MAMICI DIN ARAD (112)
Raspunsuri - Pagina 15
Melania 14 spune:
La multi ani!
Ioana de Gabi
La multi ani!Bogdan Ioan
La multi ani!Pufimic
La multi ani!Glad Ioan
eu am vazut-o pe Ada si e beton
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
La multi ani Ioana! 
La multi nani Ioana de Gabi! 
La multi ani Melania-Ioana! 
La multi ani Glad-Ioan! 
La multi ani Bogdan-Ioan! 

(sper ca n-am uitat pe nimeni
)
Fug sa ma pregatesc ca plec imediat la lucru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Freza mea de care sunt taaaare incantata.
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ion,Ioan, Ioana, Oana! Onomastica placuta!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
monica70 spune:
LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!
MONI
8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
maria_rubi spune:
La multi ani tuturor care poarta numele Sfantului Ion!
N-am mai intrat ca ni s-a stricat laptopul in prag de sarbatori si pana ne-am luat altul a mai durat.
Eu sunt bine, m-am intors la medicul cu care am nascut-o pe Mara si de care sunt tare incantata, nu stiu de ce nu m-am mai dus la el cu sarcina asta. Drept urmare a constatat ca m-au cerclat degeaba si mi-au dat medicamente cu tona tot degeaba, ca sunt perfect sanatoasa si pot duce o viata normala, fara sa ridic greutati si fara
. In plus, s-ar putea sa am probleme cu dilatarea la nastere din cauza cicatricii de pe col formata in urma cerclajului. In fine, tare s-a enervat doctorul cand a auzit ce mi-au facut si cum mi-a scris fostul dr. pe carnetul de gravida ca in octombrie aveam placenta grad III de maturatie, eu urmand sa nasc la sfarsitul lui martie....
In spital, in sala de operatie, dr si anestezistul s-au purtat tare urat cu mine, deh, asta cred ca inseamna sa nu ai doctorul tau in Matern...ca urmare nu i-am recompensat decat cu "multumesc".
Pana la urma am vazut si partea buna a lucrurilor, ca nu ma mai streseaza sotul cu
, ca nu mai trebuie sa stau lipita de pat pana nasc si ca, daca nu pateam treaba cu Maternul, poate ca nu ma intorceam la doctorul cu care am nascut-o pe Mara, care a operat-o si pe mama si cu care toate au mers bine.
Tre sa scriu un jurnal despre sarcina asta, ca numai peripetii am avut cu ea. Atasez carnetul de gravida cu toate prostiile scrise de dr ![]()
Am vazut poze, vizionat filmulete, toti copilasii sunt tare frumosi! 
Vreau si eu intalnire, dar nu cred ca ma tin capacele sa vin cu Mara acum...eventual daca il iau si pe Adi sa o supravegheze.
Va pup!
28+ cu
Mara 18.01.2007
pufymic spune:
La multi ani Ioanelor, Oanelor, si Ionilor!!!!!!!Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata!
si multumesc din suflet tuturor celor care m-au felicitat si pe mine!
gabitzica spune:
La multi ani Ioana (pufy)
La multi ani Melania Ioana!
La multi ani Bogdan Ioan!
La multi ani Adelina Oana!
Si nu in ultimul rand la muti ni Ionutzei mele scumpe!
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
alinamoro spune:
Ada, super freza ta!
Cand te-ai tuns?
Si ce slaba estiiiiii! ![]()
Cristina M., tu la Simedrea ai fost cu Mara? Acum la cine-ai fost? Cred ca ai scris, dar nu mai retin. Ma bucur ca nu sunt probleme.
Ioana, rar de tot dai pe-aici! 
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, cu Mara am fost la Simedrea, iar acum am fost la Teaha....mare greseala 
28+ cu
Mara 18.01.2007