MAMICI DIN ARAD (112)
Raspunsuri - Pagina 16
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_rubi Alina, cu Mara am fost la Simedrea, iar acum am fost la Teaha....mare greseala ![]() 28+ cu Mara 18.01.2007 |
Si vei naste tot la Timisoara?
Simedrea e super, am fost si eu la un echo la el, el mi-a zis prima data ca am fetita.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
cristinacsa spune:
La multi ani, Ioana de Gabi!
la multi ani Ioana (pufy)!
La multi ani, Melania Ioana!
la multi ani, Bogdan Ioan!
La multi ani, Adelina Oana!
Cristina si gemenele
cristinacsa spune:
Ce liniste pe aici...
Ada, super freza ta...
Fetelor,aveti vreun pont cu cazare la Arieseni?
Eu nu am dus fetele la gradi, am inteles ca luni a fost foarte friig si sunt putini copii, asa ca ne-am prelungit vacanta...
Oftalmolog pentru copii stiti?
Cristina si gemenele
Melania 14 spune:
Eu nu am stiut ca se sarbatoresc si Oanele,asa ca
La multi ani Adelina Oana!
Maria_rubi bine ca e totul ok.La 28 de saptamani am ramas si eu acasa,prima data in concediu medical si apoi a fost vacanta 2 saptamani ,iar la 32 legal in prenatal.Tu mai mergi la servici?Cum o va chema pe Bblina?
Cristinacsa orl-ist e la Szeged unde mi-am facut si eu operatia.Consulta si copii daca sunt mai mari de 4 ani.Te intelegi cu ea in engleza.
Clau cum e la servici?
Multumim pt urari.
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
adablackcat spune:
Multumesc de aprecieri!
Cristina rubi, eu cu Teaha am avut doar experiente pozitive, asa ca pentru mine ramane doctorul meu.
Am auzit si alte povesti "de rau" reale de la alte fete in legatura cu Teaha, sunt sigura ca oricare doctor are rateurile lui. Bine ca ai avut inspiratia sa ceri si o a doua opinie si ca sunteti bine si tu si bblina. Chiar...cum ii puneti numele?
Alina, marti am mers la epilat si cu ocazia asta am iesit si tunsa.![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
maria_rubi spune:
Alina, da, tot in Tm o sa nasc. Clinica Bega arata destul de nasol acum 2 ani, dar 4-5 zile suport eu, important e sa fie bb sanatoasa.........mai ales dupa tona de extraveral, gynipral si calciu pe care am luat-o la prescriptia dr. Teaha.
Ada, faina freza, imi place si iti sta bine. Daca stai sa asculti, si de Simedrea poti auzi lucruri urate. Nico si inca o prietena merg la Teaha si au experiente bune cu el. Na, fiecare merge unde crede ca e mai bine...
Cat despre nume, inca nu ne-am hotarat. Avem mai multe variante: Ada, Georgia, Elsa...cert e ca o sa fie un singur prenume, ca si la Mara.
Fac si poze cu burtica pana nasc, i-am promis zanutei ca o sa-si vada si ea casuta in care a stat.
28+ cu
Mara 18.01.2007
alinamoro spune:
Multumim fetelor ca ati felicitat-o si pe Ade de Sf.Ion. 
Cristina M., da extraveral de ce ti-a prescris? 
Cristinacsa,dr.Demian Constanta (are contract cu Casa) si dr.Babut oftalmolog pentru copii, lucreaza la Laser.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, extraveral au inceput sa-mi dea din Matern, de la internare, ca sa nu-mi provoace palpitatii Gynipralul. Apoi dr. Teaha a zis sa merg cu extraveralul si gynipralul pana nasc, cu toate ca gynipralul luat mai mult de 5 zile nu mai are nici un efect...iar pe prospectul de la extraveral scrie clar ca nu este recomandat in sarcina si lauzie. Iar Calciu iau de 2 luni in continuu, iar Simedrea mi-a zis ca se ia ca la copii, 10 zile pe luna, apoi pauza si iar... Nah, ce sa mai zic? De cand nu mai iau extraveralul parca misca si zanutza mai cu spor, ca de la atatea droguri abia o mai simteam.
28+ cu
Mara 18.01.2007
adablackcat spune:
Ioi tu Cristina ce aiurea suna tratamentul asta ce ti l-o prescris Teaha. Ma mir pentru ca mie nu mi-a prescris absolut nik in niciuna din sarcini, ba sa nu mint, dupa analizele la sarcina cu Vlad mi-a zis ca stau prost cu fierul si calciul, dar nu m-a stresat sa iau neaparat. Bine ca e bine bblina! Mai unpic si o tii in brate!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)