MAMICI DIN ARAD (112)
Raspunsuri - Pagina 18
adablackcat spune:
No ce bine ca v-am mai vazut si pe voi, Flavia
. Unde ati fost la sanius?
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
I-am transmis urarile lui Ovi.Ildy poze nu mai aveti?Mai povesteste-ne ceva de voi.Ai inceput sa-i dai mancare lui Ivett?Ii place?
Flavia o sti pe Alina?Au un baietel numai ca s-a obinuit mai greu cu schimbarea fusului oarar si nu l-au luat in vizita la noi si de data aceea.Noutati despre sora ta nu mai ai?Am reusit sa ma uit doar pe cateva poze .Ce faini sunteti,Bogdi e baiat mare si e mortal cu laptopul langa tine
.
Ada ce faci te iubesti cu puiutii?![]()
Alina ai reusit sa dai combinezoanele?
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
monica70 spune:
CARMEN la multi ani lui OVI!
FLAVIA mersi mult de info,eu ma fost ieri si la Miclea ca aveam o programare de dinainte de a merge la Ardelean.Cred ca o sa merg in paralel la amandoi,asa poate nu mai nasc cu medicul de garda si de data asta ... ca e august,acum iar o fi lumea in concediu 
N-am apucat sa vad ultimele poze puse,dar recuperez eu ...
MONI
9s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
alinamoro spune:
La multi ani Ovi!

Carmen, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti! 
Combinezonul cel mare l-am "rezolvat", il mai am pe cel mic.![]()
Azi ma gandeam ca mi-ar trebui unul pentru Adelina in caz ca mergem la sanius, cel de anul trecut e mic.
Ildi, ma bucur ca mai apari si tu. Pup copilasii! 
Flavia, pozele de le Arieseni sunt super, ce scump e Bogdi! 
Si pentru ca suntem in 11 deja...
La multi ani Ghita!

Moni, sa-ti traiasca sotul! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
cristiana70 spune:
Neata buna dragelor, profit ca e (inca) liniste prin casa si va scriu cateva randuri, maine o iau iar din loc catre Oradea la a doua tura de scolarizare.
Prima saptamana a fost incarcata, am alergat de colo-colo si am invatat o gramada de lucruri noi. Am un tabel cu lucrurile pe care le am de invatat in aceste cinci sau sase saptamani, daca ar fi sa ma iau dupa el as putea acasa dupa tura viitoare
, modesta, nu? Ideea e ca daca te implici merge repede, si e si destul de usor. Mai greu e cu dimensiunea raionului meu, fiindca o sa am in grija un sfert din magazin.
Colegii sunt de nota zece, multi vin cu experienta in retail din alte parti, si ce nu inteleg imi mai explica ei. Cel mai bine mi-a cazut ca m-au acceptat imediat si faptul ca ma incurajeaza ca lucrurile astea se invata repede, si ca nu e o mare filosofie. Din pacate in Oradea nu am net, as mai intra si as mai scrie cate un rand, sa vd daca nu gasim un internet cafe caci tura urmatoare va fi de zece zile de munca cu patru zile libere, deci rama si sambata si duminica acolo.
Pe David mi se pare ca l-am gasit schimbat, de fapt eu eram cea schimbata dupa cinci zile departe de el, o ora si ceva nu a coborat din bratele mele cand am venit acasa. Acum ma duc sa-i pregatesc lapticul si fug la autogara dupa mama care vine sa preia stafeta la ingrijit pitic.
Va pup, poate mai intru scurt pe seara.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
gabitzica spune:
La multi ani Ovi
!
La multi ani Ghita
!
Am vazut toate pozele dar nu am apucat sa scriu zilele astea...
Pufisorii sunt tare scumpi. Nu i-am ami vazut demult..Ioana cum s-a obisnuit Nicolas la cresa?
Carmen, frumoaseele zanele vostre...iar Serban e un scump cu ochisorii lui mari si curiosi. Cum stati cu diversificarea.
Flavia mi se pare ca Bogdi seamana tot mai bine cu tine. S-a inaltat foarte mult.
Copiii mei s-au culcat la 1.30 azinoapte ca am avut musafiri si nu ma reusit sa ii trimit la nani. La 9 dimineata au fost in picioare...
Cristiana ma bucur ca e ok la servici.
alinamoro spune:
Buna dimineata! ![]()
Va invit la o cafeluta!
Cristiana, deci ai venit cu impresii bune! Ma bucur pentru tine.
David a stat cuminte fara tine, nu a plans? Cu cine a stat, cu bona?
Gabi, ai mei cand se culca la 1 se trezesc la 11-12 dimineata.![]()
(11.04.2002) poze
ancapolgar spune:
Saluti! Am vazut toate pozele voastre, f.faine. Chiar ca s-a ingrasat Nicolas. Flavia, no bine ca v-am mai vazut si pe voi.
Am observat ca aveti laptop ca si noi, dar Alex inca nu e fascinat de el, s-a jucat putin la inceput, apoi l-a lasat balta. Acum e preocupat de un tanc metalic ce l-a primit de la Nico, Cipri si Maia, din ala ce trebuie asamblat, cu multe suruburi etc. Pana acum era prea mic sa i-l dau pe mana, iar acum munceste de zor. Ne tot spune ca el are treaba.Zanele sunt superbe.
LA MULTI ANI OVI DE CARMEN SI GHITA DE MONI!
Anca
, mami de
Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
alinamoro spune:
Anca, nu te-am "vazut" demult pe-aici.
Fetelor, voi ati stiut de www.activit.ro/prod02.htm" target="_blank">Activit Imuno? Cica e f bun pentru imunitate, are in compozitie si colostru.
Eu ieri am vazut la prietena mea de la Cicir, ii recomandase homeopatul(nostru
). In sfarsit am lamurit-o sa meraga cu baietelul, vi-am zis ca face amigdalite in fiecare luna.
Vreau sa le cumpar si eu copiilor. La Ade nu i-am dat nimic pentru imunitate, la Dragos i-am dat Broncho-Vaxom. A, le-am mai dat vitamina C.
(11.04.2002) poze
flavia ramona spune:

Ghita 

Moni, sa-ti traiasca sotiorul 100 de ani fara reparatii.
Carmen,

lui Ovi 
.
O viata minunata sa aveti!
Pe Alina nu o stiu personal, o stiu ca e fata lu dira mea din liceu
. Pe Oana insa o stiu si personal.
Ada, la Arieseni is facute pozele. Am uitat sa zic de freza ta, ii faina, da pe mine m-a socat cat ai slabit sau cel putin asa se vede pe fata ta.
Gabi, de inaltat s-a inaltat Bogdi, de semanat cu mine nu stiu, io nu-mi pot da seama.
Cristiana ma bucur ca ai colegi faini, conteaza foarte mult.
Anca, Bogdi de toate e pasionat la inceput si apoi se plictiseste, asa sunt ei.
Alina, eu la Bogdi nu i-am dat nimic in afara de Vigantol.
Apropo de asta am 2 probleme cu Bogdi:
1 - mananca foarte rau, nu ca de obicei ar fi mancat mai bine, da deja e dezastru, adica ex. alaltaieri a mancat mamaliga cu iaurt, paine prajita goala si cereale, bineinteles cu laptele de rigoare si atat. Mananca foarte putine feluri, foarte putin cantitativ, nu mananca aproape deloc carne. Am incercat o sumedenie de siretlicuri si nu merge, l-am lasat si pe el sa vad cat rezista, daca cere ca ii e foame si nu cere.
2 - odata la ceva vreme nu face kk 2-3 zile, si trebuie sa ma chinui cu el sa-l ajut sa faca pt ca i se face ca un dop si nu poate singur. E un chin atat pt mine cat si pentru el treaba asta si nu mai stiu cum sa procedez.
Ce ma sfatuiti?
Ildi, cand va vedem si pe voi pe viu?
Nico, ceva poze cu tizul nostru?
Soramea e ok, in martie naste, mai putin si voi fi iar matusica. Se pare ca e baietel, dar poate fi si o surpriza.