/569618410sqiPTI
Na am zburat la citit ca mi-am mancat o gramada din timpul de citit si
. Sper sa mai rezist .
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
pufymic spune:

In primul rand cu scuze pentru intarziere: 
Ovi
si 
Ghita
!Sa va traiasca sotii si sa va iubeasca mult!
Si in avans(ca maine lucrez) 
Mela
!Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta!
Carmen sa te bucuri de puii tai!
Azi m-am intalnit cu Ada la gradi.Arata super bine si noua freza ii vine excelent!
Alinush m-ai intrebat de Alesio dc avea vata in ureche....era bietul cu dureri de ureche ca avea otita(si pe antibiotic ca nu i-a trecut altfel...), asa ne-am "petrecut" noaptea de Revelion...![]()
Eu nu-mi dau seama cat s-a inaltat Alesio...in schimb asta micu' mi se pare tare pitic....
, iar de gras...habar n-am...are cam 14 kg acum, iar alesio 18,800 gr....
Diana tu pe unde umbli?Ai inceput serviciul de nu mai dai nici un semn de viata?
Clau la voi la sv cum e?
Ma duc si eu sa ma apuc de curatenie ca-mi zboara casa....ca la draci e la mine acum
!
Sa aveti o zi frumoasa!
adablackcat spune:
La multi ani si din partea mea ultimilor sarbatoriti Ghita si Ovi!
Ioana, merci inca o data de aprecieri si laude.
Ma bucur ca ne-am intalnit.
Miha, mortal Matia dansatorul. De obosit ce era radea atata? Sau era doar foarte fericit?![]()
Gabi, si la noi e la fel: Vlad e sluga Iuliei. Nici nu gandeste, numai executa ce-i zice sora-sa.
Flavia, imi pare rau ca nu ti-e bine. Si eu zic sa nu te mai gandesti la ce-ar fi putut sa fie, sa te bucuri de Bogdi si de Sorin.
Carmen, faini de numa' piticii tai. De plictisit n-o sa ne plictisesti cu poze niciodata.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
Ada
.
Flavia nu fi suparata pe Sorin,probabil ca el a preferat sa uite si oricum barbatii vad altfel lucrurile astea.Nu te mai gandi nici tu
.
Miha l-am cantarit pe voinicul meu
,7200g .Ce fain e Matia cum se distreaza de Craciun si ce virgont e Vic.Unde mai aveti loc si la topogan in casa? Ce mananca Vic?La Arieseni sunteti super toti echipati de zapada iar tu esti tare sexy
Mi se pare ca Serban se va ridica in picioare pt primii pasi, la anul si la multi ani.Nici macar pe burta si inapoi nu se intoarce.De stat efectiv pe burta, ce sa mai zic.Si acum il tot intorc in patut cand doarme ca si pe bblasi.
Ioana
si
tie si gongolinilor.
Am o intrebare la voi:cu ce detergent spalati?pt ca eu de Ariel sunt tare nemultumita,chiar si de cel din Germania(a luat Ovi din Obor).Cand era Mela mica era super detergentul,spala orice,chiar numai sucul de mar si morcov nu.Acum ramane mizeria pe pantalonii ei la genunchi si jos la cizma 
.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze

.