Puiuti de randunici 2008!! (170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna seara randunici ce mai faceti? da' puisorii?

azi-noapte m-a terminat Luca, si dupa ce am ajuns acasa am descoperit si motivul...

al doilea dintisor

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi nasol cu fata lu' pretena ia sa-i faci o poza sa vedem si noi!
mimo acam atentat Vladut la fetita! misto geamurile murdare!
stela am primit si alocatie si salariu, asta vine la serviciu!
cuscra am vazut si eu frumoasa!!!! ce bine sta si ea pe picioare!!!si vorbareata, o sa ne capieze astia 2 cand se intalnesc!!maine suntem la soacramea!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bravo, Luca!
Stela, hai ca o sa fie bine si la tine!

Luny, mama ce de mancaruri!
Mufa cred ca e bine daca face pozne, nu?

Cristina,
azi la coada la dr era o tipa cu 2 pui, fetita de 1 an si 4 luni, fara dinti!!!! si baietelul cu 1 an si 10 luni mai mare! Erau asa scumpicei amandoi, m-am gandit la tine!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!

da fetele e tot mai blondutza gagalicea mea!
multumim de aprecieri!

Cami f frumos ce faceti voi!
Tuchi imi pare rau cu urechiusa Surubelului!
Ioana, da e f fain filmul ala.. si eu abia astept sa il vad.. oricum mie imi place Will Smith mult de tot!
Cris bv de dintisori!
Neli nu fi suparata ca nici noi nu avem dinti.. lasa ca e de bine.. eu ma bucur! si burtica o sa o dai tu jos! think pink!!
Mimo tare Vladutz cu domnisoara materialista!
Tuchi deci asa cu tantica aia..

bey iar vorbiti de bunatati .. o sa fac si eu salata boeuf, randunoiul vrea si de vinete.. o ciorbita (oscilez intre perisoare-tocmai am terminat si parca nu as repeta chiar acum; sau radautzeanca).. friptura de porc... si vreau iar tort cu crema de zahar ars.. dar tare as mai manca asa: o toba buna, sarmalute, o piftie (poate o fac si pe asta de Anul Nou daca nu acum)... si my favorite oua umplute (aici eu una nu am gasit pateu-Adriuta tu ai gasit?) si rulada de cascaval ...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Mi-am amintit de ceva...
Gudinde, serbarea Ilincai a fost la casa de cultura a studentilor, sala inchiriata( in renovare si plina de praf!) , parca 6 lei de copil a costat! Din pacate, desi era loc destul, foarte multi parinti nesimtiti s-au postat in fata scenei si cei care stateau jos nu putea sa vada mare lucru...eu m-am dus sus sa filmez!

Si pentru Naty....ca e mai noua in ale ridicatului in picioare...si eu m-am luptat cu Seb cand a inceput sa presteze, dar l-am lasat in patul lui, singurel, pe intuneric....boscorodea el ceva si se culca singur! Evident ca au fost si mai sunt seri in care e mai marait...daca sonorul e prea tare il mai mangai, il mai iau in brate sa-l linistesc, dar in general il las sa se culce singur!

Mergi la inceput

Mihutza,

Sebul a cazut la datorie din nou, Ilinca se uita a nu stiu cata oara la serbarea ei!

Eu sper sa ma sune sister si sa plec cu ea la o tura scurta de cumparaturi, ca n-am apucat sa iau imprimanta randunoiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

miha felicitari pt al doilea dintzisor! amira e tot stirba...
mihutza...nu cred ca am apucat sa-ti zic ce mult mi-a placut blondina ta...poza cu parul sculat e mortala!
cuscra muffy vrea piscina de mos craciun si nu stie cum sa va zica!
bai nu vrea sa bea nimeni un suc maine cu mine in plaza? nu de alta dar nu am chef sa ma duc la soacra-mea sa-i admir cozonacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

poze decembrie

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi, Mateiul e bine de tot, mersi de intrebare..azi a fost in forma maxima, caca normal, fara pic de febra!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

maria ce frumos e puiul tau! si mare!

Mergi la inceput