Puiuti de randunici 2008!! (170)
Raspunsuri - Pagina 18
gudinde spune:
Rox, scumpa foc Amira.
Cu adidasii ... nope n-am facut nimic. Asta e anu' asta va fi fara piftie.
Insa cred ca am sa fac la capitolul friptura ceva deosebit. Vreau sa incerc friptura cu ananas.
Tuchi,
De varza mi-au ramas bani![]()
Cu parintii la serbare .. no comment! Si colegul meu era tare suparat tocmai din cauza nesimtirii unora. Zicea ca daca tot au luat decizia sa se faca serbarea la gradinita, ar fi trebuit sa se ocupe mai serios de organizare.
Fetelor,
Ma complexati rau cu atata curatenie. Eu cand vin seara daca nu sunt obosita moarta mai fac una alta dar in nici un caz nu am intors casa cu
in sus. N-am timp si nu mai am putere.
Si din ciclul 

tocmai au venit niste raportari noi, format nou nout de trimis catre HQ. Nici nu stiu exact ce vor, le-am trimis mail cu intrebari punctuale dar nu au binevoit inca sa raspunda si ... partea cea mai "cool" a acestor rapoarte este ca au deadline 24 decembrie. Da, ati citit bine! Ma si vad pe la 7 seara pe 24 la servici sa termin raportarile lor.
neliaCris spune:
mihutza,super bebelina ta.are i privire...pana in suflet iti intra.Oricum e desteapta.mi-am dat seama ca baietii sunt mai inceti,si sunt un pic supi.Dar problema mea e ca ,cris,in afara de noi ai casei,nu mai intra in contact cu altcineva decat rareori.poate sa fie asta problema ca nu prea vorbeste,de ras rade,e vioi,e sanatos,dar eu nu prea ies din casa ca nu am unde si la cine.deci si eu sunt cam salbatica...desi eram altfel.deh.casnicia.
mai vb maine.noapte buna
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui underqueen poze decembrie ------------------------- inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008) POZE minunea mea asa creste strumful mare |
ce dlagutz! cum e cu pianul, ii place?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
gudinde, friptura cu ananas?
sa faci poza neaparat sa ne arati si sa ne pove si reteta!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui underqueen poze decembrie ------------------------- inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008) POZE minunea mea asa creste strumful mare |

ce baiat dragutz!Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
V-ati dezlantuit 
Intre timp am pregatit masa si asteptam randunoiul sa papam 
Tuchi, site-ul e in constructie acum si cand e gata va dau link-ul negresit ![]()
Si bona noastra e libera dar o sa mai vina pe 28 si 29 si apoi pe 5 ianuarie incepe si ea. Si noi am platit-o integral si prima de Craciun 150 ron
. Mie mi se pare normal sa o platesc integral de sarbatori si chiar cand nu vine din alte motive nu-i opresc niciodata nimic...
Si lui Stef ii place rau ciorba sau supa noastra!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
amira_roxana spune:
nanoq friptura cu ananas??? suna f gustos! nasol cu raportarile alea...
nelia ti-am admirat feciorul ca nu am apucat pana acum, tare dragalas! iar tu f tinerica si frumusica!

ce e cu ariel, sovi, de ali mai stiti ceva?
gudinde spune:
Tuchi,
Vreau si eu la Londra 2 saptamani: o frumusete nu-s, proasta nu-s dar ma pot preface, de salutat salut, dar daca asa cere fisa postului ... pt 2 sapt la Londra pot sa uit s-o mai fac.![]()
Daca stau bine sa ma gandesc cred ca m-as multumi si cu 2 saptamani la mine acasa-n Bucuresti. 2 saptamani de concediu, sa nu fac nimic, sa dooooooorm, sa citesc, sa lenevesc .... vise!
mihutza11 spune:
Miha bv de dintzos!
Roxana 
Neli multumesc de complimente
.. zau ca nu are rost sa fii supi
.. fiecare copilut are ritmul si personalitatea lui.. fii pe pace, ca si eu stau cam mult in casa cu ea.. mai ales acum ca e frigutz si la noi.. ca vara stateam uitate pe afara..
Maria ce mare e Tudor!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
amira_roxana spune:

fii-mea a dat cu capul de coltul biroului
si are un cucui de toata frumusetea!!! ce pot sa-i fac, in afara de a-i pune gheatza (nu-i place)?