MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioana, tare dulci ingerasii vostri. Ce faceau? Cantau ceva sau faceau ca ceva iepurasi cu manutzele?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana foarte draguti puiutii tai si ce seamana Nicolas cu Ovi.Alesio e mare deja,s-a inaltat tare mult.Ce fain dorm amandoi in pat.Mela de abia asteapta sa cresca Serban ca sa poata dormi cu el.Nu v-am uitat dar ne-ati lipsit .
Ada AMR 1 zi !
Cristinacsa au fetele probleme cu vederea?

Am mai pus si eu niste poze,asa sa va saturati de noi ! AICI

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, tare scumpi sunt ingerasii tai! Alesio s-a inaltat si Nicolas s-a ingrasat, asa mi se pare. Ce avea Alesio in ureche, vata?

Carmen, ce frumos papa Serban! Zanele sunt extraordinare, frumoase foc.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Mi-e atat de dor de puiutzii mei ca evit sa ma gandesc la ei. Abia maine dupamasa ajung, ca ii aduce fratele lui Teo cu Ramona.
Acum ma uit la poze, poate reusesc si eu sa pun de la Revelion, ca am facut tare multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, pune repede pozele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Chiar se vede ca-i prima masa la Serban, ca-i tare mirat, de gust probabil. Iar zanele sunt superbe, ce se mai distrau ele la manichiura.
Pozele abia reusesc sa le copiez in calculator, sunt multe si merge greu. Tre sa fac o selectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna,
Carmen nu am remarcat sa aibe probleme cu vederea, vroiam doar un control de rutina...
Super pozele cu zanele si Serban. A crescut deja baietelul.
Ioana, ce s-a lungit Alesio... Si Nicolas e tare dulce si rotofei. Eu nu i-am vazut de mult si mi se par tare schimbati...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare

Ma mai cunoasteti? ,la cat de des scriu...
Ziua nu apuc iar seara nu pot ca e calculatorul in camera copiilor ,dar cum opresc astia caldura ne apucam de rasturnat casa ,schimbam calorifere ,zugravit .... si tre sa facem cumva ca nu se poate asa .

La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat Vasile ,Diana si Ionilor si Ioanelor .

Am vazut toate pozele cu Mela cantareata (cele de azi nu le-am vazut ca nu s-a deschis), cu fratiorii Puf ,tare scumpi, cu pictorii Ioana si Tudor , cu freza Adei , de la ziua Dianei si sper ca n-am uitat pe nimeni .

la toate si sper sa mai imi fac aparitia nu doar trimestrial

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multii ani Ovi

Carmen sa-ti traiasca sotul si sa va bucurati impreuna de copilasi .

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am reusit sa vad pozele tuturor. Foarte frumoase, mi-a placut expresia pe fetele copiilor cu cadourile, m-a distrat enorm Ioana si Tudor cum erau pictati pe fata. Pe pufysori i-am vazut si pe viu si sunt tare dulci.

Moni, mi-am adus aminte ca la un moment dat intrebai de dr Ardelean. Sora mea a nascut cu ea si tot la ea e si acum, fina mea la fel, una din prietenele mele a nascut ambele fetite cu ea, sorasa la fel, toate multumite de ea. Si io am mai fost la ea, chiar si anul trecut dupa ce aflasem de problemele la sarcina, mi-a placut cum a vorbit cu mn si cum mi-a explicat, asa ca am o perere buna despre ea.

Carmen, ce faine au fost printesele, dar am o intrebare, Alina nu are si un baietel parca? El unde era?

Cristinacsa, nu stiu oftalmolog bun.

Avem si noi niste poze.

Mergi la inceput