MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA mersi! Nu-mi aminti de dereglat orarul, ca si Diana e data peste cap complet cu somnul Tot dupa miezul noptii a adormit, "de amiaza" abia a adoarme la ora 15-16 ...

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Si pruncii mei si-au dereglat programul de somn, se culca tot la 12-1 noaptea.
Diseara mergem iar in vizita la niste prieteni si sigur tot asa se vor culca, dar de maine sper sa schimbam programul, mai ales ca gata vacanta, de luni incepe gradinita.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

La multi ani tuturor, un an cat maia bun.

La multi ani Vasile!

La multi ani Diana!

Si noi ne-am petrecut tare bine de revelion, am fost intr-un club 7 familii, am stat pana la 5 dimineata.

Acum suntem la Arieseni, multa zapada, frig, super, mai ales ca a fost ceva de moment, adica ieri dupamasa ne-am trezit ca vor niste prieteni sa vina si am venit si noi. Ma dispera insa Bogdan ca nu vrea cu saniuta, doar sa o traga dupa el.

Miha, te-am sunat, am vorbit cu Daria si mi-a zis ca plecati azi, mi-ar fi placut sa va vad.

Azi este si o zi cu o amintire nu tocmai placuta pt mine, azi e un an de la pierderea bb-ului meu si nu am cu cine sa vorbesc despre asta din pacate.

Maine venim acasa si de luni iar la munca, incepem un an nou, sper, mai bun ca cel care a trecut.

Mergi la inceput

Flavia, imi pare rau!
Distractie placuta la Arieseni!

Eu m-am saturat de frig, nici nu mai vreau zapada. Nu stiu ce am de-o vreme, dar sunt f friguroasa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ola fetelor! La multi ani Diana de Moni si Vasile de Diana!
Flavia, imi pare tare tare rau.
Noi am venit ieri acasa dupa un revelion de trei zile, ca atata mancare am avut si noi ca n-am dovedit-o nici in a treia seara. Am jucat carti pana dimineata pe la 4, de revelion am stat pana la 5.30. De fapt de cand am mers la Alba (o saptamana) nu m-am culcat inainte de 4.30 dimineata. A fost o vacanta super. Copiii au mai ramas la bunici, sa-i mai duca cu sania si ii aducem si pe ei peste o saptamana acasa.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, bine ati revenit! .
Au fost bucurosi copiii ca au ramas la bunici?

alina.a, am o intrebare...stii cumva un medic orl-ist pentru copii la Szeged? Stiu ca tu ai fost cu Elisa la pediatru acolo.
Baietelul prieteni mele de la Cicir face tot la 3-4 saptamani amigdalita, incepand din august face asa des. De fiecare data i-a antibiotic ca face febra mare si mult puroi. Nu mai stie unde sa mearga, in Arad a fost la orl, pediatrie, toti ii recomanda antibiotic tot mai "strong". Ii face Moldamin o data pe saptamana, deja are 2 luni... Ar vrea sa-i scoata amigdalele daca tot asa des face amigdalita (au antecedente in familie), dar in Arad nu vrea nimeni sa i le scoata ca cica ii prea mic si nu vor sa-i faca anestezie.

Diana, poate stii si tu pe cineva la Timisoara, orl-ist bun...?

Mergi la inceput

Fetelor, daca va intereseaza, am doua salopete de fash de vanzare, pentru baieti: asta am cumparat-o din Austria, Dragos a purtat-o doar anul trecut cand am fost la Arieseni si inca de vreo 3 ori la sanius, marimea 104-110, pret 50 ron. Asta a purtat-o tot asa putin, marimea e 28, cam pentru 2 ani jumate-3, pret 40 ron. Am probabt-o pe Ade si e cam mare, asa arata: fatza, spate.

Daca nu va intere le pun la mica publicitate, am zis ca va intreb pe voi intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Fetelor, bine v-am gasit in noul an, va doresc inca o data sa aveti parte de tot ce e mai bun, si sa vi se implineasca toate dorintele.

Noi am petrecut Revelionul acasa, langa soba, n-am facut cine stie ce meniu fiindca am experienta anilor trecuti cand s-a aruncat o gramada de mancare. David e la fel ca si pruncii vostri, adica cu somnul dereglat, de saptamana viitoare ii face tanti program asa ca nu mai pupa el miezul noptii treaz.

Eu plec maine dimineata, mai am de fugit la Billa dupa cateva maruntisuri, in rest totul e pregatit. Fac bagajul si... va povestesc peste o saptamana cum a fost si cum mi se pare noul job. CLAU, sper din tot sufletul sa se rezolve si la tine, e adevarat ca un sut in dos e un pas inainte dar doare tare de tot cand il primesti.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana, acomodare rapida, te asteptam cu impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU iti tin pumnii pe maine!
CRISTIANA o saptamana placuta la noul loc de munca si sa treaca repede!
FLAVIA sper ca macar te distrezi la zapada!
ALINA spor la vanzare!

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput