Oradea (37) - Sarbatori Fericite ! LMA !
Raspunsuri - Pagina 18
adi2003 spune:
Vezi Marius, si n-ai pus o poza cu bradutul...
Eu l-am desfacut duminica trecuta dupa ce a trecut popa.
Era deja uscat fiindca-l impodobisem prin 21 dec.
Album 1 + Album 2
Gabi_K spune:
weekend placut!
Ai mei sunt la ex, profit de ocazie si vanez reduceri la Lotus. Am cumparat deja 2 jachete, una de iarna pt mine si una mai subtire pt Robert.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
spor la vanatoare, Gabi!
Am fost si io o tura scurta, aseara si, sincer, asa as mai merge...![]()
Laura-we frumos si tie!Ce faceti??
Io merg sa bag cercetari pe google despre perusi.Numa' asa pot muri incet cu ei.Le cad penele la greu.De doua ori am scuturat prosopelul de sub colivie si mi-e groaza sa merg sa vad ca iar e plin cu pene.
Simi-heeeelp!! E normal???
cristina si Andrei
adi2003 spune:
Cristina, e normal sa-si schimbe penajul, insa daca se nimereste la amandoi deodata, atunci numai fulgi vezi.
Daca dureaza mai mult de o luna, atunci deja isi smulg ei penele si e semn de boala.
Eu am sa lipsesc o perioada sau voi intra numai sa va citesc daca apuc.
Numai bine.
szivarvany spune:
Buna seara si de la noi.
Intram pe scurt, am avut we cu chefuieli la zile de nastere, am vizitat patinoarul, io nu m-am putut risca pen`ca sunt a "cika`n" si pt ca Giulia nu se putea opri din ras 
O saptamana usoara si cu spor la munci sa aveti ! 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
szivarvany spune:
Mnoah fras, ati dezertat tatzi ???
Care pe unde umblati ?
Io pana la ora asta mi-am sctricat di tat tastatura, da` tehnicu a adus alta si m-am programat pe diseara la stomatologie ... alta cadere de calciu si consecintele ![]()

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
salutari!
Simi
Daria-ai scapat de stoma??
Lumea a dezertat ca-i ianuarie si e frig si au trecut sarbatorile si e criza financiara si nu are lumea bani si d-astea...
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Hellouuu ![]()
Cris, daaa, am scapat pana joi seara 
Teatrul de copii cand "incepe" ??? Stiti ceva, cand e gata vacanta ??? Ca online nu gasesc nimik .
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Gabi_K spune:
azi am fost la evidenta po****tiei, sa-mi schimb buletinul. Ce sa zic, s-a mai civilizat, dar lucratoarele tot aceeasi persoane scarboase au ramas... ma rog, alea doua cu care am intrat in discutie. Una urla la mine ca de ce nu am venit de doi ani sa-mi schimb buletinul, de parca i-as fi furat gainile din curte. Nu m-am opus amendei, mi-am recunoscut vina, dar ea urla in continuare. Nasoala treaba
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert