MAMICI DIN ARAD (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pana luni te trezesti ?

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

sper Asa Revelion n-am mai avut de multttttttttt! Aveam de gand sa stam acasa cu Raul, ai mei fiind plecati la Savarsin la sora lu tata, dar pe la 15-16 ma suna o vecina, care-mi e si prietena buna, sa facem ceva totusi ca ei n-au de gand sa stea acasa si sa vegeteze...asa ca am plasat si noi copilul la soacra si ei au plasat copii, unu la o mama unu la alta si uite asa s-a pus de un chef cu strigaturi. Ni s-au alaturat si alti vecini, de ne-am strans vreo 12...si chef si joc pe scara scarilor

Iar azi ne-am numarat printre putinii norocosi din zona carora nu ne-au fost taiate rotile de la masina...azi noapte, azi dimineata, habar n-avem cand, probabil niste "aventuristi" au taiat cauciucurile masinilor incepand de la podul Timisorii si oprindu-se la noi in parcare. Azi pe 14:30 a fost plin de Politie si jandarmi pe aici, au luat amprente si declaratii de la pagubiti. norocul nostru a fost ca masina e in fatza geamului pe strada si nu in parcare ca altfel...

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

CLAU ma bucur ca te-ai distrat asa fain! Ce chestie cu cauciucurile,oameni nebuni sau cu oarece cam prea mult la bord
Noi am fost la ai mei,iar la ora 2 am venit sa dormim acasa,mai putin Diana.Azi am avut musafiri,maine ii tinem ziua la locul de joaca de la Kaufland .Azi n-a dormit deloc la amiaza si a picat lata la ora 20,dar la 22,30 a fost sus ... si nici poveste sa mai adoarma acum

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

La Grand Center? dar e deschis deja?

Eu la 7 dimineata le-am spus PA, l-am lasat pe Clau pe baricade...omu meu cica pe la 9 a intrat in casa...probabil in 4 labe ca el n-a baut toata noaptea, m-a supravegheat pe mine

no si anu asta schimb prefixu...sa ma bucur sau sa cad intr-o alta depresie??

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

CLAU lasa mai depresiile Ce sa zic io ,care la anul schimb aaalt prefix
Cu locul de joaca norocu' ca e deschis si ca am mai gasit loc ca m-am dus cam in ultimul moment ...

Mergi la inceput

glumeam, ca dooar nu-s nebuna sa intru in depresie doar ptr ca schimb prefixu...no si ce, io tot tanara si frumoasa si nebunatica raman

No gata, ma bag in pat sa-mi revin

noapte buna!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Noapte buna! Sa vad daca reusesc si eu sa culc mandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Diana!

Moni, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.

La multi ani Vasile!
Diana, sa-ti traiasca sotul!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare! Ce liniste pe-aici!
Va refaceti dupa Revelion?
Azi mi-au plecat musafirii...
De Rev am stat acasa cu musafirii (finii nostri de la Tinca), ne-am simtit bine, la 5 ne-am culcat.
Aseara am fost la Cicir toti, am stat pana dupa 12.
Voi ce-ai facut, pe unde ati fost?

Clau, am citit acum ce super te-ai distrat de Revelion.

Moni, cum v-ati distrat la petrecerea Dianei?

Am incarcat cateva poze de la Sarbatori,incepand de AICI.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Diana. Sa cresti mare si cuminte si sa iti aduca barza un fratior.
La multi ani Vasile!
Noi am facut revelionul la niste prieteni iar aseara a fost revelion reloaded... nu mancasem de revelion nici un sfert din mancare asa ca ne-am simitit obligati sa golim oalele...
La multi ani tuturor!

Mergi la inceput