MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI,ALINA mersi
DIANA la multi ani si sotului tau!
A fost fain la cheful Dianei,cum sa fie la tobogane decat asa ?

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, pozeeeee?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Cat cuprinde : http://www.dropshots.com/dia5

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani! 2009 si voua fetelor!

La multi ani Diana!

Moni sa va traiasca printesa sanataoasa si voioasa si in toamna sa te ajute cu fratiorul !

Noi am chefuiut de revelion la cumetrii si ne-am intoras acasa pe la 4.L-am lasat pe Serban la maica-mea cu tzatza surogat pe care a acceptat-o bine.Acum in schimb e bolbavior,tuseste si-i curge nasul si-i mai ies si primii dintisori.Nu au strapuns gingia dar se simt crestele ascutite.Tot la 7 luni i-au iesit si lui Mel,la ea am vazut direct dintii .

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

CARMEN multumim de urari! Imi pare rau de Serban,aoleu ca nu prea am chef iar de alaptat,iesit dinti etc. Nu poate sa iasa direct de doi ani ?

Mergi la inceput

Moni, am vazut toate pozele, si de la petrecere si de la Revelion. Se vede ca s-au distrat copiii la ziua Dianei. Diana, f eleganta. De Revelion ati avut musafiri?
Mi-a placut ursuletul si omul de zapada aperitiv.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Carmen, imi pare rau ca-i bolnavior Serban, multa sanatate!
Am uitat sa zic ca am si eu bluza ca a lui Mela si Timeea, din aia roz cu ceva mov deasupra, de la Iana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi ti-am vazut dansatorii.Sunt adorabili.Tudor e un adevarat dansator si ce fain o conducea pe Ioana !iar Ioana iti vine sa o mananci cum nu-l mai slabea din ochi pe Tudor ca sa stie cum sa danseze.
Moni faine pozele de la ziua Dianei.S-au distrat copilasii.Dar o poza de familie,mi se pare miesau nu aveti ?!

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

ALINA de revelion am fost doar la maica-mea,pe la 2 ne-am intors acasa sa ne culcam,doar pe Diana am lasat-o la ei.in intai asteptam doar nasa in vizita,dar am avut vizita surpriza: o verisoara din Germania cu sotul,fetita plus au adus cu ei si fetitele fratelui ei din Timisoara - deci a avut Diana super companie.Ursuletul si omul de zapada sunt facute din "resturi",nu mai aveam ce umple cu ele,asa mi-a venit ideea.Dar fetitzele bineinteles ca pe-astea le-au atacat din aperitive
CARMEN ai dreptate,poza de familie ioc,cam de multisor,ca tot eu faceam fotografiile.Iar la locul de joaca abia ii fotografiem tot intr-o fuga erau copiii,stiti cum e.Lasa ca poate apucam azi sau maine sa ne faca cineva la toti trei.Azi vreau sa mergem la o verisoara,maine asteptam niste prieteni in vizita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani., Diana! Moni, sa va traiasca ! Faine pozele...
La multi ani, Vasile!
la multi ani tuturor!
Carmen, sanatate lui Serban.
Si noi pe acasa si prin vizite.
Si-au dereglat si fetele orele de somn, sper sa-si revina de luni...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput