Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 19
silvana_salajan spune:
Buna oradencelor! Sunt din Simleu Silvaniei, insa cunosc Oradea ca acolo am petrecut 4 ani de studenie frumosi. Vin la voi cu o rugaminte: puteti sa imi recomandati un medic oftalmolog bun, pentru baiatul meu de 7 ani?Am mai fost cu el in urma cu vrei 3 ani cred, la un cabinet langa Muzeul Tarii Crisurilor, la dr. Dragan. Acum eu nu stiu cum au evoluat lucrurile prin Oradea, as dori sa ma sfatuiti voi, daca stiti si sunteti careva in cunostinta de cauza.Multumesc!
Gabi_K spune:
eu tot pe el ti l-as recomanda:)
Tot acolo are cabinet, dar din cate stiu, are si la poli de copii.
Incearca sa suni la 0259-441844, e nr spitalului si policlinicii de copii, si intreaba de dr Dragan, evential poti cere si programare.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:

Cine a dezertat?![]()
Cris ce mai faceti??
Daria super ca ai scapat de dintzaros![]()
Adi
Gabi faina treaba ..si tu nu zisasi nimik??
Silvia,dr Dragan e in acelasi loc daca vrei sa mai mergi tot la el,daca nu sunt sigura ca ti se va recomanda altul..sunt o gramada acum la noul spital Pelican:Man,Constantinescu,Oros
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
silvana_salajan spune:
Va multumesc pentru promptitudine
Tot acolo o sa mergem daca asta e si parerea voastra. Stiam ca e bun, insa voiam sa vad daca in 3 ani nu s-a intamplat ceva... in bine evident. Multumesc. Mi-e dor de magnoliile de la muzeu! 
Gabi_K spune:
| Citat: |
Gabi faina treaba ..si tu nu zisasi nimik?? |
acum vad ca mi-a fost filtrat un cuvant in postarea cu evid.pop.... ce chestie... :)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
adi2003 spune:
Sunt p-aici. Acum m-am trezit pentru ca sunt in urma cu somnul. Dupa 5 zile grele azi am vazut primul zambet al micutei. E de bine.
Gabi_K spune:
multa sanatate... ce are?
Mercedes spune:
ce liniste pe aici...
gabi- bine ca ai ajuns pana la urma, asta ii important.
Vroiam sa va intreb ce faceti acasa dupa amiaza, seara cu copiii? nu ma refer la vizite, activitati extra in afara casei ci cu copiii in casa.
szivarvany spune:
Deci nu ma pot abtine sa nu rad
, Mercedes, noi spalam in chiuveta diverse chestii 
Silvana, sunt singura care nu il recomanda pe Dragan nici pe bani, imi pare rau, pt mine va ramane un superficial. Eu o recomand pe doc.Man care m-a operat si la care o voi duce si pe fi`mea la controlul de 5 ani. 
Simina, ce e cu bbMaria ??? 
Cristina, unde esti ? ![]()
Gabik ... scrie si tu p.o.p.u.l.a.t.i.e ![]()
REestu`pe unde bantuiti ???
Andy, baga poze cu mandra mica !!! 
Io raportez ca m-am umflat la moaca si iau antibiotic, tot pt dintzi, asa ca ma dixtrez in continuare 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
noah, Daria, okii la mine, c-am gasit programu' la Arcadia
Deci, asa-sambata, ora 10 -Fat frumos cel mofturos si un zmeu intors pe dos si duminica e sectia maghiara, adica Circ muzical.
Deci , zici ca esti faina, faina ?
SA-ti treaca iuteeee!
Merce-aseara noi am colorat apa cu acuarelele, in mai multe castronase mici si apoi le-am pus pe balcon la inghetat.Dimineata am fugit sa vedem rezultatul experimentului![]()
In rest, scris, joaca, cate o plimbare si gata ziua.
Laura-ce mai ziceti?
Simi-sa vii cu vesti bune!
cristina si Andrei